Banner for Autotesto

Virksomhedsoplysninger

1. Bilsyn
  2. Mekaniker

Skrevet af virksomheden

Autotesto – sprawdzamy auta tak, jakbyśmy kupowali je dla siebie Kupujesz samochód? Uważaj – jeden błąd potrafi kosztować tysiące złotych. Dlatego jesteśmy po to, żeby pomóc Ci uniknąć wpadki i zaoszczędzic pieniądze. W Autotesto sprawdziliśmy już blisko 100 000 aut. I wciąż robimy to tak, jakbyśmy mieli je później kupić dla siebie albo bliskiej osoby. Co nas wyróżnia? ✔️ Sprawdzamy samochody – w całej Polsce. ✔️ Wydajemy rzetelny raport z dokładnymi zdjęciami i filmami, który rozumie każdy – nie tylko mechanik. ✔️ Rozmawiamy ze sprzedającym i negocjujemy cenę – średnio obniżamy ją o 3 000 zł. ✔️ Masz dostęp do eksperta, który wszystko Ci wytłumaczy. Bez technicznego żargonu. ✔️ Działamy szybko – często w 24h od zgłoszenia. Tylko u nas: 🛡️ Ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie – na wypadek, gdyby mimo wszystko coś się wydarzyło. Inni po prostu umywają ręce. ⸻ Dlaczego ludzie nas polecają? Bo dzięki nam: • kupują auta bez stresu i wątpliwości, • nie przepłacają, • świadomie podejmują decyzję o zakupie auta. Nie musisz znać się na samochodach. Wystarczy, że znasz Autotesto.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Korzystałem z usług Autotesto i jestem…

Korzystałem z usług Autotesto i jestem bardzo zadowolony. Cena była bardzo przystępna, a dokładność sprawdzenia auta przez rzeczoznawcę naprawdę zrobiła na mnie wrażenie. Po oględzinach otrzymałem telefon, podczas którego mogliśmy na spokojnie wszystko omówić, konkretna i ludzka rozmowa, bez pośpiechu.

Dodatkowo panie z infolinii były bardzo pomocne, wszystko jasno wytłumaczyły i rozwiały moje wątpliwości. Raport był bardzo czytelny, a sama aplikacja przyjazna i wygodna w obsłudze. Cały proces przebiegł sprawnie i profesjonalnie. Zdecydowanie polecam!

17. april 2026

Polecam Autotesto

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, od wykupu usługi, przez wykonanie oględzin i wysłanie raportu, oraz kontakt telefoniczny po w celu zbadania satysfakcji z wykonanego zlecenia. Raport pełen istotnych informacji jak dodatkowe koszty które trzeba ponieść po zakupie, zdjęć i opisów poszczególnych punktów kontrolnych. Polecam i na pewno jeszcze kiedyś skorzystam.

15. april 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo szybka realizacja usługi. Raport wyczerpujący, rzetelny. Wszystko jest napisane w sposób przejrzysty. Duża ilość zdjęć sprawdzanego samochodu. Raport mile mnie zaskoczył – serdecznie polecam.

Bardzo dobra usluga

Bardzo dobra usluga. Wszystko przebiegło szybko sprawnie i profesjonalnie. Namawiam do korzystania.

13. april 2026

Szanowny Panie Krzysztofie,

Dziękujemy za zaufanie! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta. Przypominamy, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pan od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta - warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/. A jeśli chce Pan mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto - to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków i wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby. Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Jeśli w przyszłości ponownie będzie Pan szukał samochodu, zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Dla stałych klientów oferujemy specjalny rabat na kolejne zamówienie. Aby go otrzymać, prosimy o kontakt pod adresem biuro@autotesto.pl - chętnie pomożemy i udzielimy szczegółowych informacji.

Zadowolony klient

Pełny profesjonalizm dbałoś o klienta szybka realizacja. Dzięki raportowi podjąłem dobrą decyzję - nie kupiłem auta bo stan faktyczny z opisem był niezgodny.

Szanowny Panie Łukaszu,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

W pełni profesjonalnie i szybko…

W pełni profesjonalnie i szybko wykonana usługa, dostalem wszystkie informacje, na których mi zależało, opinia eksperta z Autotesto pomogła mi zdecydować się na zakup testowanego samochodu.

10. april 2026

Szanowny Panie Michale,

Polecam usługi Autotesto

Polecam usługi Autotesto. Korzystałem już 2 razy i zawsze byla to dobra decyzja. Teraz szukam samochodu dla mojego taty i również skorzystam z sprawdzenia pojazdu przed zakupem. Polecam, warto

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolony z usługi

Jestem bardzo zadowolony z usługi. Dzięki temu cieszę się bardzo dobrej kondycji samochodem używanym. Polecam!

19. april 2025

Szanowny Panie Janie,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rzetelne sprawdzenie samochodu przed…

Rzetelne sprawdzenie samochodu przed zakupem, szczegóły na które bym nie zwrócił uwagi. To pozwoliło mi na pewny zakup.

10. april 2026

Szanowny Panie Robercie,

Mega profesjonalnie podejście

Mega profesjonalnie podejście . Świetny kontakt. Wykupiłem ten najlepszy pakiet , bo uważam że w kontekście ceny za samochód to były bardzo uczciwe pieniądze , za pełne sprawdzenie auta . Zakup praktycznie na drugi dzień po oględzinach. Polecam każdemu kto planuje zakup, szczególnie w kontekście aut premium. Święty spokój nie ma ceny. Polecam w 101%

9. april 2026

Szanowny Panie Grzegorzu,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Przegląd wybranegbo samochodu przebiegł…

Przegląd wybranego samochodu przebiegł bardzo sprawnie. Inspektor był już kolejnego dnia po opłaceniu zlecenia. Otrzymaliśmy bardzo szczegółowy raport dotyczący stanu samochodu.

12. marts 2026

Szanowny Panie Michale,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Korzystałem z autotesto wielokrotnie od mniej więcej 2020 roku. Już więcej nie będę, a oto powody:
- wykupiłem dodatkowy pakiet - negocjacja ceny. Pakiet nie został zrealizowany, a ja nie otrzymałem zwrotu. Musiałem się o to upominać. Takie rzeczy powinny się dziać automatycznie
- W pakiecie mini jest jazda testowa. Auto zostało sprawdzone i zostało ocenione jako godne polecenia. Przy czym jazda testowa NIE odbyła się i był tylko lakoniczny komentarz "jazda testowa nie odbyła się". Zapytałem się dlaczego i czy podlega to w takim razie częściowemu zwrotowi kosztów. Otóż nie - nie podlega. Dla mnie to jest porażka. Zapłaciłem za cały pakiet. Została wykonana cześć i NIE NALEŻY się zwrot. Jakie są powody, że jazda nie mogła się odbyć mnie jako klienta nie obchodzi. Nic mi po takim raporcie gdzie najważniejsza rzecz nie została sprawdzona - czy auto w ogóle jeździ.
- Jeszcze kiedyś miałem jakiś pakiet - rezerwacja na 3 dni co oczywiście się nie powiodło, ale to już przymknąłem oko.

Próba rozwiązania sprawy nie powiodła się.

30. marts 2026

Szanowny Panie Pawle,

w sytuacjach, gdy realizacja usługi napotyka ograniczenia każdorazowo kontaktujemy się z Klientem, przedstawiamy dostępne opcje i oczekujemy na decyzję dotyczącą dalszego postępowania, w tym ewentualnych zwrotów. Rozumiemy, że zaistniałe sytuacje mogły wpłynąć na Pana ocenę naszych usług. Zapewniamy jednak, że działamy zgodnie z przyjętymi procedurami i zawsze staramy się angażować Klienta w proces decyzyjny.

Jeśli chodzi o jazdę testową, stanowi ona integralną część każdego pakietu. Jej realizacja uzależniona jest jednak od zgody sprzedającego, który w tym przypadku pomimo wcześniejszych ustaleń uniemożliwił wykonanie tej części badania po przyjeździe naszego eksperta.

Pozostajemy do dyspozycji i w razie dodatkowych pytań lub chęci ponownego przeanalizowania sprawy, prosimy o kontakt mailowy na adres: biuro@autotesto.pl

Z wyrazami szacunku,

BUBEL jakich mało !!!.

Ogólnie długo by pisać... pierwszy kontakt Super! Wszystko elegancko i sympatycznie. Aplikacja do pobrania bardzo fajna, ładna czytelna.
Natomiast usługa rzeczoznawcy dramat!!!!
Pan był, ponoć oglądał auto ... no fakt bo przesłał mnóstwo zdjęć kiepskiej jakości. Ogólnie jak zamawiasz tego typu usługę i otrzymujesz ocenę zwrotną od biegłego rzeczoznawcy (ponoć) "Rzeczoznawca kupił by ten samochód" to niedługo się zastanawiasz i jedziesz po niego!
I tak zrobiłem :-( jakie było moje rozczarowanie to tylko sam ja wiem, a moja mina zmroziła nawet sprzedającego..
Auto było mierzone 3 czujnikami lakieru .. oczywiście nasze (mój i ASO)pokazywały stan wypadkowy pojazdu a rzeczoznawcy oczywiście NIE. Autotesto tłumaczy że nasze nie było sprawne :-)...
Żeby rzeczoznawca nie zauważył, że silnik był myty i obrośnięty białym nalotem chemii to nie wiem jak bardzo trzeba się NIE znać żeby tego nie zauważyć! ..
Zresztą co tu dużo pisać SZCZERZE NIE POLECAM - kasa wyrzucona w błoto !!! A o reklamacji to zapomnijcie!

17. december 2025

Szanowny Kliencie,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Doceniamy również to, że na początku współpracy pozytywnie ocenił Pan zarówno kontakt z naszym zespołem, jak i aplikację.

Jednocześnie bardzo nam przykro, że końcowa ocena usługi jest w Pana odczuciu tak negatywna. Każdy taki sygnał traktujemy poważnie, ponieważ zależy nam na rzetelności wykonywanych oględzin i transparentnym wyjaśnianiu wszelkich wątpliwości.

Na ten moment, na podstawie samej treści opinii, nie jesteśmy jednak w stanie jednoznacznie zidentyfikować zlecenia ani odnieść się merytorycznie do opisanej sytuacji. Nie mamy możliwości sprawdzenia raportu, dokumentacji zdjęciowej, przebiegu oględzin ani wcześniejszej komunikacji bez danych pozwalających przypisać opinię do konkretnej realizacji.

Każde zgłoszenie analizujemy w oparciu o pełną dokumentację z usługi, w tym raport, materiał fotograficzny oraz informacje przekazane przez eksperta wykonującego oględziny. Dopiero taka weryfikacja pozwala nam rzetelnie ocenić przebieg zlecenia i szczegółowo odnieść się do zgłoszonych zastrzeżeń.

Dlatego prosimy o przesłanie numeru raportu, daty realizacji usługi lub danych, które pozwolą nam odnaleźć zlecenie, na adres e-mail naszego biura. Po otrzymaniu tych informacji sprawdzimy sprawę dokładnie i wrócimy z konkretną odpowiedzią.
Zależy nam na tym, aby każdą wątpliwość wyjaśnić w sposób rzeczowy i oparty na faktach.

Z poważaniem

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Raport sam w sobie fajny ale…

Raport sam w sobie fajny i szczegółowy ale czas od zamówienia do oględzin zdecydowanie za długi - zamówiony w czwartek z opcją express a wykonany w sobote. Sprzedający deklarował cały piątek woln. W pół godziny po oględzinach auto sprzedane komuś innemu, przypadek? Z mojej perspektywy zmarnowana fura pieniędzy.

28. marts 2026

Szanowny Kliencie,

pragniemy wyjaśnić, że opcja ekspresowa zapewnia priorytetowe przyjęcie zlecenia do realizacji, co w Pana przypadku zostało zachowane. Termin oględzin ustalany jest jednak każdorazowo w oparciu o najwcześniejszą dostępność zarówno sprzedającego, jak i eksperta. W opisanej sytuacji był to najszybszy możliwy termin i mieścił się w szacunkowym czasie realizacji usługi. Brak dodatku ekspres powodowałby wówczas umówienie oględzin na termin poniedziałkowy.

Niestety nie posiadamy informacji, które pozwalałyby zweryfikować opisaną sytuację. Jeśli zechce Pan przekazać nam dodatkowe szczegóły, prosimy o kontakt mailowy na nasz adres: biuro@autotesto.pl. Postaramy się ponownie przyjrzeć sprawie i spróbować ją wyjaśnić lub znaleźć możliwe rozwiązanie. Każda taka informacja jest dla nas ważna i pozwala nam lepiej analizować podobne sytuacje oraz doskonalić jakość naszych usług.

Z wyrazami szacunku,

Bardzo profesjonalna usługa

Kontakt z firmą bardzo dobry na każdym etapie procesu. Szczegółowe informacje na bieżąco przesyłane na maila. Raport z oględzin auta bardzo przejrzysty, dokładny i pomocny w podjęciu decyzji kupna

24. marts 2026

Szanowna Pani Katarzyno,

Dziękujemy za zaufanie! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta. Przypominamy, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pani od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta - warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/. A jeśli chce Pani mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto - to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków i wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby. Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Na odwal się..

Realizacja zlecenia została przez Państwo całkowicie zbagatelizowana.

W sobotę, 21.03.2026, wykupiłem pakiet Gołd z dodatkową usługą rezerwacji pojazdu i umówiłem się ze sprzedającym że to takie sprawdzenie odbędzie się w poniedziałek albo wtorek.

23.03.2026 Państwa pracowniczka zadzwoniła około 13 (miałem jeszcze pakiet ekspres..) do sprzedającego i nie potrafiła umówić się na oględziny. Zadała pytanie "Czy po oględzinach samochodu będzie możliwość zarezerwowania samochodu na trzy dni?". Dostała odpowiedz że tak, po wpłaceniu zadatku. Powiedziała że przekaże klientowi (czyli mi) tą informacje. Jednak informację którą ja dostałem było “Sprzedający podczas rozmowy telefonicznej poinformował nas o tym, że nie będzie możliwości, zarezerwowania pojazdu na okres 3 dni od daty oględzin”, co nie było prawdą. Sprzedawca miał możliwość rezerwacji samochodu - z zadatkiem, ale miał!

W wyniku tego został stracony czas i samochód. No i nie dostałem nawet banalnego maila typu "Przepraszamy za zaistniałą...".

Jedyny plus jest taki że w ciągu 3 dni została zwrócona cała suma.

Wiadomo, że nie planuje sprawdzać w przyszłości czy Państwa mechanicy są tak samo rzetelni jak ci którzy umawiają wizyty.

Update: po napisaniu tej opinii dostałem telefon z przeprosinami i wyjaśnieniami.

23. marts 2026

Szanowny Panie,

dziękujemy za przesłaną wiadomość oraz szczegółowe przedstawienie sytuacji. Po weryfikacji przebiegu sprawy i przeprowadzonej rozmowy informujemy, że konsultant prowadzący kontakt ze sprzedającym zadał pytanie dotyczące możliwości rezerwacji pojazdu w sposób zgodny z obowiązującymi procedurami oraz zakresem usługi, informując o możliwości rezerwacji pojazdu na trzy dni od momentu oględzin pojazdu.

Niestety, nie mamy możliwości działania w zakresie uzgadniania warunków finansowych rezerwacji, w tym zadatku lub opłat wymaganych przez sprzedającego. W przypadku braku zgody sprzedającego na rezerwację w formule, w jakiej świadczymy usługę, uznajemy, że realizacja zlecenia w wybranym zakresie nie jest możliwa. W takich sytuacjach, zgodnie z naszymi standardami, Klient jest niezwłocznie informowany o zaistniałych okolicznościach i podejmujemy dalsze działania zgodnie z jego decyzją. Podkreślamy również, że nie mamy wpływu na decyzje sprzedażowe podejmowane przez sprzedających.

Jednocześnie dziękujemy za przekazane uwagi. Każda taka informacja jest dla nas cenna i pozwala nam stale doskonalić jakość świadczonych usług oraz jeszcze lepiej odpowiadać na potrzeby naszych Klientów. Zgodnie z Pana wskazaniem, niezwłocznie podjęliśmy działania i dokonaliśmy zwrotu całości wpłaconej kwoty.

Z poważaniem,

Bardzo polecam

Bardzo rozbudowany i czytelny raport (Pakiet GOLD) ponad 130 zdjęć auta. Szczegółowe opisy wszystkich ważnych przy zakupie aspektów dotyczących stanu auta. Usługa pozwala zaoszczędzić czas i nerwy na samodzielny dojazd i sprawdzenie auta.
Nr zlecenia 294806607

24. marts 2026

Szanowny Panie Arkadiuszu,

Mogę szczerze polecić

Mogę szczerze polecić, samochód został sprawdzony bardzo dokładnie (ponad 140 zdjęć), technik znalazł nawet najmniejsze skazy. Jeśli się nie jest samemu mechanikiem to warto, zdecydowanie lżej się jedzie na oględziny samochodu wiedząc że wiemy dokładnie w jakim jest stanie

22. marts 2026

Szanowny Panie Andrzeju,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dzięki oględzinom eksperta nie musiałem się obawiać stanu pojazdu a rozmowa po oględzinach upewniła mnie o zakupie pojazdu

26. marts 2026

Szanowny Panie Krzysztofie,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gdyby nie usługi Autotesto jechałbym…

Gdyby nie usługi Autotesto jechałbym 400 km na daremno , skutecznie oraz ekspresowo sprawdzili stan pojazdu , który nie pokrywał się z ogłoszeniem. Dostałem szczegółowy raport i zrezygnowałem z zakupu samochodu . Polecam !

21. marts 2026

Zespół Autotesto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.