Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Autotesto – sprawdzamy auta tak, jakbyśmy kupowali je dla siebie Kupujesz samochód? Uważaj – jeden błąd potrafi kosztować tysiące złotych. Dlatego jesteśmy po to, żeby pomóc Ci uniknąć wpadki i zaoszczędzic pieniądze. W Autotesto sprawdziliśmy już blisko 100 000 aut. I wciąż robimy to tak, jakbyśmy mieli je później kupić dla siebie albo bliskiej osoby. Co nas wyróżnia? ✔️ Sprawdzamy samochody – w całej Polsce. ✔️ Wydajemy rzetelny raport z dokładnymi zdjęciami i filmami, który rozumie każdy – nie tylko mechanik. ✔️ Rozmawiamy ze sprzedającym i negocjujemy cenę – średnio obniżamy ją o 3 000 zł. ✔️ Masz dostęp do eksperta, który wszystko Ci wytłumaczy. Bez technicznego żargonu. ✔️ Działamy szybko – często w 24h od zgłoszenia. Tylko u nas: 🛡️ Ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie – na wypadek, gdyby mimo wszystko coś się wydarzyło. Inni po prostu umywają ręce. ⸻ Dlaczego ludzie nas polecają? Bo dzięki nam: • kupują auta bez stresu i wątpliwości, • nie przepłacają, • świadomie podejmują decyzję o zakupie auta. Nie musisz znać się na samochodach. Wystarczy, że znasz Autotesto.
Kontaktoplysninger
Polen
- autotesto.pl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Korzystałem z usług Autotesto i jestem…
Korzystałem z usług Autotesto i jestem bardzo zadowolony. Cena była bardzo przystępna, a dokładność sprawdzenia auta przez rzeczoznawcę naprawdę zrobiła na mnie wrażenie. Po oględzinach otrzymałem telefon, podczas którego mogliśmy na spokojnie wszystko omówić, konkretna i ludzka rozmowa, bez pośpiechu.
Dodatkowo panie z infolinii były bardzo pomocne, wszystko jasno wytłumaczyły i rozwiały moje wątpliwości. Raport był bardzo czytelny, a sama aplikacja przyjazna i wygodna w obsłudze. Cały proces przebiegł sprawnie i profesjonalnie. Zdecydowanie polecam!
Polecam Autotesto
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, od wykupu usługi, przez wykonanie oględzin i wysłanie raportu, oraz kontakt telefoniczny po w celu zbadania satysfakcji z wykonanego zlecenia. Raport pełen istotnych informacji jak dodatkowe koszty które trzeba ponieść po zakupie, zdjęć i opisów poszczególnych punktów kontrolnych. Polecam i na pewno jeszcze kiedyś skorzystam.
Bardzo szybka realizacja usługi. Raport wyczerpujący, rzetelny. Wszystko jest napisane w sposób przejrzysty. Duża ilość zdjęć sprawdzanego samochodu. Raport mile mnie zaskoczył – serdecznie polecam.
Bardzo dobra usluga
Bardzo dobra usluga. Wszystko przebiegło szybko sprawnie i profesjonalnie. Namawiam do korzystania.

Zadowolony klient
Pełny profesjonalizm dbałoś o klienta szybka realizacja. Dzięki raportowi podjąłem dobrą decyzję - nie kupiłem auta bo stan faktyczny z opisem był niezgodny.

Besvarelse fra Autotesto
W pełni profesjonalnie i szybko…
W pełni profesjonalnie i szybko wykonana usługa, dostalem wszystkie informacje, na których mi zależało, opinia eksperta z Autotesto pomogła mi zdecydować się na zakup testowanego samochodu.

Polecam usługi Autotesto
Polecam usługi Autotesto. Korzystałem już 2 razy i zawsze byla to dobra decyzja. Teraz szukam samochodu dla mojego taty i również skorzystam z sprawdzenia pojazdu przed zakupem. Polecam, warto

Besvarelse fra Autotesto
Jestem bardzo zadowolony z usługi
Jestem bardzo zadowolony z usługi. Dzięki temu cieszę się bardzo dobrej kondycji samochodem używanym. Polecam!

Besvarelse fra Autotesto
Rzetelne sprawdzenie samochodu przed…
Rzetelne sprawdzenie samochodu przed zakupem, szczegóły na które bym nie zwrócił uwagi. To pozwoliło mi na pewny zakup.

Mega profesjonalnie podejście
Mega profesjonalnie podejście . Świetny kontakt. Wykupiłem ten najlepszy pakiet , bo uważam że w kontekście ceny za samochód to były bardzo uczciwe pieniądze , za pełne sprawdzenie auta . Zakup praktycznie na drugi dzień po oględzinach. Polecam każdemu kto planuje zakup, szczególnie w kontekście aut premium. Święty spokój nie ma ceny. Polecam w 101%

Besvarelse fra Autotesto
Przegląd wybranegbo samochodu przebiegł…
Przegląd wybranego samochodu przebiegł bardzo sprawnie. Inspektor był już kolejnego dnia po opłaceniu zlecenia. Otrzymaliśmy bardzo szczegółowy raport dotyczący stanu samochodu.

Besvarelse fra Autotesto
Korzystałem z autotesto wielokrotnie od mniej więcej 2020 roku. Już więcej nie będę, a oto powody:
- wykupiłem dodatkowy pakiet - negocjacja ceny. Pakiet nie został zrealizowany, a ja nie otrzymałem zwrotu. Musiałem się o to upominać. Takie rzeczy powinny się dziać automatycznie
- W pakiecie mini jest jazda testowa. Auto zostało sprawdzone i zostało ocenione jako godne polecenia. Przy czym jazda testowa NIE odbyła się i był tylko lakoniczny komentarz "jazda testowa nie odbyła się". Zapytałem się dlaczego i czy podlega to w takim razie częściowemu zwrotowi kosztów. Otóż nie - nie podlega. Dla mnie to jest porażka. Zapłaciłem za cały pakiet. Została wykonana cześć i NIE NALEŻY się zwrot. Jakie są powody, że jazda nie mogła się odbyć mnie jako klienta nie obchodzi. Nic mi po takim raporcie gdzie najważniejsza rzecz nie została sprawdzona - czy auto w ogóle jeździ.
- Jeszcze kiedyś miałem jakiś pakiet - rezerwacja na 3 dni co oczywiście się nie powiodło, ale to już przymknąłem oko.
Próba rozwiązania sprawy nie powiodła się.

BUBEL jakich mało !!!.
Ogólnie długo by pisać... pierwszy kontakt Super! Wszystko elegancko i sympatycznie. Aplikacja do pobrania bardzo fajna, ładna czytelna.
Natomiast usługa rzeczoznawcy dramat!!!!
Pan był, ponoć oglądał auto ... no fakt bo przesłał mnóstwo zdjęć kiepskiej jakości. Ogólnie jak zamawiasz tego typu usługę i otrzymujesz ocenę zwrotną od biegłego rzeczoznawcy (ponoć) "Rzeczoznawca kupił by ten samochód" to niedługo się zastanawiasz i jedziesz po niego!
I tak zrobiłem :-( jakie było moje rozczarowanie to tylko sam ja wiem, a moja mina zmroziła nawet sprzedającego..
Auto było mierzone 3 czujnikami lakieru .. oczywiście nasze (mój i ASO)pokazywały stan wypadkowy pojazdu a rzeczoznawcy oczywiście NIE. Autotesto tłumaczy że nasze nie było sprawne :-)...
Żeby rzeczoznawca nie zauważył, że silnik był myty i obrośnięty białym nalotem chemii to nie wiem jak bardzo trzeba się NIE znać żeby tego nie zauważyć! ..
Zresztą co tu dużo pisać SZCZERZE NIE POLECAM - kasa wyrzucona w błoto !!! A o reklamacji to zapomnijcie!

Besvarelse fra Autotesto
Raport sam w sobie fajny ale…
Raport sam w sobie fajny i szczegółowy ale czas od zamówienia do oględzin zdecydowanie za długi - zamówiony w czwartek z opcją express a wykonany w sobote. Sprzedający deklarował cały piątek woln. W pół godziny po oględzinach auto sprzedane komuś innemu, przypadek? Z mojej perspektywy zmarnowana fura pieniędzy.

Bardzo profesjonalna usługa
Kontakt z firmą bardzo dobry na każdym etapie procesu. Szczegółowe informacje na bieżąco przesyłane na maila. Raport z oględzin auta bardzo przejrzysty, dokładny i pomocny w podjęciu decyzji kupna

Na odwal się..
Realizacja zlecenia została przez Państwo całkowicie zbagatelizowana.
W sobotę, 21.03.2026, wykupiłem pakiet Gołd z dodatkową usługą rezerwacji pojazdu i umówiłem się ze sprzedającym że to takie sprawdzenie odbędzie się w poniedziałek albo wtorek.
23.03.2026 Państwa pracowniczka zadzwoniła około 13 (miałem jeszcze pakiet ekspres..) do sprzedającego i nie potrafiła umówić się na oględziny. Zadała pytanie "Czy po oględzinach samochodu będzie możliwość zarezerwowania samochodu na trzy dni?". Dostała odpowiedz że tak, po wpłaceniu zadatku. Powiedziała że przekaże klientowi (czyli mi) tą informacje. Jednak informację którą ja dostałem było “Sprzedający podczas rozmowy telefonicznej poinformował nas o tym, że nie będzie możliwości, zarezerwowania pojazdu na okres 3 dni od daty oględzin”, co nie było prawdą. Sprzedawca miał możliwość rezerwacji samochodu - z zadatkiem, ale miał!
W wyniku tego został stracony czas i samochód. No i nie dostałem nawet banalnego maila typu "Przepraszamy za zaistniałą...".
Jedyny plus jest taki że w ciągu 3 dni została zwrócona cała suma.
Wiadomo, że nie planuje sprawdzać w przyszłości czy Państwa mechanicy są tak samo rzetelni jak ci którzy umawiają wizyty.
Update: po napisaniu tej opinii dostałem telefon z przeprosinami i wyjaśnieniami.

Bardzo polecam
Bardzo rozbudowany i czytelny raport (Pakiet GOLD) ponad 130 zdjęć auta. Szczegółowe opisy wszystkich ważnych przy zakupie aspektów dotyczących stanu auta. Usługa pozwala zaoszczędzić czas i nerwy na samodzielny dojazd i sprawdzenie auta.
Nr zlecenia 294806607

Mogę szczerze polecić
Mogę szczerze polecić, samochód został sprawdzony bardzo dokładnie (ponad 140 zdjęć), technik znalazł nawet najmniejsze skazy. Jeśli się nie jest samemu mechanikiem to warto, zdecydowanie lżej się jedzie na oględziny samochodu wiedząc że wiemy dokładnie w jakim jest stanie

Besvarelse fra Autotesto
Dzięki oględzinom eksperta nie musiałem się obawiać stanu pojazdu a rozmowa po oględzinach upewniła mnie o zakupie pojazdu

Besvarelse fra Autotesto
Gdyby nie usługi Autotesto jechałbym…
Gdyby nie usługi Autotesto jechałbym 400 km na daremno , skutecznie oraz ekspresowo sprawdzili stan pojazdu , który nie pokrywał się z ogłoszeniem. Dostałem szczegółowy raport i zrezygnowałem z zakupu samochodu . Polecam !

Besvarelse fra Autotesto
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.