Yderst tilfreds
Har handlet på denne side over 10 gange nu og har aldrig haft noget at klage over på noget tidspunkt.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
31/10-16 bestilte jeg 1 stk bremse kaliper bag til Seat Ibiza da jeg havde betalt stod der ordre status nægtet siden har jeg kæmpet for at få mine penge de står som reserveret på kontoen.De har svaret 1 gang der skrev de at der normalt går 3-5 arb dage nu er det den 14/11 2016 og de er ikke kommet endnu så nu lader jeg banken ordne det.Sidste gang jeg handler der.Har købt delen et andet sted.
Har købe for tæt på 7000, hos dem.
jeg får et problem med en baglygte jeg har købt, den er ikke tæt og tager vand ind, så derfor skal jeg have sendt den ind til dem, her er det i følge EU lov dem som skal betale fragt og enhver omkostning som måtte være følger af en fejl på varen.
de har et punkt i deres handelsbetingelser som er i strid med eu køber lov, hvor man skal acceptere at betale retur forsendelse selv,
på trods af dette er i total modstridende med eu lov om at sælger skal betale forsendelse.
har skrevet en lang email korespondance med den, og de nægter at følge købs lovgivningen, hvilket er vildt irriterened og frustrende..
Kan desværre kun give dem 1/5 stjerner, mage til dårlig kundeservice skal man lede længe efter, den måde de skriver til en på er helt uacceptabel, og grov. Man kan desuden kun komme i kontakt med dem pr mail, har prøvet at ringe mindst 20 gange forskellige dage.
25 dage tog det at få min pakke, når man bestiller en koblings kit, og har brug for det rimelig hurtig, ved godt det kan tage op til en uge at få hjem, hvilket også er fint, men 25 dage føj da. Ikke engang en undskyldning, eller noget kompensation var der at tilføje.
Bestilte støddæmper og fjeder som var ok MEN sende det i en plastemballage duer ikke til sådan noget hul på pap kasserne men der var heldigvis ikke noget faldet ud det bliver jo sent gennem flere lande fra Riga
så derfor kun fire stjerner
Jeg bestilte nogle bøsninger til min Opel Calibra.
Ringede ind for at få bekræftet at de var bestilt, da jeg ingen email fik.
Fik at vide på Engelsk at jeg skulle sende en email og spørge.
Jeg fik en email tilbage 30 min. senere at de var bestilt og afsendt d. 27.05.2015
Bøsningerne ankom med posten d. 01.06.2015
De er fine og i god kvalitet til en lav pris i forhold til hos Opel.
Så en lang historie kort.
Fint firma som jeg godt kunne finde på at bruge igen :)
ønskede hjælp til sammensætning af dele (VIN forespørgsel) dagen efter fik man bare svaret AFVIST med store røde bogstaver. Absolut ingen kommentarer.
MEGET mærkelig oplevelse!!!!
useriøst firma har en fin hjemmeside og man bestiller men nej de kan ikke lige skaf varen
hvad fan.. har man det så til salg for på en hjemmeside.
De virker ikke seriøse.