Jeg har nu brugt dem i et par år, både til at få skiftet hjul, sommer til vinter, hjemme hos mig selv, men også som mekanikker, og de har altid løst mine problemer til UG med X og slange. Kan ikke... Se mere

1. Autoværksted

Om Autohosdig

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Email: Info@autohosdig.dk
Telefon: 81 51 85 60
Åbningstider kan ses på vores hjemmeside:
www.autohosdig.dk

3,9

God

Alternativ til Autohjælp - på den gode måde

Det er selvfølgelig nemt at skrive noget super positivt, når man lige har fået reddet sin dag af et firma, der var på arbejde i pinsen. Men selvom det ikke var således, vil jeg alligevel godt give Autohosdig en god anmeldelse. De svarede hurtigt, de kom og løste den stillede opgave hurtigt og til en supergod pris. Kontakten var nem og positiv og tingene blev ordnet med et smil.
Det er bare så meget i orden og jeg kan kun anbefale Autohosdig til alle.

23. maj 2021

Besvarelse fra Autohosdig

Det varmer vores hjerter at høre 🤗
Du må have en god sommer 👍

Sløset service

Jeg har brugt Autohosdig 2 gange, og kan langt væk anbefale dem.
Første gang måtte jeg vente 45 min fordi han var forsinket (det er hvad der kan ske).
Men anden gang skriver jeg til dem på dagen hvor vi har en aftale, om hvad tid de vil være der. Der bliver svaret “jeg skal lige ordne et stop i Herlev, så kommer jeg efter.” Jeg spørg så om det ca er om en time, og bliver så svaret “nok lidt mere”.
Jeg har 40 min væk fra aftalte adresse, så beslutter mig så for at køre efter der er gået en time, da jeg tænker det vil passe nogenlunde.
Der da er gået 2 timer, ringer jeg så til dem og spørg hvor langt vi er, og de svarer at de kører fra værkstedet om 5 min ca, og de nok skal sende GPS billede, så jeg kan se hvor langt de er.

Efter 35 min har jeg stadig ikke hørt noget og vælger så at kontakte dem igen for tredje gang! Der bliver så svarede flabet at de sagde “ca 5 min”, men i mit hovede er 35 min ydeligere ikke “ca 5 min”.
Ender alt i alt med at vente lidt over 2 og halv time, og jobbet bliver aldrig udført, da jeg ikke magtede at vente mere på dem.

Måske er det en billig pris, og det følger servicen så stærkt efter.
Kan ikke anbefale på nogen måde!

21. maj 2021

Hej Marc.
Sløset service vil jeg kalde en stor fed løgn, men det er jo så din mening.

Vi kan give dig en dag til hjulskift og du kan få et slag på stammen i forhold til tidspunkt når du booker et billigt hjulskift, når du booker i højsæson må man kunne forvente en variabel tidsplan, hvis nogle booker noget akut kommer det nemlig foran.

Du kan booke et hjulskift med fast tidspunkt i vores formular, men folk undlader grundet prisen, men som altid så ringer vi inden vi har kurs direkte.

Jeg ved ikke om det kan lykkes dig at finde et værksted som til discountpris kan køre ud til dig i garanteret tidspunkt, men pøj pøj med jagten :)

Topkarakter til Brian

Fantastisk service. Utrolig serviceminded og Brian havde kunden med hele vejen så man kunne følge med i hvad der blev gjort og hvorfor.
Derudover blev fælge renset, slebet og fik fjernet rust uden ekstra omkostninger. Jeg har i dag lært mere om bil og dæk end hvad man kan prøve at læse sig til selv. Det er fanme go stil! Støt en lokal mekaniker, det kan kun betale sig.

29. juli 2020

Tvivlsomt håndværk og kundehåndtering

Oplevede uprofessionel håndtering af bil, reparation og kundeservice. Min reparation blev aldrig gjort hverken korrekt eller færdig, det endte i ord mod ord. Bl.a. måtte jeg selv tætne min forrude, som blev monteret piv utæt med åbninger på op til 1 cm, hvor vind blæste ind.

10. februar 2020

Besvarelse fra Autohosdig

Hej Adrian, alle virksomheder har valgmuligheden at må nægte at tage en kunde og dine ønsker overstiger alle forventninger til hvad man kan lave oven på rust. Det er også årsagen til at vi har valgt at nægte at ville lave yderligere services for dig. Det er fair nok at du giver os 1 stjerne for dit syns punkt. Men ingen virksomhed kan efterkomme dine ønsker. Håber du selv kan lime på rust og få det 100 procent tæt. Så har du kun dig selv at brokke dig til hvis det ikke holder.
Vh Pernille fra Autohosdig

Yderst god service.

Yderst god service.

Efter mine dæk var ankommet ringede jeg for at lave en tid, og fik at vide jeg bare kunne komme forbi med det samme. Super service og gode priser.

En mekaniker jeg klart vil anbefale til andre.

20. december 2019

Vi takker og bukker mange gange for de 5 stjerner og søde ord. God jul 😊👍🏻

Kørte i stykker med min bil en sen…

Kørte i stykker med min bil en sen fredag aften og Autohosdig.dk stod klar til at hjælpe mig da ingen andre kunne, og så endda til en rigtig go pris. Go service til en favorabel pris, og ydermere et venligt og imødekommende personale. Klart anbefalelsesværdigt!!

29. oktober 2019

Vi er glade for at vi kunne hjælpe og er glad for de 5 stjerner 😊👍🏻

God service, kort ventetid og hurtig ekspedering. Fine priser :)

29. oktober 2019

Besvarelse fra Autohosdig

Tak for de rosen, er glade for at vi kan hjælpe. Vi elsker kunder som kommer igen 👍🏻😊

Fremragende service.

28. oktober 2019

Besvarelse fra Autohosdig

Vi takker mange gange for 5 stjerner og håber du aldrig må opleve andet end højt service niveau hos os 👍🏻😊

Perfekt

Perfekt! Til tiden, til prisen og venlig service.

20. november 2018

Besvarelse fra Autohosdig

Hej Henrik, tak for din 5 stjernede anmeldelse :)

Intet at klage over

Fantastisk service, og fantastiske åbningstider. Det er altid muligt at få en tid der passer ind i ens skema.

5. november 2018

Tak for de 5 Stjerner :)

Superservice og gode priser

Endelig har jeg fundet en mekaniker, jeg har tillid til. Jeg har indtil nu både fået skiftet dæk, fået foretaget service iht. servicebogen og skiftet et defekt håndtag - alt til en pris, jeg har fundet yderst rimelig. Alle opgaver er blevet løst til fuld tilfredshed og mere til. Brian er dygtig til sit fag - og til mennesker. Og Pernille på kontoret får også 5 stjerner. På gensyn til dækskifte og nye dæk til efteråret :-)

18. april 2017

Besvarelse fra Autohosdig

Vi takker mange gange for din anmeldelse, vi er også utrolig glade for at have dig som kunde, og skulle der være noget med din Fiat er du altid velkommen til at ringe til os :)

Venligste hilser fra værkstedet :)

Det virker

Det virker, det nemt, det billigt :):):)

31. marts 2017

Besvarelse fra Autohosdig

Det er vi glade for at høre :) Og vi takker mange gange for anmeldelsen.
Vh Brian fra Autohosdig

Super god service

Super god service. Fik hentet min bil og skiftet dæk om natten så jeg kunne komme på job næste dag. De er de billigste, over halv pris i forhold til andre. Rigtig søde og positive mennesker. Tak for hjælpen :-)

30. marts 2017

Besvarelse fra Autohosdig

Vi er glade for at vi kunne hjælpe, og vi er også glade for din anmeldelse, mange tak Denezia :)
Vh Brian fra Autohosdig

Top service

Vi har brugt Autohosdig i tre sæsoner nu og der har aldrig været en finger at sætte på hverken; kvalitet af arbejdet, booking af lige præcis den tid vi ønsker, hjælp med nye dæk eller for den sags skyld prisen. Ali i alt top service på såvel vores VW UP! Som vores Audi A4.
Tak

27. marts 2017

Besvarelse fra Autohosdig

Vi takker rigtig mange gange for anmeldelsen Peter og Line.
Vi er også glade for at kunne hjælpe jer og at i vælger at bruge os.

Venlig hilsen Brian fra Autohosdig

Konge service

Brian er super venlig og meget udadvendt ;-) Har kun positive ting at sige om dem ;-) Perfekt at de opbevare ens dæk ;-)

26. marts 2017

Besvarelse fra Autohosdig

Takker mange gange for den fine anmeldelse :) Det er os også en glæde at opbevare dine hjul.

Venligst hilsen Brian fra Autohosdig