Avenaogruna Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Avena & Runa.com

Jeg er ked af, at man skal vælge stjerner... Dette firma skal have 0 stjerner- og gerne meget mindre!!
Jeg er så gal😡 Jeg har betalt godt 300 kr. for øreringe, hvoraf et beløb skal/skulle gå til Kræftens Bekæmpelse... Ej, hvor er jeg ked af, at jeg ikke bare har doneret pengene direkte til dem🥹 Jeg har henvendt mig 2 gange. Både via formularen og mail... Ingen svar desværre!!

20. august 2026

Køb ikke noget derfra

Køb ikke noget derfra. Købte perleøreringe som skulle støtte kræftens bekæmpelse (som så er svindel fra Kina) har intet modtaget, tracking nr. virker ikke. Penge er trukket. Jeg tænker aldrig de øreringe dukker op😡
Så hold jer langt væk fra dette firma.

27. august 2026

‼️⛔️‼️ Det er et kæmpe svindel firma

‼️⛔️‼️ Det er et kæmpe svindel firma. Forstår ikke at nogen ikke kan stoppe sådanne et firma. Har købt en vare, pengene er trukket men modtager kun en mail at varen er sendt og det er en månede siden. Skrev en mail til dem at jeg gerne vil annullere min ordre. De skriver tilbage at ordren er sendt.

3. august 2026

Hold jer langt væk fra denne…

Hold jer langt væk fra denne virksomhed. De sender ingen varer og tager bare pengene. Svarer ikke på henvendelser.
Håber de har meget dårlig smag i munden over at drive så forfærdelig virksomhed og kunde”service”.

15. august 2026

Fup og svindel! Hold jer væk

Fup og svindel!
De sælger smykker, hvor de påstår at de støtter brystkræft, men man hører ikke fra dem. Har skrevet for at høre nærmere, men intet svar, intet CVR-nr. og intet telefonnummer, og øreringene er heller ikke modtaget. Har dog fået en TogT der viser de er på vej fra Kina. At man vil være bekendt at skrive, at man støtter kræftsyge uden at gøre det, men alene skriver det for at lokke godtroende kunder i fælden, er usselt! Gid man kunne politianmelde dem, det burde være strafbart.

11. august 2026

Prøver at sælge deres smykker på andres bekostning.

Den er meget dårlig. Da de på deres hjemmeside og på Instagram reklamerer med at de støtter brysterne hvis man køber nogle af deres smykker. Men det gør de ikke. Jeg har skrevet med støt bryster / kræftensbekæmpelse. Og de samarbejder ikke med siden. Hold op hvor er det dårlig stil. De har nu anmeld dem og det gør jeg også.
Jeg har købt et par øreringe har modtaget et ordrenummer, men det virker ikke. Jeg har skrevet til dem, men høre ikke noget tilbage.
Har prøvet at kontakte dem igen i dag for at annullere min ordre
Bestil d. 13/8, samme dag for jeg at vide det er på vej. D 21/8 skriver jeg til dem.
Efter at have talt med kræftens bekæmpelse/stødt brysterne, skriver jeg d. 24/8 og annuller min ordre. Så får jeg dagen efter en ny mail at nu er der en ændring. Og min bedring er på vej. Men sporingsnummer virker stadigvæk ikke. Dagens dato 27 har jeg ikke hørt noget fra dem ang de mails jeg har send. Snyd snyd. Og tyveri.
D 4 sep modtager jeg øreringende. Det billigste bras jeg længe har set. I små hvide kineser poser og i forkert farve.
Så nu vil jeg arbejde på at sende dem tilbage

24. august 2026

Er dette din virksomhed?