De gør ikke hvad de siger - se mail korrespondance.
Se nedenstående mail korrespondance - vær opmærksom på tidspunkterne og dato mærkning, som er den afgørende karakter for den service der bliver oplyst for afsendelse kan finde sted og dermed ikke overholdt af AVIVA.
Der bliver brugt 'forklaringen/undskyldningen', at det er Danske Fragtmænd som allerede havde været forbi, men at de i øvrigt ikke havde set min mail - som blev sendt 16 min efter de skrev - dvs. 5 min før den angivet deadline for at min bestilling kunne sendes samme dag.
Det er på ingen måde en god service, men blot en undskyldning.
En meget vag og dårlig én af slagsen - jeg kommer ikke til at tale godt om AVIVA fremover og kommer ikke til at anbefale dem - på samme måde som jeg blev anbefalet dem - det er trist at det er sådan der drives virksomhed hos AVIVA.
Heldigvis er der andre alternativer og produkter hos andre, som leverer en sublim service når noget går skævt.
- DET giver god omtale og DET giver anbefalinger som kunder med glæde spreder som ringe i vandet.
- DET er hvad købmands skab handler om, få kunden til at "arbejde" for virksomheden, det gøres meget simpelt ved at give god service.
- Det her resultere så ikke i et salg for AVIVA, men måske i stedet andre som også afholder sig fra at benytte dem, som ellers ville kunne ligge bestillinger for den gode service de har hørt så meget om. Desværre bare ikke hos AVIVA.
Jeg kan varmt anbefale AVIVA at se nogle opslag fra Iværksætteren / forfatteren / taleren: Gary Vaynerchuk.
Han giver gode pointers til hvordan man driver en succesfuld forretning.
Her er mail korrespondancen markeret med henholdsvis "Fra MIG" og "Fra Aviva":.
Fra MIG den 22 Juli 2020 kl.23:26:
"Hej,
Jeg har forsøgt hele dagen, siden i formiddags – at bestille på jeres hjemmeside og betale med MobilePay – den går ikke igennem.
Jeg kan fint betale med MobilePay på andre sider og Apps jeg har brugt i dag. Bare ikke på Aviva.dk
Stod og skulle bruge 6 flasker, nu på lørdag.
Mvh."
Fra AVIVA den 23 Juli 2020 kl. 15:09:
"Hej
Hvis du sende mig hvilken flasker og add. Samt telefon nummer inden kl 1530 kan vi sende det med DK fragtmænd til lev. i morgen. Jeg ved ikke hvor fejlen er , men vi kigger naturligvis på det asap."
Fra MIG den 23 Juli 2020 kl. 15:25:
"Hej,
Perfekt - 1.000 tak!
Hvis det bliver leveret imorgen med fragtmand, vil vi meget gerne bestille den pakke m. 6 flasker.
Det er første gang vi prøver Aviva.
Kan vi måske være heldige at få 2 af hver - undtagen den blå.
Har ikke smagt den blå, kun hørt fra dem som har fortalt om Aviva, at den blå måske ikke hittede så meget. 🤷🏼♂
Adresse:
"Adresse"
"Postnr, By"
"Mob"
Hvis du anmoder om mobilepay, swiper jeg pengene afsted med det samme du anmoder 👍🏼🙏
Bedste hilsen"
Fra AVIVA den 24 Juli kl.10:36:
"Hej
Vi kan ikke lover at fragtmanden kan lover dag til dag, derfor er det bedste jeg kan tilbyde dig , muligheden for at hente det i en af disse to udsalgs steder.
"Virksomhed 1"
Eller
"Virksomhed 2"
Jeg håber det lykkes ,så du kan få en herlig fest i morgen lørdag , med en masse kolde AVIVA bobler😊
God Sommer
Brian AVIVA Danmark Ejer."
Fra MIG den 24 Juli kl.10:39:
"Hej Brian
Men ville det ikke blive sendt i går?
Jeg skulle jo skrive før 15:30 i går - det gjorde jeg da ?
Bedste hilsen"
Fra AVIVA den 24 Juli kl.10:49:
"Danske fragt mænd havde desværre været der inden vi fik set din mail, og de levere derudover ikke i weekenden ,samt lover lev. indenfor 2 dage hvilket kunne betyde at du først ville modtager dem mandag, hvilket ville være lidt øv, for din fest."
Tak fordi du har læst så langt, jeg håber du kan finde noget brugbart at tage med dig herfra.
God dag ;-)