In April een elektrische Opel Astra gekocht bij Auto Christiaan. Goed contact gehad met verkoper Jorian, die eerlijk advies gaf en ruimte bood voor onderhandeling. De aflevering verliep netjes; de aut... Se mere
Hartelijke ontvangst, vriendelijke medewerkers. Divers aanbod. Alle gelegenheid gekregen om proefritten te maken. Er is goed geluisterd naar de wensen zodat een afspraak kon worden gemaakt voor het be... Se mere
Echt een hele onaardige monteur. Nadat ik vroeg wat iets ging kosten werd er meermaals gezucht aan de telefoon en werd het gesprek erg onvriendelijk. Ik kwam hier jaren, maar na deze uiterst onvriende... Se mere
Super goede service, geven vertrouwen aan de klant. Perfecte levering van de auto. Menno is een zeer attente en positieve verkoper, geeft duidelijk toelichting. Kom hier zeker weer terug!
Svarer typisk inden for 1 uge
Super snel!
Snel via de telefoon en app. Proefrit gemaakt en samen met enthousiaste Menno een deal kunnen maken.
Leuke en informele zaak.
Prettig te woord gestaan en afspraken…
Prettig te woord gestaan en afspraken keurig nagekomen.

Erg goed geholpen door Menno
Erg goed geholpen door Menno. Fijn contact, goede auto. Prima.

100% klanttevredenheid
Auto Christiaan gaat voor 100% klanttevredenheid!
Tijdens overleg en onderhandeling een duidelijke en open verstandhouding.
Top!!

Besvarelse fra Autochristiaan
Zeer tevreden over de service
Zeer tevreden over de service, ook na aankoop!
Een half jaar geleden heb ik hier mijn auto gekocht, en onlangs kreeg ik te maken met een klein probleem. Zonder aarzeling kon ik langskomen, en ik ben ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen! Bedankt mannen!

Goede service
Onlangs een auto gekocht bij Auto Christiaan. Goede service en een mooi pakket van een lokale leverancier met allemaal lekkere dingen tijdens de levering van de auto. Goed en kundig personeel en helpen je waar nodig, ook na de aflevering! Aanrader!

Besvarelse fra Autochristiaan
Ik heb bij Auto christiaan afgelopen…
Ik heb bij Auto christiaan afgelopen week een prachtige Volkswagen polo gekocht. Ik ben goed geholpen door Bram en zijn collega’s, alles werd soepel en snel geregeld en ik kon snel de weg op met mijn nieuwe auto. Kortom, goede en snelle service!

Waardeloos onbetrouwbaar bedrijf
Waardeloos onbetrouwbaar bedrijf. Lees nu eerdere revieuws, en inderdaad , ze beloven veel maar komen afspraken niet na. Echt teleurgesteld en boos. Waarschuwing voor iedereen! Willen je een dure auto verkopen incl. Schade bleek na 1 1/2 uur rijden met de bezichtiging. Dit is totaal niet terug te zien op foto,s en filmpjes. Misschien een tip voor dit bedrijf om eerlijker de auto te adverteren incl. de schade.