de svarer ikke!
skrev på en bil de har på bilbasen og med bilbasens bytteforslag...
det er nu 2 uger siden og har ikke hørt noget, end ikke den opfølgende mail jeg sendte dem...
useriøst foretagende!
skrev på en bil de har på bilbasen og med bilbasens bytteforslag...
useriøst foretagende!
Jeg kan hermed klart anbefale Autoforum Holstebro som en meget kompetent og meget serviceminded autoforhandler. Købte en BMW 420 hos Autoforum Holstebro og alt fungerede som aftalt. Efterfølgende har de hjulpet med et par småproblemer som blev løst til min fulde tilfredshed.
Har ringet og snakket med dem 2 gange i telefon hvor de har spurgt om de måtte ringe mig op om 10 minutter, de var lige ude og kører med en kunde.
Jeg hørte aldrig fra dem.
Prøvede igen dagen efter og drt var samme svada og hørte ikke fra dem igen.
De får sgu ikke mine penge hvis de ikke vil sælge
Jeg købte en Ford Focus st. 20.2.2019 til den bedste pris jeg kunne finde på nettet med så lavt et kilometertal.
Jeg oplevede, at jeg fik en god bytte pris for min gamle bil.
Jeg fik bilen undervognsbehandlet gennem forhandler, og da jeg kom hjem med bilen begyndte bremserne at hyle.
Det blev ved, og jeg kontaktede forhandler. Så tog de bilen ind og skiftede alt ved bremserne foran, og lyden forsvandt. Jeg fik en kundebil mens det stod på.
Jeg er meget tilfreds med handlen og min bil.