Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

2,3

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym…

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie ze względu na skrajnie nierzetelne podejście do klienta oraz wprowadzanie w błąd na etapie składania zamówienia. Sklep deklaruje na swojej stronie natychmiastową dostępność towaru oraz gwarantowaną wysyłkę w ciągu dwudziestu czterech godzin. Niestety, natychmiast po autoryzacji płatności ratalnej za pośrednictwem systemu PayU, zostałam poinformowana o jednostronnym przesunięciu terminu realizacji zamówienia o kolejny tydzień.
Moja prośba o wywiązanie się z umowy poprzez przesunięcie towaru z innej placówki stacjonarnej tej samej sieci została całkowicie zignorowana przez obsługę. Profesjonalny podmiot powinien dołożyć należytej staranności, aby dostarczyć zakupiony produkt zgodnie z pierwotną ofertą, zamiast przerzucać konsekwencje swoich błędów logistycznych na konsumenta.
W efekcie zostałam zmuszona do odstąpienia od umowy z winy sprzedawcy, co wiąże się teraz z koniecznością odkręcania uruchomionej procedury kredytowej w banku oraz u pośrednika płatności. Postępowanie sklepu oceniam jako skrajnie nieprofesjonalne i przestrzegam innych przed dokonywaniem tu zakupów.

15. juli 2026

Dramat

Dramat. Sprzedają sprzęt do którego nie ma w sprzedaży od 7 msc części eksploatacyjnych - nie zapewnia ich ani producent, ani oni, co stanowi naruszenie praw konsumenta. Wysłałam pocztą zgłoszenie do UOKiK.

10. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Avans to zlepek korposzczurów

Avans to zlepek korposzczurów. Tak samo jak wszystkich ich sklepów media expert i electro. Z każdym sklepem spółki terg miałem niemiłe doświadczenie. Mają dziwną politykę sprzedaży. Jak wszystko z produktem jest super to ok ale jak tylko klientowi coś nie pasuje to pojawiają się problemy. O reklamacji czy innych sposobach rozwiązania problemów można zapomnieć. Na dodatek kłamią i sztucznie przedłużają czas odpowiedzi. Nie bójcie się walczyć o swoje i kierować sprawy do rzecznika praw konsumenta

25. april 2026

Procedura reklamacji zakupy u AVANS na Allegro - DRAMAT

Procedura reklamacji i to poprzez Allegro, które to niby ma dodatkowo dbać o legalny przebieg to kpina. Telefon zakupiony na profilu avans_pl na Allegro został przetrzymany ponad miesiąc. Bez podania nam regulaminu i informacji jak przebiega serwis. Czerwona lampka powinna nam się włączyć gdy poproszono nas o PIN do telefonu podczas gdy reklamacja dotyczy matrycy/ekranu. W efekcie - ktoś po miesiącu zrobił szybką diagnozę softu w jeden dzień, stwierdził że wszystko OK i odesłał. Jako protokół mam wyrwany skrawek papieru bez podpisu, nic. Telefon wrócił nadal ze skazą a w między czasie mieliśmy próby wykorzystania danych z telefonu i próbę przejęcia kont w różnych serwisach/aplikacjach. Brawo AVANS. Brawo ALLEGRO.

26. maj 2026

Poziom przeprowadzenia reklamacji

Poziom przeprowadzenia reklamacji - dno i metr mułu. Zaczynając od tego, że zakupiony fotel reklamowany dwukrotnie, przy drugiej reklamacji powoływanie się na przepisy, że producentowi przysługuje prawo do wymiany przy PIERWSZEJ REKLAMACJI - strzał w kolano. Od razu zażądałam zwrotu kasy, bo pierwsza reklamacja była w listopadzie na dokładnie te same przypadłości, co druga reklamacja marcu. Poza tym, utrudnianie odbioru towaru celem wysłania go do serwisu producenta, teksty że oni nie wezmą fotela bo jest w całości i tym bardziej, nie będą siędo mnie dostosowywać z terminem - żenada kompletna!!!
Nie wspomnę o tym, że fotel odebrano ode mnie 23.03.2026 r i do dzisiaj nie mam OFICJALNEGO STANOWISKA, co z reklamacją. Dostaje tylko maile o "wydłużeniu procesu reklamacyjnego", dopiero po milionie telefonów do działu reklamacyjnego udało mi się w piątek 10.04.2026 dowiedzieć, że "naprawa produktu przekracza jego wartość, więc mogę wybrać nowy towar, inny towar lub zwrot środków". Od razu wystąpiłam o zwrot środków, wysłałam mailowo numer konta i co? Nic. We wtorek telefon na infolinię, dostaje informację "brak konkretnych stanowisk w kwestii reklamacji, jest wstępna decyzja o uznaniu", po wytłumaczeniu, że ja już w piątek wysłałam dane do przelewu i dzwonię, aby dowiedzieć się kiedy będzie łaskawie zwrot MOICH pieniędzy, Pani się gubi, przeprasza bo w systemie inna informacja a w mailach inna informacja... To samo wczoraj. Brak możliwości kontaktu z osobami decyzyjnymi w tej sprawie a ja od miesiąca bez fotela i bez pieniędzy. NIE POLECAM !!!!!!!

17. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jestem kolejną osobą która ucierpiała…

Jestem kolejną osobą która ucierpiała przez sklep Avans.

Zamówiłem kuriera na następny dzień (piątek).Zwolniłem się z pracy bo przesyłka 20 kg i nie będę się uganiał za kurierem całe miasto.

Niestety sklep ma mnie gdzieś, jest niedziela a nadal nie wiadomo co z przesyłką.Jak jutro około 16 nie będę jej miał to rezygnuję z zakupu na podstawie umowy, bo nie została zrealizowana.Nie polecam.Firma-krzak.

16. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sprzedają towar którego nie mają

Sprzedają towar którego nie mają , później przeciągają zwrot środków ile się da tłumacząc się że mają na to 14 dni. W tym roku zrujnowali swoim zachowaniem mój prezent świąteczny dla córki. Nigdy więcej . Szczerze nie polecam.

10. december 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.