Kwalitatief goed op de markt zetten? Dan kan het beter!
Arco is aardige vent en had goed gevoel bij het bedrijf. Toch wel wat minpuntjes die ze ter harte kunnen nemen om te verbeteren:
- auto werd aangeprezen met diverse opties. Bleek echter tekst die dealer van nw Citroën c3 heeft. Optioneel snap ik nog maar als je hem te koop zet met o.a. getinte ramen en parkeersensoren? Dan verwacht je dat ook? Voor sommige een must en dan rijdt je voor niets naar Krimpen aan de Lek? (Voor mij geen must)
- met de proefrit bleek er 1000km meer op de teller dan aangeprijst. Dit te hebben gezegd stond er op de koopovereenkomst nog steeds verkeerde km-stand. Als je vervolgens garantie geeft voor 3 maanden of 10.000 km heeft dit invloed?
- 3 maanden garantie op motor en aandrijving? Laat ze dan maar omschrijven wat precies hieronder valt! Binnen 3 maanden was mijn thermostatische behuizing stuk. Reparatie: 300 euries. Uit coulante betalen hun de helft en ik de andere helft? Dat zou het geval zijn als het geen onderdeel van de motor was. Bij het nagaan en bevragen van 3 automonteurs is het toch echt een essentieel onderdeel van de motor! Volgens hun niet want was onderdeel van de waterkoeling wat toevallig op de motor was geschroefd😂maarrrrrr ze waren nog een keer coulant en deelde het nog een keer door de helft. Ik moest nu 75 euries betalen. Maar gedaan om geen discussie meer te hebben en geen risico te lopen mijn auto niet mee te krijgen 😳 maar netjes? Nee.
Wil je jezelf kwalitatief goed op de markt zetten? Bovenstaande dan maar niet doen, lijkt mij😉