Asigurare Vollkasko obbligat!
Seriositate,prețuri avantajoase,agent foarte amabil,comunicare perfectă.Recomand cu încredere!

Besvarelse fra Autodem24
Autodem Rent a Car is a premier car rental service operating across North-East Romania, including counties such as Bacău, Iași, Suceava, Neamț, Vrancea, Vaslui, and Botoșani, as well as in Bucharest-Otopeni. They offer free vehicle delivery within these regions, ensuring convenience for their clients.  Their diverse fleet caters to various preferences and budgets, featuring models like Dacia Sandero, Renault Clio, Dacia Logan, Chevrolet Cruze, Skoda Rapid, Opel Insignia, Ford S-Max, Dacia Duster, Ford Kuga, Renault Kadjar, and Nissan X-Trail. Rental rates vary based on the duration, with prices starting from €22 per day for a Dacia Sandero.   Autodem Rent a Car stands out by offering full Casco insurance options, providing clients with zero liability regardless of the event. All prices are inclusive of compulsory insurance, road tax (rovigneta), and unlimited mileage. Notably, they require no security deposit, and upon request, offer free child seats. They also provide long-term rentals (operational leasing) at special rates for both companies and individuals.  Customer satisfaction is a priority, as reflected in their high ratings: cleanliness (9.51), comfort (9.89), pick-up/drop-off (9.88), and value for money (9.69). Clients have praised their impeccable service, prompt responses, and overall excellent experiences.   For bookings or inquiries, contact Autodem Rent a Car via phone or WhatsApp at +40 741 566 223, or email at autodem.serv@gmail.com.
USA

Besvarelse fra Autodem24