Service der er ud over det sædvanlige
Må virkelig sige deres service overgår mine forventninger.
Vil tillade mig at fortælle om min oplevelse der fik mig til at vælge Av Min Mobil.
Tirsdag d. 12. september taber jeg uheldigvis min HTC 10 på den "rigtige" måde, så den får et crack i venstre hjørnet af skærmen.
Med det samme leder og kontakter jeg adskillige værksteder hvor de på hjemmesiden lover at de kan fixe alt ved HTC 10.
Men når man får dem i røret er det kun ubehøvlet svar som "Vi laver kun Apple produkter, iPhone og iPad" - det første der ryger gennem mit hoved "SCREW YOU OG SÅ FÅ DET FJERNET FRA HJEMMESIDEN"!
Sidste mulighed inden jeg er tæt på at give op, lander hos Av Min Mobil. Tæt på og næsten lokal.
Samme procedure, ringer og spørger om de kan klare HTC 10 reperationer. Uden tøven får jeg beskeden om at de gør de da naturligvis.
Og et skærmskifte, koster hvad det koster. Så den flinke ejer (tror jeg nok det er), bestiller med det samme en ny original skærm til HTC 10 og fortæller den er hjemme dagen efter (i morgen).
Det er da for fedt. Så dagen efter, onsdag d. 13. september går turen til Aalborg og på bare 1 times tid, er skærmen skiftet og så god som ny.
Så AF HJERTET TAK! - men det slutter ikke her.
Kommer hjem senere samme eftermiddag og mens telefonen bare ligger på bordet, kommer pludselig en mærkelig lyd fra telefonen.
Bliver lidt "øhh, hva' var det?"-agtig og ser at skærmen kraftpetervælteme er flækket fra Home-knappen og ud mod hjørnerne. "DET VAR LIGEGODT"!
Skal så lige siges at alt er touch, så jeg har hverken trykket, presset eller noget som helst der kunne have været selvforskyldt.
Igen, kontakter jeg Av Min Mobil hvor samme person igen er bag røret og jeg forklarer den ret irriterende hændelse.
Som regel ville de fleste se det som selvforskyldt og intet dækker. Men jeg får bare at vide at han bestiller ny skærm igen og jeg bare skal kigge forbi igen når den er kommet.
Der går så et par dage, men det er til at leve med. Så jeg kommer forbi da jeg får en opringning om at skærm er hjemkommet og forklarer problemet.
Endnu engang er der ventetid på 1 time - naturligvis.
Og tilbage kommer den flinke medarbejder med telefonen som igen er så god som ny. Og så er den lavet på garantien og den virker upåklageligt som havde der aldrig været noget.
Se DET kalder jeg service. Så anbefaler helt klart Av Min Mobil hvis du skal have skiftet skærm eller andre reperationer :)
20. september 2017