Rigtig god kundeservice og godt håndværk.
Lasse giver bare perfekt kundeservice, også selvom han har meget travlt.
Jeg kommer igen.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Lasse giver bare perfekt kundeservice, også selvom han har meget travlt.
Jeg kommer igen.
Fantastisk stykke arbejde dem fra autopit udøver! Jeg skulle have skiftet bremser og dæk, og ikke nok med at man får og vide alt hvad mekanikeren laver for at være med på hvad der sker med ens bil men også selveste arbejdet de laver er helt formidabel. Jeg vil klart anbefale autopit til alle bilejer da de er meget dygtige mekaniker og har styr på alt og besvare alle spørgsmål hvis man er i tvivl. Jeg fik skiftet bremser og dæk for en meget billig pris at jeg blev forbavset over om arbejdet var gjort ordentligt, og det var ikke bare gjort ordentligt men helt i top. Jeg har selv en peoguet og hos selveste peoguet var prisen de tilbød mig gevaldigt højere end autopit.
Bedste viden ind for mekanik og bedste service til priser der er enestående.
Jeg har hørt om Autopit gennem netværk. De har haft min bil 2 gange og det bliver næppe sidste gang. For holdt da helt op. Delene kommer hjem dagen efter og de laver bilen med det samme. Og hvis bilen fejler andet de støder på. Så bliver man ringet op og de oplyser problemet step by step. Og spørg om det noget der skal laves yderligere. Jeg har fået lavet stor service i motorrummet og jeg må sku være ærlig at min bil køre helt uden problemer. originale dele til de bedste priser.
Også personalet har hjertet med sig når de laver biler. Fedt vente værelse med alt forsyning og udsigt til værkstedet for at kunne se hvad de laver. Det helt klart det bedste oplevelse at få fremvist tingene. Det viser bare deres arbejde ikke bare er lige til men at gøre en glad for at have et værksted der laver ens bil med et kæmpe smil på læberne.
Det altid en kæmpe fornøjelse at komme ind ved indkørselen og værstedet tager imod min bil og jeg henter bilen efter aftalt tid eller ofte før tid.
Kæmpe tak herfra.
Jeg var først ude hos Audi i Glostrup for at sætte en tester på min bil pga en motor lampe der lyste. Det vidste sig at være noget med mit gassjæld som var defekt. Fik et tilbud på at få den udskiftet med en original for 7895kr plus moms.
Var ret chokeret over hvorfor det kunne koste så meget men spurgte ikke mere ind til det. (Min fejl)
Min fars ven forslog at jeg kørte til Autopit i Herlev og høre dem hvad det koster, da de også levere originale Audi dele.. Fik et tilbud på lidt over 4000 kr med udskift af gasspjæld og 4 gløderør ( 3 af dem var brændt af)
Fik delene dagen efter og billen kørte upåklageligt efter det :D
rigtig fed vente værelse med alle forsyninger så man ikke keder sig, og udsigt til værkstedet så man kan se hvad de laver. :) rigtig tilfreds og kommer helt sikkert der ind næste gang der skal laves noget med bilen..
Har anvendt dette værksted mange gange til min Audi A6 samt en VW Touran, og der har altid været god service og fin dialog omkring priser og omfang af service (ikke nogen overraskelser).
Så jeg kan varmt anbefale dem, sammelignet med service hos Audi, så synes jeg faktisk, at de er bedre og mere erfarne på mange ting. Jeg har været skuffet over Audi's egen service mange gange (som altid vil udskifte halvdelen af bilen), så jeg er rigtig glad for AutoPit. De har styr på det !
Jeg vil give Autopit APS de bedste anbefalinger, da de udførte arbejdet til min fulde tilfredshed og lidt mere til.
Meget professionelt og tillidsvækkende.
Jeg fik skiftet en ABS sensor ved højre baghjul. Derudover udlæste Autopit fejlkoder samt gik bilen igennem og det uden at jeg havde bedt om det. Jeg spurgte ind til nogle småting , som jeg vidste bilen fejlede og fik reelle og fyldestgørende svar, samt forslag til udbedring.
Jeg har tidligere fået foretaget autoriseret Audi service i bilen 8 årige levetid, men vil fremover køre til AutoPit, da værkstedet er pænt og ordentligt, og servicen overgik mine forventninger.
Audi A3, 2,0T Quattro
Jeg har fået lavet flere ting ved Autopit i Herlev.
Den første opgave var nogle mekaniske småting ved min Audi Q7, som blev lavet til aftalte tid og pris.
Den anden opgave, der var en facelift til LED lygter på en Audi Q7. Det gik ikke helt smertefrit, da opgaven, mildt sagt, drillede Autopit, men jeg fik den bedst tænkelige service hele vejen igennem. Min Audi blev hentet og bragt til min bopæl, de ekstra gange, som de skulle have bilen, for at gøre opgaven færdig. Det færdige resultat var perfekt, og de gik ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service, selvom der ikke var det store overskud i opgaven for dem.
Den tredje opgave var en navigation i min VW Passat. De løste opgaven fra dag til dag og bilen var færdig en halv dag tidligere end lovet.
De priser jeg har fået fra, Autopit har været billigere end de tilbud, jeg har fået fra andre steder, ligesom der har været gratis lånebil, hver gang.
Jeg vil til enhver tid anbefale dem!
Har fået udført montering af benzinfyr, mekanisk og elektrisk reparationer her. Alt udført med yderst tilfredsstillende fagligt stolthed. Alt blev holdt inden for aftalt pris, hvilket var helt fair. Grundet en mør pakning blev min bil ikke færdig til den aftalte tid, så fik jeg en spritny lånebil uden beregning. Fik løbende opdatering fra værkstedet under reparationen. Blev endda kørt til tog stationen den første dag, jeg afleverede min bil - SUPER service!
Professionelt værksted med stor kompetance.