Zdecydowanie odradzam zakupy w tym…
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie ze względu na skrajnie nierzetelne podejście do klienta oraz wprowadzanie w błąd na etapie składania zamówienia. Sklep deklaruje na swojej stronie natychmiastową dostępność towaru oraz gwarantowaną wysyłkę w ciągu dwudziestu czterech godzin. Niestety, natychmiast po autoryzacji płatności ratalnej za pośrednictwem systemu PayU, zostałam poinformowana o jednostronnym przesunięciu terminu realizacji zamówienia o kolejny tydzień.
Moja prośba o wywiązanie się z umowy poprzez przesunięcie towaru z innej placówki stacjonarnej tej samej sieci została całkowicie zignorowana przez obsługę. Profesjonalny podmiot powinien dołożyć należytej staranności, aby dostarczyć zakupiony produkt zgodnie z pierwotną ofertą, zamiast przerzucać konsekwencje swoich błędów logistycznych na konsumenta.
W efekcie zostałam zmuszona do odstąpienia od umowy z winy sprzedawcy, co wiąże się teraz z koniecznością odkręcania uruchomionej procedury kredytowej w banku oraz u pośrednika płatności. Postępowanie sklepu oceniam jako skrajnie nieprofesjonalne i przestrzegam innych przed dokonywaniem tu zakupów.