Ik heb in 2023 een Czur ET25 pro…
Ik heb in 2023 een Czur ET25 pro boekscanner gekocht. Echt een geweldig product. Maar ook super is de klantvriendelijkheid van Bob. Ik kreeg een productdemonstratie van hem bij het ophalen van het product.
Avas Systemen heeft ruim 30 jaar ervaring met het digitaliseren, archiveren en preserveren van archieven en kostbare collecties.
Dorpeldijk 4A, 3481 GW, Harmelen, Holland
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb via Bol.com bij Avas een boekscanner gekocht. Het is de ET-16 scanner. Wat een verademing om op deze manier te scannen. Zeker als je een flatbed scanner gewend bent. Al heb er wel even over nagedacht, want het is best wel een uitgave. Maar als je er eenmaal aan gewend bent, is het super. Er had van mij wel een Nederlands talige handleiding bij gemogen. Er wordt een cd (of DVD) meegeleverd, maar ja, wie heeft er tegenwoordig nog een cd/DVD speler? Dus ik weet niet wat er op staat. Het was even zoeken op internet voordat ik de juiste driver en software had gevonden. Deze is niet in het Nederlands, wat voor mij niet uitmaakt. De scan software is simpel, maar doet wat het moet doen. Het apparaat werkt heeel eenvoudig in de bediening. Wat op zich een beetje onhandig vind, is de kabelaansluiting aan de achterkant. Mijn bureau staat tegen de muur, en daardoor is het onhandig met de kabels. Het knopje van de verlichting voor glossy papier, zit ook een beetje vreemd aan de achterzijde, die had voor het makkelijke bovenop mogen zitten. De meegeleverde mat is heel erg onhandig. Die zit in een rare kreukel/vouw, die ik er met geen mogelijkheid uit krijgen, omdat hij foutief opgerold is. Maar ach, dit zijn futiliteiten. Het apparaatwerkt super, een dik boek heb je zo gescand. 2 pagina's tegelijk scannen, en de software snijd de paginas in 2. Echt ideaal! Glossy papier isook perfect te scannen met de apparte lampen, dus zonder reflectie! Alleen jammer dat er geen programma zoals bv Abbyy wordt meegeleverd. Want dit heb je naar mijn mening wel nodig, om de scans tot een boek (pfd) te maken. Twijfel je? Niet nodig! Echt een heel fijn apparaat.
Ow, ja, en super snelle levering.
Update 7 maart 22:
Naar aanleiding van de door mij hierbovengeplaatste review, heeft Avas direct contact met mij opgenomen (De volgende werkdag al). Dat is pas service!!
De mat bleek verkeerd te zijn opgerold, en Avas systemen stuurt mij gratis een nieuwe. Top!
Voor wat betreft de handleiding, die kan bij Avas worden opgevraagd (stond blijkbaar op de afleverbon, maar had ik niet gezien). Deze hebben ze mij al gelijk doorgemaild.
Voor wat betreft ABBYY Fine Reader; deze is geïntegreerd in de software. Als de gemaakte scan(s) worden opgeslagen of geëxporteerd, kan worden gekozen voor Word (OCR), Excel (OCR) of searchable PDF. De scans worden dan ge-ocr'd opgeslagen in de gekozen extensie.
Kortom: prima (en vooral actieve) klantenservice👍
Ik werd goed geholpen. Er werd laten zien hoe de scanner werkt waardoor ik gelijk wist hoe je het kunt gebruiken. Ik gebruik de scanner om boeken te scannen zodat ik deze kan laten voorlezen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.