Australian Bodycare Anmeldelser

17.936

4,3

Kvalitetsprodukter, de gør virkelig, hvad der står i beskrivelsen, det er ikke svindel. Duften af ​​kokos, mynte, citron eller noget andet er meget svag, duften af ​​træ dominerer, men behagelig. Hurt... Se mere

Fantastisk creme: efter brugen af øjencremen, serum og creme til ansigtet kan man se synlig tegn på opstramning af huden i ansigtet ! Den virker og er billig !

Bedste produkt uden medicin til uren hud jeg har prøvet, vist gode resultater efter 3 uger. Ved ikke hvordan mit ansigt ser ud uden urenheder længer efter jeg fik urenheder i ansigtet som 13 årig men... Se mere

Hurtig levering. Bestilte torsdag formiddag og fik leveret fredo. Grunden til der ikke er fuld stjerner er fordi vi ik ved hvordan produkterne virker endnu (vi har købt keratosis pilaris pakke)

1. Leverandør af skønhedsprodukter
  2. også i
  3. Hudplejeklinik
  4. Kosmetikindustri
  5. Kosmetikproducent

Australian Bodycare has been a front runner for skin care products since 1992. Since then, we have adhered to the same ideas as we were founded on: Providing the best skin care solutions and helping people achieve a better quality of life.

18 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(17.936)

Kæmpe anbefaling

Jeg har endnu ikke prøvet et produkt, som ikke har levet op til mine forventninger. - og jeg har mange :)
Dejlig service, fornuftige priser og produkter der virker.
Meget, meget tilfreds. :)

13. marts 2025

Lækre produkter - god service - hurtig levering

Lækre produkter, hurtig levering og ualmindelig fantastisk god service. De er alle simpelthen så søde og yder altid den bedst tænkelige service. Produkterne er så lækre og Sofie og resten af teamet er utrolig gode til at vejlede og fortælle om de forskellige produkter, ingredienser og komme med bud på hvad der er bedst til den enkeltes hud. Jeg er meget glad for at handle hos Australian Bodycare og føler mig altid godt behandlet. De har mine varmeste anbefalinger.

12. februar 2025

Hej Sabine

Tusind tak for din fantastiske feedback! 😊 Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for både vores produkter og service. Vi gør altid vores bedste for at vejlede og hjælpe, så det er virkelig dejligt at høre, at du føler dig godt behandlet.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang! 💙

Sofie, Australian Bodycare

Jeg har forskellige produkter som jeg…

Jeg har forskellige produkter som jeg er super tilfreds med. Forsøgte så med nogle nye produkter som absolut ikke er godt til min hud.
Og så kommer det.... jeg skrev en mail om hvorfor produkterne ikke virker og grundet deres tilfredshedsgaranti fik jeg alle mine penge tilbage. Det må man da kalde SUPER GOD service. 5 stjerner herfra

11. februar 2025

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkter – og vi er selvfølgelig også glade for, at vores tilfredshedsgaranti har givet dig en god oplevelse. Vi ønsker altid, at vores kunder føler sig trygge ved at prøve nye produkter, og derfor betyder din feedback rigtig meget for os.

Tak for de 5 stjerner – det sætter vi stor pris på! ⭐⭐⭐⭐⭐

Sofie, Australian Bodycare

B12 Night Creme er nyt produkt og WOW…

B12 Night Creme er nyt produkt og WOW hvor er den bare lækker💞 Cremen er lyserød (smitter ikke af), dufter helt fantastisk og bare lækker at smøre i ansigtet/halsen. Kæmpe anbefaling fra mig

11. februar 2025

Hej Trine

Tusind tak for din skønne feedback! 😊 Vi er så glade for, at du er begejstret for vores B12 Night Creme – og ja, den er virkelig lækker! 💞 Den lyserøde farve, den fantastiske duft og den bløde konsistens gør den til en fornøjelse at bruge.

Det betyder meget for os med din anbefaling – tak! 💖

Sofie, Australian Bodycare

Verdens beste produkter🤩 efter flere…

Verdens beste produkter🤩 efter flere års forsøg på at komme barber knopper til livs opgav jeg nærmest, men Australian Bodycare har reddet min hud, og ikke mindst hår shampoen den er Uundværlig! Den er såååå dejlig kølende og den giver en skøn ren følelse ❤️🥰

4. februar 2024

Hej Sanja 🩷

Tusind tak for din fantastiske feedback! 🤩 Det gør os virkelig glade at høre, at vores produkter har gjort en forskel for dig – især i forhold til barberknopper og din hårpleje.

Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder meget for os! 💙

Mvh. Sofie, Australian Bodycare

Australian Bodycare har reformuleret

Australian Bodycare har reformuleret deres bodylotion, og denne indeholder ikke længere tea tree oil, og har ikke længere den samme effekt som produktet er kendt for, dette har de valgt at gøre uden på nogen måde at gøre hverken kunder eller leverandører opmærksomme på dette. Jeg havde modtaget en bodylotion igennem Lyko, og denne var så tydeligt anderledes at jeg med det samme efter brug kunne mærke forskel, og jeg tjekkede derfor ingrediens listen, men denne viste stadig de samme ingredienser som på en gammel flaske, jeg er nødt til at stoppe med at bruge produktet efter et stykke tid, da det overhovedet ikke fugter og beroliger min hud længere som den plejer, men faktisk er begyndt at irriterer min hud. Jeg fik en ny bodylotion i julegave, og da den virkede til at have det samme problem som den tidligere kigger jeg igen på ingrediens listen, og denne er pludselig meget anderledes, og indeholder ikke tea tree oil længere. Jeg kigger på hjemmesider fra leverandører som Lyko og Matas, og ved disse er den gamle formulering den eneste nævnt, og de nævner også alle de gode fordele der er ved tea tree oil, og det gør Australian Bodycares egen hjemmeside også. Jeg får Lyko til at tage kontakt til Australian Bodycare, som anerkender at det har reformuleret produktet, og at de ikke ser det nødvendigt at informerer om det nogen steder, da produktet har samme funktion. Jeg synes at det er under al kritik at man vælger at sælge et produkt ved at udskifte alt det der gjorde at produktet var unikt og funktionelt, og så håbe at ingen lægger mærke til det, og det er specielt fordækt at fylde en helt anden formulering af et produkt i en flaske og så sælge den med en ingrediensliste der ikke stemmer overens med det der er i flasken, og det man reklamerer med på egen hjemmeside, det er simpelthen en ulækker måde at opføre sig over for sine kunder på. Jeg kommer ikke til at handle fra jer fremadrettet.

22. januar 2025

Hej

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med den opdaterede version af vores Body Lotion.

Vi har reformuleret produktet for at gøre det endnu mere nærende og skånsomt. Selvom Tea Tree Oil ikke længere er en del af formuleringen, indeholder den nye version bl.a. niacinamid, som styrker hudbarrieren og reducerer rødme, kokosolie, der fugter og beskytter, samt allantoin og panthenol, som beroliger huden. Menthol og pebermynteolie giver desuden en frisk følelse, mens E-vitamin beskytter huden.

Den nye udgave er testet ad flere omgange for at sikre, at den fortsat lever op til den kvalitet, som vi ønsker i produkterne, samtidig med at den er baseret på nutidige og effektfulde ingredienser, der er skånsomme - men effektive.

Vi beklager dog meget, hvis der er blevet anvendt flasker med en forkert ingrediensliste – det er en fejl, der må være sket i produktionen, og vi vil meget gerne undersøge det nærmere. Hvis du stadig har flaskerne, hører vi gerne fra dig på info@australian-bodycare.com. Vi er også i gang med at opdatere ingredienslisterne hos vores forhandlere og sikrer, at dette bliver rettet hurtigst muligt.

Mange af vores produkter er dog fortsat beriget med Terpineol, som er den aktive bestanddel fra Tea Tree Oil, så vi bevarer de gode egenskaber, som olien er kendt for.

Vi værdsætter din feedback, da den er vigtig i vores fortsatte arbejde med at udvikle og forbedre vores produkter. Tak fordi du delte din oplevelse med os! 😊

Fabelagtig kundeservice!

Skrev med en forespørgsel omkring et af jeres produkter, og modtog en overvældende hurtig, kompetent og venlig hjælp og vejledning. Jeg er simpelthen så imponeret!

29. januar 2025

Hej

Tusind tak for din skønne feedback! 😊 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe hurtigt og give den bedste vejledning.

Tak fordi du delte din oplevelse – det sætter vi stor pris på!

Mvh. Sofie, Australian Bodycare

Syntes ikke det passer som der står at…

Syntes ikke det passer som der står at tandkødet bløder mindre .

7. november 2024

Hej Christina

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på din ærlige feedback.

Jeg er ked af, at produkterne ikke lever 100% op til dine forventninger. Resultater varierer, og selvom mange oplever god virkning ved brug af produkterne, vil der være forskel fra person til person.

Husk, at du er dækket af tilfredshedsgarantien, når du handler i vores webshop. Du kan skrive til os på info@australian-bodycare.com, så hjælper vi dig hjertens gerne med en kompensation, fx i form af et gavekort til webshoppen.

Bedste hilsner
Sofie, Australian Bodycare

Jeg modtog produkter som skulle være…

Jeg modtog produkter som skulle være kløe stillende under fødderne. Jeg synes ikke det hjælper, og fod cremen er meget tynd i det. Men den dufter godt. Endelig er der produktet som skal fjerne misfarvning på tå neglene. Det virker måske meget godt. Har ikke set det endelige resultat.

29. oktober 2024

Hej 😊

Tak for din besked og din ærlige feedback på produkterne.

Jeg beklager, at du ikke oplever de ønskede resultater med fodcremen. Selvom cremen er let og hurtigt trænger ind, er den beriget med 10% Urea, som giver intens fugt og pleje. Hvis du stadig ikke føler, at den lever op til dine behov, må du meget gerne kontakte os direkte – vi vil rigtig gerne give dig personlig vejledning og gode råd til, hvordan du kan få det bedste ud af produkterne.

Det er dejligt at høre, at du ser forbedringer med produktet til misfarvning af tåneglene. Det kan tage noget tid, ofte op til flere måneder, før man ser det fulde resultat, da neglene skal vokse helt ud.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at skrive til os – vi vil meget gerne hjælpe dig videre! 😊

De bedste hilsner
Sofie, Australian Bodycare

Hurtig levering og produkter der holder…

Hurtig levering og produkter der holder hvad de lover.

16. oktober 2024

Besvarelse fra Australian Bodycare

Hej! Tusind tak for din besked – det glæder os virkelig meget at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og vores produkter. 😊 Vi stræber altid efter at leve op til vores kunders forventninger, så din feedback betyder meget for os.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi håber, du fortsat bliver glad for produkterne! 🌿

Jeg elsker skælshampoo serien

Jeg elsker skælshampoo serien. Den har virkelig gjort en kæmpe forskel😍

16. oktober 2024

Hej!

Tusind tak for din søde besked – det glæder os virkelig meget at høre, at du elsker vores skælshampoo-serie og at den har gjort en forskel for dig! 😍 Vi stræber altid efter at lave produkter, der virkelig hjælper, så din feedback betyder meget for os.

Hvis du har flere spørgsmål eller brug for anbefalinger, så er du altid velkommen til at skrive til os. 😊