Ayurveda Touch Anmeldelser 9

4,3

1. Wellness

Ayurveda Touch tilbyder den Ayurvediske massage Abhyanga, en skøn og beroligende massage med varm olie.

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Abhyanga-massagen er helt fantastisk!!

Jeg prøvede Abhyanga-massage hos Henrik i en periode med meget eksamenspres og tankemylder i hovedet, hvor jeg virkelig havde brug for ro og et pusterum. Allerede fra starten var stemningen utrolig tryg og nærværende, og undervejs kunne jeg mærke, hvordan både tankemylder og eksamensangst stille og roligt faldt til ro.

Henriks måde at arbejde på er helt særlig – hans strøg føles næsten som blødt vand mod kroppen, og den varme olie gør behandlingen enormt beroligende. Man mærker tydeligt, at han er fuldt til stede, og der er god tid til bare at lande og være.

Jeg gik derfra med en følelse af ro, lethed og ny energi. Hvis man føler sig stresset, overstimuleret eller har brug for at finde lidt ro midt i en travl periode, kan jeg virkelig anbefale Abhyanga hos Henrik.

2. maj 2026

Fantastisk oplevelse

Jeg havde en virkelig skøn oplevelse hos Ayurveda Touch. Behandlingen var meget afslappende og utrolig behagelig fra start til slut. Atmosfæren var rolig, og man kunne slappe helt af. Efter behandlingen var jeg helt rolig i kroppen. Kan varmt anbefales.

3. maj 2025

En magisk pause i en hektisk hverdag

Jeg har kun haft fornøjelsen af en behandling hos Henrik én gang, men det er bestemt ikke sidste. Jeg gik derfra med fuldstændig ro i nervesystemet og under massagen glemte jeg fuldstændig tid, sted og problemer.

Han besidder en kæmpe ro der selv gør at man lige trækker vejret ekstra godt ned i maven, og han er meget professionel og nærværende.

Under massagen er der ingen tvivl om, at han ved hvad han laver. Det er ren magi.

Giv det til dig selv i julegave, ønsk det i julegave eller forkæl en anden der elsker massage og har brug for en pause i den hektiske hverdag - det vil man ikke fortryde.

4. oktober 2025

Henrik er den bedste behandler jeg har…

Henrik er den bedste behandler jeg har været hos. Han har en enorm rolig og nærværende energi, som mærkes under behandlingen. Jeg vil helt klar anbefale Henrik til hver og en som har brug for at komme helt ned i gear og kople af fra hverdagen.

14. december 2025

Jeg har besøgt Ayurveda Touch en del…

Jeg har besøgt Ayurveda Touch en del gange efterhånden. Jeg booker gerne en tid, når jeg kan mærke at mit nervesystem er på overarbejde. Efter behandlingen er jeg altid som et nyt menneske, helt rolig og veltilpas. Det er uden tvivl en kombination af behandlingen- og Henriks rolige og behagelige væsen. Jeg kan varmt anbefale Ayurveda touch.

22. november 2025

Fuldstændig fantastisk oplevelse ⭐️

Fuldstændig fantastisk oplevelse ⭐️

Det var en helt vidunderlig massage i rolige og dejlige omgivelser 🌸 Jeg kunne slappe helt af og glemme alle tanker i mit hoved.
Henrik er virkelig sød, rolig og nærværende ⭐️

I skal virkelig forkæle jer selv med en Ayurveda massage hos Henrik ☀️🌸

25. maj 2024

Min varmeste anbefaling til Henrik

Min varmeste anbefaling til Henrik, Ayurveda Touch♥️☯️

Ved ankomst på adressen ved Yogimind, bliver du mødt af den skønneste duft og rolige smukke omgivelser, som blot er starten på en perfekt sammensat oplevelse, hvor din eneste opgave er at være til.

Efter en kort snak, kommer du på den varme briks og massagen bliver udført uden samtale, men med blid musik og masser af velduftende olie. Det er den perfekte kombination til at slappe helt af, berolige nervesystemet og komme ned i kroppen.

Henrik er en professionel behandler, som gør at du vil føle dig tryg hele vejen igennem.
Han arbejder minutiøst og dedikeret, hvori det er tydeligt at mærke hans engagement for at skabe et rum at blive fuldt opladt i.

Han er et meget empatisk menneske og det mærkes tydeligt ved første møde med hans smilende personlighed og professionalisme. Behandlingen kan i det store hele føles sårbar men jeg følte mig i trygge hænder, hele vejen igennem.🕊️

Jeg var svævende efter min behandling og mærkede tydeligt det flow der blev sat igang, flere dage efter!

Er du vild med blid massage, med masser af olie, varme og lange blide sensoriske strøg, så er min anbefaling hermed givet.
Første gang går altid ud på at lære behandlingen at kende, så glæder mig meget til næste gang!

Tag dig ekstra god tid i programmet til at nyde en kop te inden behandlingen og evt. en gåtur ved søen og slottet, som ligger lige ved siden af.

God fornøjelse!

27. januar 2024