Levering tiden var langsommere end…
Levering tiden var langsommere end opgivet men kundeservicen var i top
Udstødning passer i de originale ophæng men hænger tæt på kofangeren selv med den mindste størrelse
Levering tiden var langsommere end opgivet men kundeservicen var i top
Rigtig godt tilfreds med min nye udstødning…
Det er en total fed dobbelt udstødning der bare passer perfekt til vores VW touran ser totalt godt ud og fantastiske gode priser vil varmt anbefale jer mvh Thomas
Super fin service. Fik tilbagemelding med det samme, da jeg stilede spørgsmål pr. mail. Det tog lidt tid at få pakken leveret men det kan ikke være anderledes da det kommer fra udlandet. Der var fin tracking på pakken hele tiden.
Super service og gode vare lidt lang levering men absolut et sted jeg kan anbefale
God service, der var dog en fejl med leveringstiden, da jeg aflagde ordren. Men den kom dog frem inden for den ellers korrekte tid, som jeg blev oplyst om ved henvendelse til dem.
Lige efter bogen, som beskrevet, hurtig forsendelse. Superbe.
Super fin service og rigtig skarp pris.
Bestemt et sted der kan anbefales.
Tak for god service!
Havde spørgsmål om billedet men det blev hurtigt rettet og jeg fik den rigtige udstødning, tak Lukasz!
Hurtig levering på få dage selvom udstødningen kom direkte fra Polen.
Laveste pris jeg kunne finde på nettet på den lyddæmper jeg skulle bruge. Den blev afsendt fra Polen og blev leveret med GLS til min lokale Pakkeshop i løbet af nogle få dage. Super! Vil gerne handle her igen næste gang jeg får brug for det.
Bestilte et forrør til min bil og fik den som aftalt, ingen problemer.
Kommer helt sikkert igen.
Kan klart anbefale autoviva, perfekt kundeservice og hurtig levring, Lukasz der er indehaver af firmaet var hurtig til hjælp da jeg skulle bruge en udstødning! De fortjener mere end 5 stjerner synes jeg!
Super god support . Da der ikke var en til min bil skrev jeg en mail fik hurtig svar og så kunne han finde en til min bil.
Og lyden i ulter sport er enorm sprød .
Igen super service . God kvalitet og god pasform . Kan varmt anbefale autoviva
Fik kompetent hjælp, og sparede en del i forhold til mekanikerens leverandør eller for den sags skyld alle andre forhandler jeg undersøgte.
Kan helt klart anbefalse
Har købt en Ulter sport bagpotte til min Ford ka 2009
Passer perfekt ser godt ud
Har svag bumlem ved meget lave omdrejninger ellers siger den stort set ikke mere end originalen
Perfekt, super pris god pasform bestemt et sted jeg vil handle igen
Bedste anbefalinger
Hilsen Mikkel
Kunne ikke selv finde præcis den udstødning som passer på min bil , men det var hurtigt klaret af Lukasz .Ligeledes var der tvivl om universal katalysatoren kunne bruges til min TDI , men også dette blev taget hånd om hurtigt .
Varene skulle ankomme ca 10 dage efter bestilling , da ikke alt var på lager , men allerede 2 dage efter modtog jeg mail med track&trace kode til GLS , og kunne se de var afsendt fra Polen .
Eneste minus er at pga. den lange rejse , er der buler flere steder på delene , men det tilskriver jeg GLS , og må samtidig sige at det vil være næsten umuligt at pakke komplet udstødning forsvarligt ind , uden det skal være på en palle osv. Kan godt leve med bulerne , og især fordi prisen på delene er så god .
Håber så at holdbarheden er rimelig , men det må tiden vise :-)
jeg købte en sports bagpotte.
leveret før tid.
rigtig god pasform.
god lyd (lidt mere lyd end remus)