1. Psykolog
  2. Konsulent

I Avilius fokuserer vi på at opretholde det sunde liv ved at udforske de muligheder og ressourcer, som kan afhjælpe dine udfordringer inden de bliver for store.

4,3

Gruppeforløb og individuel terapi

Jeg har lige afsluttet et gruppeforløb hos Avilius. Fra start til slut har der været en tryg og imødekommende atmosfære, hvor der var plads til alle, og hvor samtalerne blev faciliteret på en både professionel og nærværende måde.

Samtalepartnerne (Emilie og Jonas Ditlev) er utroligt dygtige, engagerede og gode til at skabe et rum, hvor man føler sig set og hørt. Jeg har fået meget med mig fra forløbet – både i form af nye perspektiver og konkrete redskaber, som jeg allerede har kunne bruge i min hverdag.

For mig har det været så givende, at jeg efterfølgende er startet i individuel terapi hos en af samtalepartnerne, hvilket jeg er rigtig glad for.

Jeg kan varmt anbefale både et gruppeforløb og individuel terapi hos Avilius til alle, der ønsker at udvikle sig i trygge og støttende rammer.

9. april 2026

En udelukkende positiv oplevelse

Jeg var igennem et års forløb ved Mathilde hvor jeg kom ind med ét problem, som blev løst, samtidig med at vi gravede og fandt nye problemer som jeg har fået nye redskaber til at arbejde med. Det var en udelukkende positiv oplevelse og jeg kan varmt anbefale det.

2. august 2024

Bedste investering jeg længe har gjort…

Bedste investering jeg længe har gjort mig. Mine sessioner hos Jonas har været en fornøjelse. Terapirummet var trygt og ekstremt rart at være i, og strukturen på de enkelte sessioner har været til ug.

Jonas startede hver session med at samle op på vores sidste samtale, hvilket gav en god rød tråd igennem hele forløbet. Vi afsluttede ofte vores sessioner med øvelser, som jeg kunne lave hjemme, hvilket gav mig de bedste forudsætninger for at fortsætte min personlige udvikling udenfor Avilius' lækre terapilokaler.

Alt i alt har jeg fået en øget bevidsthed omkring mine handlemønstre og en bedre forståelse af mig selv. Derfor føler jeg også, at jeg står stærkere i mig selv end nogensinde før.

Så tusind tak til Jonas og Avilius.

18. april 2024

Mega dygtige samtalepartnere

Netop afsluttet et forløb med en psykologistuderende. Mega dejligt og har fået en masse brugbare refleksioner med videre. Kan anbefale det til alle unge, som har brug for at snakke med en - der er ingen problemer som er for store eller for små.

1. november 2023

Laura har hjulpet mig gennem 12 måneder og jeg er evigt taknemmelig! 🙏

Jeg har gennem en periode på 12 måneder haft Laura fra Avilius tilknyttet som terapeut og hun har hjulpet mig helt utrolig meget både ved at sætte perspektiv på de emner jeg selv kom med, men også ved i høj grad at udfordre mig og faktisk sørge for jeg havde den rigtige prioritering mellem privat og arbejdsliv. Hun har givet mig nogle værktøjer til at håndtere situationer jeg står i på en ny måde, som har givet mig blod på tanden til mere selvudvikling og tro på at jeg kan meget mere end jeg troede.

En stor anbefaling af særligt Laura og Avilius herfra!

24. marts 2023

Kæmpe anbefaling til Avilius!

Kæmpe anbefaling til Avilius! Ingen lang ventetid på at starte et forløb og et ungt univers, som er hjemligt. Hver gang er jeg blevet mødt i øjenhøjde og Avilius skabte et trygt rum fra aller første samtale. Tillid og medfølelse har været kendetegnende for mit forløb men jeg er samtidigt blevet udfrodret på min selvopfattelse og jeg har fået et nyt syn på selvomsorg. Tak til jer og tak til den den plads Avilius giver unge studerende som mig, hvor pengepungen måske ikke rækker så langt med behovet for terapi stadig er gældende. Jeg vil helt sikkert bruge Avilius igen, hvis behovet opstår.

31. marts 2022