Stjernen er en 0 stjerne, bestilte en koalabjørn der skulle kunne bevæge sig for 2 måneder siden, den kom i dag. Pengene trukket dagen efter bestillingen. Ren svindelfirma. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬Kont... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Har aldrig modtaget varen som jeg har…
Har aldrig modtaget varen som jeg har betalt for. Svindel Firma.
Bestilte en koala der ifølge annoncen…
Bestilte en koala der ifølge annoncen kunne bevæge sig og give tryghed, fik efter lang tid en fladtrykt bamse i en dårlig kvalitet, og som overhovedet ikke ligner den på billedet.
Svindel firma
De lever ikke din bestilling og du kan ikke annuller din ordre. 1000 af undskyldninger på mail. Svindel firma så det lugter langt væk…. Har ventet siden 25/8-25 på en pakke.
Har bestilt en robot støvsuger med…
Har bestilt en robot støvsuger med gulvvask 😂😂😂 hold op et fupnummer
Den er ikke større end en tallerken og vask gør den ikke og der er en klud på størrelse med et dobbelt frimærke 😂😂ved sku ikke om jeg skal komme vand på den klud hold jer fra det firma ingen stjerner herfra
Jeg bestilte en bamse for lidt under en…
Jeg bestilte en bamse for lidt under en måned siden de har ikke opdateres og deres kundeservice er virkeligt dårligt og det er meget svært at kontante dem
Varen jeg købte lignede overhovedet…
Varen jeg købte lignede overhovedet ikke den på billederne jeg er så skuffet over at jeg har spildt mine penge på dem
Sommervalg jeg ikke fortryder
At købe linnedbukserne til sommer viste sig at være et rigtig godt valg. De er løse nok til at holde mig kølig, men ser ikke sjuskede ud, og længden fungerer både med flade sko og sandaler. Jeg var lidt nervøs for at vaske dem, men de kom ud og så ud præcis som før. Nu er de officielt mine go-to i varmt vejr.
Det er bare en legetøjs støvsuger…
Det er bare en legetøjs støvsuger ,billeder og beskrivelser passer ikke
kluden til gulvvask er 2*5 cm og der kan ikke fyldes vand på nogle steder i maskinen fup og fidus
Fup fup fup lad vær med at gå ind og…
Fup fup fup lad vær med at gå ind og køb !!!!!!!
Manglende modtagelse 2stk robotstøvsugere d…
Bestilte 2stk robotstøvsugere d 18/8-2025.
Har endnu ikke modtaget dem. Når man kontakter kundeservice får man en sang fra de varme lande om lang leveringstid. Får ej heller respons hver gang man kontakter kundeservice. De var jo ikke sene til at trække betalingen.
Det er ren svindel
Det er ren svindel. Afgav en ordre i starten af september, de hævede pengene med det samme, men jeg har endnu ikke modtaget varen. De har svaret pænt på mine henvendelser indtil jeg ønskede pengene retur.
Køb ALDRIG herfra.
Plat og fake firma
Plat og fake firma, jeg bestilte noget for snart 1 mdr siden og sporingen siger fejl. Jeg har skrevet et par gange til dem hvor de reagerer. Nu har jeg bedt om at få oplyst deres fragtfirma. og mine penge retur så er der ingen kontakt mere.
Intet levede op til forventningerne.
Intet levede op til forventningerne.
Pengene blev trukket omgående og nu, ca. 1 1/2 måned senere, har jeg stadig ikke modtaget min bestilling., trods gentagne korrespondance.
En sludder for en sladder hver gang jeg har kontaktet firmaet.
I følge dansk købelov er det forbudt at trække beløbet før varen er sendt, men det er man åbenbart fuldstændig ligeglade med her.
Jeg håber de stammer sig!!!!!!
Kundeservicen var virkelig god
Jeg måtte bytte størrelse på noella-sættet, og kundeservice håndterede det så godt. De svarede hurtigt og gjorde det ikke besværligt overhovedet. Den nye størrelse passer perfekt, og jeg er så glad for, at jeg ikke bare returnerede det hele.
Jeg har bestilt to bamser
Jeg har bestilt to bamser, men de er ikke dukket op endnu efter mere end 2 måneder. men pengene er trukket kr. 466,-
Det værste snydefirma
det værste snydefirma jeg har handlet med, bestilte en bamse de 17 august 2025 og har rykket for den , men har ikke modtaget noget og heller ikke fået mine penge tilbage, så jeg kan dårligt give nogle stjerner.
Jeg regner med at der snart sker noget for med alle de dårlige anmeldelser må der jo snart gribes ind fra anden side.
Snyd og bedrag
Snyd og bedrag, trækker tiden, dårlige undskyldninger. Modtager ikke noget. Ville ønske jeg havde chekket trustpilot før jeg handlede hos det svindlerfirma. Det kan ikke understreges nok : hold jer langt væk.