Good product, no SUPPORT
Very good products, however customer support is not existing.

Skrevet af virksomheden
Bij Auronic geloven we dat technologie toegankelijk moet zijn voor iedereen. Wij bieden betrouwbare, betaalbare elektronica voor in en om het huis — ontworpen om de alledaagse uitdagingen van het leven eenvoudig op te lossen, ongeacht je technische kennis.
Ons brede assortiment loopt van koelboxen, ventilatoren en luchtontvochtigers tot steelstofzuigers, kledingstomers, draadloze speakers, powerbanks en ontspannings- en massageproducten. Praktische oplossingen én stijlvolle gadgets die je dagelijks leven verrijken. Auronic maakt technologie simpel, functioneel en aantrekkelijk.
Waar we voor staan? Een hoog serviceniveau en kwaliteit waar je op kunt bouwen. We hechten aan een persoonlijke benadering en zijn altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. En: afspraak is afspraak — we beloven alleen wat we echt kunnen nakomen.
Auronic is onderdeel van LifeGoods Group, een Europees merkenhuis met 9 eigen merken en 1.500+ producten. Bestel je vóór 21:30 (vr/zo 20:00)? Dan ligt je bestelling doorgaans binnen twee werkdagen op de mat. Verzending is gratis vanaf €25 en je hebt 30 dagen bedenktijd.
Skrevet af virksomheden
Snel in huis, gratis verzending vanaf €25
P.J. Oudweg 4 , 1314 CH , Almere, Holland

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Very good products, however customer support is not existing.

***
Onderstaande review (na de **** lijn) moet ik even aanpassen van twee naar 4 sterren.
Nu na een aantal dagen in gebruik heb ik er namelijk een paar testen mee gedaan.
Ik wilde zeker weten of de onderstaande gebeurtenis een constructie fout was of maar een toevallig eenmalige gebeurtenis was.
Ik heb nu eerst de koelbox met 80% naar 4 graden gekoelde inhoud gevuld en de temperatuur van de koelbox op 0 Graden Celsius ingesteld.
De koelbox is geplaatst op een plek waar de omgevingstemperatuur niet hoger dan 25 graden wordt.
Na 17 uren geeft de indicatie een teperatuur van -2 graden Celsius aan.
Nu heb ik elke fles er even uit gehaald en hiervan de vloeistof temperatuur gemeten. En die varieerde van 1,4 graden tot 1,7 graden Celsius
Datgene wat ik hieronder beschreven heb deed zich dus niet (meer) voor.
Dus deze test heeft die zeer goed doorstaan.
dus 5 sterren waard.
Echter wil ik uiteindelijk toch die 5 sterren eindoordeel geven en hiervoor ga ik nog éen test doen.
Ik wil eigenlijk niet alleen de koelprestaties testen, maar ook de isolatiewaarde van de Auronic. En juist daar was ik in het begin bezorgd over.
Als deze test gehaald wordt dan s deze Auronic koelbox dus wel een 5+extra ster waard.
Maar nnu alleen nog een 4 sterren.
****
Auronic Koelbox 40,5L met compressor aangeschaft.
Snelle levering dus meteen volgens de handleiding opgestart.
Ingestelde waarde naar -14 graden.
Werkt prima terwijl het buiten meer dan 30 graden is hierbinnen 24 graden.
Nadat de temperatuur volgens de display -14 graden bereikt is leg ik een waterijsje in het grootste vriesvak van de koelbox.
Ontkoppel de box van de stroom en plaats hem met de meegeleverde kabel achter in de auto. Alles is perfect en lijkt ook in de auto te werken.
Nu gaan we winkelen want buiten is het op dat moment 36 graden en in de auto dus flink warmer, zeg maar heet.
Maar als we rijden gaat ook die binnen temperatuur van de auto omlaag, door gebruik van de airco.
Na het winkelen de auto opgestart en controleer voor het openen van de koelbox of de temperatuur in de koelbox al veranderd is.
Bij de start was die -14 graden, nu is die -12 graden en terwijl die box dus niet geopend is geweest is dit niet zo verontrustend omdat elke temperatuur aanduiding wel iets kan fluctueren.
Na mijn diepvriesproducten in de box geplaatst te hebben geeft de temperatuur aanduiding -10 graden aan.
Wij rijden naar huis en bij aankomst is de temperatuur -13 graden volgens display.
Alles dus okay.
Nu de koelbox weer aangesloten op het stroomnet.
Daarna alle producten eruit genomen en alleen 8 waterijsjes erin gelaten om verder te testen.
De verdere dag lijkt alles top te werken alleen geeft die display verschillende temperaturen aan tussen -14 en -11
Daarom de temperatuur naar -20 graden gezet om te kijken hoe de box hiermee omgaat.
Deze temperatuur lijkt hij volgens de display beter te handelen namelijk tussen -20 en -18 graden.
Ik vind dit wel een beetje vreemd, aangezien de box niet geopend is en alleen aan het stroomnet hangt en afgesloten is.
Maar niet zeuren, gewoon verder met de test.
We gaan naar bed en de volgende morgen (7 uren later) geeft de display 9 graden aan
Ik controleer de aansluiting van de stroomkabel.
Die lijkt okay en ook het stopcontact waarin die stekker zit geeft gewoon zijn stroom.
Misschien een fout met de display?
Maar als ik de box nu de eerste keer weer open zijn al de waterijsjes natuurlijk gesmolten.
Jammer, maar hier klopt iets niet.
Niet alleen dat de box aan de stroom zijn temperatuur niet houdt, okay dat kan gebeuren.
Maar dat deze koelbox binnen 7 uren, zonder geopend te worden een temperatuur verlies heeft van -20 graden naar +9 graden is zelfs niet acceptabel.
Ik heb de box helemaal gecontroleerd of er ondichte plekken zijn rond de afsluiting.
Weer aangesloten en nu op dit moment na een 45 minuten staat de display weer op -18 graden en lijkt alles weer normaal.
Jammer genoeg vertrouw ik deze box dus niet (meer).
Alleen had ik hem aangeschaft om morgen mee te gaan nemen op mijn vakantie waar dus een buiten temperatuur van meer dan 30 graden heerst.
Dus ik ga de komende week nog even controleren of dit een eenmalig iets van de box is.
Maar ik zal dus even het ingevroren materiaal niet te lang erin houden in de hoop dat deze ingevroren blijft tijdens mijn autorit naar mijn vakantie adres, welke 6 uren rijden inclusief pauzes van mijn huis ligt.
Echter geef ik nu wel al een twee sterren beoordeling omdat elk productie wel eens een minder goed werkend apparaat aflevert.
Ik zal na mijn paar dagen vakantie hier een nieuwe review afgeven want ook ik vind dat elk product een kans moet krijgen voordat men een product helemaal hier gaat afkraken.

Besvarelse fra Auronic
Heb sinds een jaar de robotstofzuiger in gebruik.
Werkt perfect. Maakt goed schoon en komt in veel hoekjes

Besvarelse fra Auronic
Heel blij met de powerbank, bureaulamp en koelbox. Levering was snel en klantenservice was goed bereikbaar toen ik een vraag had.

Besvarelse fra Auronic
Super goede service. Via Bol een artikel gekocht. Deze werd goed verpakt en snel geleverd. Het product zelf is ook helemaal naar wens.

Besvarelse fra Auronic
Al vaker iets besteld bij Auronic, en meer dan tevreden. Mijn laatste bestelling is een koelbox en daar ben ik heel blij mee de afgelopen dagen.

Besvarelse fra Auronic
Snelle levering, goede service en kwalitatieve electronica producten. Ik kocht hun producten altijd op Bol, maar ze hebben sinds kort ook een eigen webshop. Nog fijner!

Besvarelse fra Auronic
Auronic steelstofzuiger 3388 online besteld via de website van het bedrijf zelf. Snelle levering via BPost in een nette doos. Zaterdag besteld, dinsdag aangekomen. We zochten een goedkoper maar toch kwaliteitsvol alternatief dan de dure gekende merken. Sterke motor, 2 sterke batterijen. De stofzuiger is tot nu toe zeker kwalitatief gebleken. Wij kunnen hier niets op aanmerken. Het enige dat nog de kers op de taart zou kunnen zijn is een docking bay waar de laders op passen om te laden.

Besvarelse fra Auronic
wat gaat er mis , wat ze verkopen de vuilnisbelt niet waard . het is in één woord een "dropshipper" meer mag je het niet noemen !

Zeer slechte ervaring met Auronic.nl / Lifegoods Group
Bestelling geplaatst, maar ze maakten een fout in mijn adres waardoor het pakket retour ging. Geen hulp via chat (alleen een nutteloze AI-bot), geen reactie op e-mails of telefoon. Klantenservice totaal onbereikbaar. Mijn geld lijkt gewoon weg. Absoluut geen aanrader!

Besvarelse fra Auronic
Wat een verschrikkelijke bende bij dit bedrijf evenals bij life goods (in weze 1 bedrijf). Nog steeds geen oplossing en ze zijn nauwelijks bereikbaar. Verkeerd product geleverd, moest teruggestuurd via post nl (retour link ontvangen) maar dat kan en mag niet want pakket is te zwaar. Dan zou het gehaald door DHL op 31 juli, zouden ze zelf regelen maar geen DHL gezien. Nu al weer twee weken aan het mailen en bellen… wat krijgen er nu toegestuurd, een post nl link… grrrrr zo klaar met dit vreselijk onprofessionele bedrijf. Ook nog geen geld terug omdat het verkeerde product hier nog staat.

Besvarelse fra Auronic
I ordered a vacuum cleaner almost two weeks ago, but I received a blow-dry brush. I've now filled out the contact form three times and called four times, and they told me they'd call me back within two days. To this day, I'm still without a vacuum cleaner and haven't received an email or a phone call. I find this really frustrating.

Besvarelse fra Auronic
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.