Lige fra aftale om pris til aflevering hos DEKRA, Sorø, hvor den unge bilsyns-medarbejder tog sig rigtig pænt af os - i en svær stund, hvor vi skulle sige farvel til vores supergode snart 12-årige Oct... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Hos os får du en fair pris for din brugte privatbil eller leasingbil. Vi sælger biler både til i danmark men også til eksport, hvilket betyder at din bil kommer ud til et stort netværk af bilforhandlere – og du slipper for alt besværet! Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og det er også grundet denne indstilling at det er lykkedes os at blive en af Danmarks førende brugtbilsopkøbere. Vi har i over 18 år beskæftiget os med opkøb- og videresalg af brugte biler – til glæde for tusindvis af glade kunder på tværs af landegrænser. Hos os kan du altid forvente kyndig rådgivning og et yderst højt serviceniveau. Læs nærmere på vores hjemmeside Autobasen.dk
Autobasen.dk
- Tryghed og sikkerhed i højsædet når bilen skal sælges
- Hos Autobasen møder du et hold af bilentusiaster, som har gjort det til deres filosofi at være rollemodeller i branchen. Det betyder, at du altid kan forvente en objektiv og ærlig vejledning, for at sikre at du får den bedste oplevelse. Hos Autobasen handler det ikke om bare at lukke en ordre, men derimod om at sørge for, at vores kunder får den mest optimale pris for deres bil. Vi er herved heller ikke bange for at rådgive dig om at sælge din bil andetsteds, hvis vi mener, at du kan få en bedre pris ved et privatsalg, bilauktion eller hos en bilforhandler.
P. O. Pedersens vej 14 B, 8200, Aarhus N, Danmark
- +45 70 20 74 46
- dk@autobasen.dk
- autobasen.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
Hurtig og reel pris på min bil
Hurtig og reel pris på min bil.
Let at komme i kontakt med Kenni og super service.
Let aflevering af bilen og pengene på konto efter 2 min.
Bedste anbefalinger
Det var en god oplevelse
Jeg fik et godt tilbud på at sælge min bil til dem. Da jeg ikke svarede inden for 48 timer, var tilbuddet ikke længere gyldigt efter en uge. Alligevel vil jeg varmt anbefale dem, da de var meget søde og rare mennesker-og de gav også det højeste bud. Jeg har virkelig prøvet alle de andre, som påstå at de giver det højeste bud online, men Autobasen var klart den bedste.
Min oplevelse har været gode med Autocom
Jeg skulle sælge min bil og udfyldte et…
Jeg skulle sælge min bil og udfyldte et skema med oplysninger.
Kort efter var der tilbud i min mail.
Prisen var god, servicen ved spørgsmål blev hurtigt besvaret.
Line fra Autobasen kan jeg varmt anbefale.
Bilen blev afmeldt med det samme og pengene stod på min konto 5 minutter efter.
Jeg fik et hurtigt og virkeligt godt…
Jeg fik et hurtigt og virkeligt godt bud på min gamle bil. Alt forløb uden problemer, og medarbejderen var flink og kompetent. Jeg afleverede bilen efter 10 dage, da jeg skulle bruge den i ferien. Fik pengene overført til min konto med det samme ved leveringen ved DEKRA.Super og nem oplevelse. Kan varmt anbefale at sælge bil hos autobasen.
Efter at have set TV reklamen om et…
Efter at have set TV reklamen om et seriøst salg uden mellemled, så bad jeg autobasen om et tilbud på min bil. Deres tilbud var laaaaaaangt under markedsprisen, gad vide hvilken pris de ville give med mellemled!

Besvarelse fra Autobasen.dk
Dårlig start, men kontakt og action har ændret lidt på min holdning.
Edit:
Rasmus har taget kontakt til mig og beklaget at budet ikke levede op til forventningerne og vil arbejde videre med at finde et bud der kunne matche mine forventninger og andres vurdering.
Kontakt og action på udfordringen kan jeg kun have respekt for og derfor ændre min anmeldelse til det bedre. Langt fra alle ville gøre en ekstra indsats for at løfte opgaven yderligere end et enkelt “skud”.
Oprindelig anmeldelse:
Useriøst og latterligt lave bud.
Deres bud er decideret latterlige og på grænsen til fornærmende.
Super god oplevelse med Autobasen
Super god oplevelse med Autobasen
Efter at have forespurgt priser hos flere bilforhandlere og tjenester, var Autobasen de eneste, der ringede tilbage og fulgte op. Prisen var fair i forhold til, at det var straks-salg – og tæt nok på den forventede salgspris på Bilbasen til, at jeg vurderede, det ikke var besværet værd at sælge selv.
Efter et par korte samtaler indgik vi en aftale. Det administrative blev klaret med få klik, og afleveringen via DEKRA gik problemfrit. Inden jeg forlod afleveringsstedet, stod pengene på min konto.
Alt i alt en effektiv, tryg og professionel proces, hvor man får det bedste fra online-handel kombineret med ordentlige mennesker bag.
Varmeste anbefalinger herfra.
Fik rigtig god pris for min bil
Fik rigtig god pris for min bil. Nemt at finde indleveringssted, og fik pengene på min konto, mens jeg var på stedet. God oplevelse……….og nemt!
Ingen vurdering eller tilbud :-(
Ingen vurdering eller tilbud :-( Da jeg overvejer at sælge personbil, kontaktede jeg Autobasen for en vurdering. Efter at have uploadet billeder 2 gange, blev jeg bedt om selv at hjælpe med at prissætte min bil!? Dette blev gjort, og efterfølgende fik jeg besked om at de desværre ikke kunne hente konkrete tilbud på den!? En almindelig personbil!?? Det virker desværre ikke seriøst, trods flere meget positive anmeldelser.
Det gik ret hurtigt efter jeg havde…
Det gik ret hurtigt efter jeg havde kontakt med autobasen og skulle aflevere bilen og til pengene var på kontoen. Kan kun anbefales.
Ekstremt effektivt og tilmed den bedste…
Ekstremt effektivt og tilmed den bedste pris.
Kenni, Iben og de folk ved indleveringsstedet var alle virkelig søde og 100 procent til at stole på.
Der er absolut INGEN problemer ved at sælge sin bil til Autobasen.
Fair behandling
Fair behandling, og det fungerede fint at bilen kunne afleveres lokalt.
Topprofessionel og hurtig behandling
Jeg har netop solgt to biler til Autobasen og kan kun anbefale firmaet. Det er absolut en mulighed jeg senere vil benytte, hvis ikke salget sker til den forhandler jeg køber den næste bil af. Alt foregik hurtigt, fair og professionelt. Brian og Mick følger op på tingene, så alt kører som aftalt. Det var meget nemt for mig at aflevere de to biler på et af deres afleverngssteder ca. 1 km fra min bopæl og 3 minutter efter afleveringen kunne jeg se, at købesummen var inde på min konto. Nemmere kan det næppe gøres. Tusind tak for samarbejdet.
Hurtig salg af bilen.
Hurtige men for lave tilbud
Ros for at være hurtige med et tilbud.
I mit tilfælde giver de dog 2 tilbud, som er markant lavere end andre. Først et bud på 88.000 kr., for så at sende mail med ønske om at afgive nyt tilbud, der 2 uger efter er 84.000 kr.
Jeg har fået vurdering hos 3 andre som alle ligger på 90-100.000 kr. på samme tidspunkt, som de 84.000 kr. blev budt af Autobasen.
16.000 kr. skattefrit for et par timers arbejde.

Besvarelse fra Autobasen.dk
Jeg fik hurtigt svar og en fair pris
Jeg fik hurtigt svar og en fair pris. Afleveringen af bilen var også meget professionel og pengene for bilen kom 5 minutter efter at medarbejderen havde godkendt bilen
Jeg er blevet virkelig skuffet over Autobasen
Jeg er blevet virkelig skuffet over, at Autobasen ikke vil betale det fulde beløb, som de har tilbudt. Jeg fik et tilbud på min bil på 145.000 kr. + moms - i alt 181.250 kr.
Nu vil de kun betale 145.000 kr., fordi det var en fejl, at der står moms i tilbuddet. Jeg har accepteret tilbuddet på 145.000 kr. + moms, så det er virkelig frækt, at de nu afviser at betale de sidste 31.250 kr. Jeg ser ikke andre muligheder end at sende en klage til Bilklage.dk - sørgeligt!

En meget positiv oplevelse
Fik en vurdering torsdag, indgik aftalen samme dag, og mandag var bilen afleveret.
Betalingen skete via straksoverførsel på afleveringsstedet, som var en synshal.
Jeg kan kun anbefale Autobasen, og har intet at udsætte på forløbet.
Det var en meget positiv oplevelse.