Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lägg ner skiten har blivit totalt lurad ..15.000. Får påminnelse Samt inkasso byter betalnings mottagare.. nä ja blir gråtfärdig Nä det är bara att betala Å skita i det blå.. Samsung paket

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ett av de mest avskyvärda företag som finns. De har satt i system att lura så många som möjligt på kort tid, de har försäljare som skulle kunna sälja sin mamma för en femma. Efter ett drygt 30 ta... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde 60 pack medicinska masker för 429 kr det har gått 2 veckor nu fortfarande inte fått någonting. Försökt kontakta företaget flera gånger och inte fått något svar. Dom har inget telefonnummer.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bolaget Avea säljer handsprit och munskydd (mask) för 10-30 gånger ordinarie pris, så här i Corona-tider. Rena ockerpriser. Ruffel och båg rakt av. Moraliskt sett - Ett riktigt skitbolag. Efte... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kosmetikforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Prylpandan Avea älskar prylar, hon kan bara inte få nog av leksaker, smink eller andra roliga prylar. Känn dig som hemma, se dig omkring i min fina butik och hoppas du ska hitta nåt!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,3

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Aveas munskydd FFP3 finns på Jula.

Smart affärsidé, Avea säljer Julas munskydd till löjligt höga priser. På Jula kostar Bluewear munskydd 149:- för tre stycken. Avea tar 398 spänn styck och lägger på frakt ovanpå det. Snyggt jobbat Gävlegossar.

28. marts 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jag fick allt som jag beställt

Jag fick allt som jag beställt. Leveransen blev längre på grund av den mängd förfrågningar de har, men det är bara att acceptera. Likaså acceptera priset som är så klart högre än det för någon månad sen av förståeliga skäl. Det är många som nuförtiden drar fördel av situationen, men jag klandrar inte Avea för att jag inte var förberedd. Med munskyddet jag haft möjligheten att köpa känns det i alla fall tryggare både för mig själv och för er andra.
En stjärna mindre för leveranstiden. Annars helt OK!

26. marts 2020

Lurendrejare

Lurendrejare! Gjorde beställning på munskydd för en månad sedan, betalade 489:- dagen efter hade dom höjt priset med över 120% men några munskydd fick jag aldrig. Efter ett par veckor fick jag mail att dessa skulle skickas samma dag som mailet kom...väntade ytterligare två veckor och inget kom. Efter förfrågan vad som hänt så skyllde "företaget" Avea att det var posten som slarvat bort det...Väldig otur Avea verkar ha då posten gång på gång slarvar bort deras varor...

23. marts 2020

Lurendrejeri

Lurendrejeri! Köpte Oxiskin plus desinficerande våtservetter och betalade 139 kr ink. frakt. I min enfald trodde jag att jag beställt 4 förpackningar. Det tog en evighet att få dem - 4 våtservetter!!!! Handlar aldrig mer på Avea! Skäms!!

19. marts 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tog 3 veckor till leverans av munskydd…

Tog 3 veckor till leverans av munskydd och jag frågade flera gånger om de var skickade utan att få svar. Går inte att ringa och ingen svarar på kontaktformuläret, det finns ingen mailadress. Räkna med att dom lägger på priset med flera hundra procent, mina munskydd blev 250 kr dyrare på 2 dagar och handspriten på deras hemsida är 5 ggr så dyra som apoteket. De är kallt kalkylerande med att tjäna pengar på folks rädsla för coronasmitta och väljer ockerpriser. Gynna inte detta företag!

17. marts 2020

Rena ockerpriser - Handla inte hos Avea

Eftersom allt verkar handla om pengar för dom så rekommenderar jag att svara med samma mynt - Handla inte hos Avea. Punkt.

17. marts 2020

Lurar kunderna

Beställde handsprit 28/2 men fortfarande ingen leverens nu 16/3. Kontaktat dom två gånger via deras hemsida inget svar trots löftet om att senast 48 timmar skall återkomma göras. När jag köpte handspriten betalade jag 268kr för tyvärr var det slut på övrig handel där det kostar 139kr. Har anmält dom till Klarna där utredning skall göras.
Har du också blivit lurad kontakta Klarna så avslutar dom snart samarbetet med dom.

16. marts 2020

Blufföretag!! Troligtvis genererat snabbt med dålig ML/AI

Köpte varor för 2,5 vecka sedan och de har fortfarande ej kommit.
Har upplyst Klarna om denna bluff och skall få pengarna tillbaka.
Förbannar mig själv att jag inte tittade runt lite på webbsidan.
Den är riktigt amatörmässig om man tittar lite mer i detalj!
Fast den lurade en stressad mig :-(

6. marts 2020

Aldrig mera avea.se!

Jag beställde munskydd av avea.se den 1/2 i god tid före min långresa den 13/2. Jag mejlade dem den 3/2 och bad om snabb leverans eftersom jag var orolig att de inte skulle hinna fram i tid och fick svaret att de skulle komma inom 1-2 dagar.
En vecka senare, den 12/2, annullerade jag ordern eftersom det nu var för sent att få dem före min resa och meddelade Klarna så att de pausade fakturan tills saken var utredd. Fick hålla på och chatta en massa med Klarna också vilket var tidskrävande och tålamodsprövande.
Till saken hör att det var slut på munskydden överallt p g a coronaviruset och jag antar att Avea också hade slut på dem utan att meddela det eller så var de överhopade av beställningar just på denna vara och klarade inte av att leverera i tid vad de lovat.
När jag kom hem den 29/2 hade paketet med munskydden kommit trots min annullerade order så jag betalade fakturan för att slippa hela krånglet. Har meddelat Klarna att detta är ett oseriöst företag som inte har någon ordning och urdålig kommunikation. Så här får det inte gå till!

Varning: Aldrig mera avea.se!

2. marts 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra företag

Bra företag som har varor som ingen annan har. Beställde munskydd och lite andra grejer som kom igår och allt såg bra ut.

26. februar 2020

Sålde munskydd från Jula

De sålde ansiktsmasker från Jula för 1299kr som kostade några hundralappar hos Jula. Dessutom var det Julas eget märke Bluewear. I texten påstods det att ordinarie pris var 1599 Kr.
Rena bedrägiet!

26. februar 2020

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.