Aura Festsange

Helt fantastisk oplevelse.👏🥰 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra. Laura har skrevet den bedste, sødeste sang til min datters konfirmation. Og så har hun lavet den på speciel bestilt Rosa-guld papir. Så Flot.😍 A... Se mere

Der var ikke noget i vejen med hverken produkt eller forsendelse - deraf de 4 stjerner - jeg synes dog, at det er totalt spild af ressourcer i disse sparetider at sende en lille æske i en papkasse, de... Se mere

Rigtig god betjening.🙂 Laura er lyttende og spørgende,så det produkt hun laver bliver personligt og med hjertet Havde en aftale med Laura,så kom Corona og Danmark lukkede ned,straks blev min disp... Se mere

Hvis jeg kunne give Laura 10 stjerner, så ville jeg gøre det. Min søster og jeg bestilte Laura til at komme og synge 3 sange til min mors 70 års fødselsdag og hun gjorde det bare SÅ godt. Hendes sangs... Se mere

1. Syngende telegram

Aura Festsange tilbyder festsange og musikalske indslag til enhver lejlighed

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Laura er super sød og fik alle de…

Laura er super sød og fik alle de vigtige detaljer med. Vi var rigtig glad for sangene og vores datter (konfirmanden) blev også rigtig glad. :)

17. maj 2022

Hej Mette
Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at begge sange faldt i god jord, både fra jeres side og hos konfirmanden. :-)
Laura

God kontakt og super flot sang

God kontakt og super flot sang! Jeg havde købt indspilning også, og det var et hit! Tusind tak 🙏

15. maj 2022

Hej Lea :-)
Tusind tak for de pæne ord. Det gør mig virkelig glad.
Det er vigtigt for mig, at kunden får en god oplevelse fra første kontakt og til slutprodukt, så jeg er rigtig glad for, at du er glad og tilfreds.
Fantastisk at lydfilen var et hit!
Laura

Vi fik lavet en utrolig fin festsang…

Vi fik lavet en utrolig fin festsang til min fars 90 års fødselsdag!

27. oktober 2021

Hej Kirsten
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg er virkelig glad for, at sangen faldt i god jord. Og tusind tak fordi du endnu engang valgte at gøre brug af Aura Festsange. :-)

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse for både værtsparret og gæsterne. Der har været styr på aftalen fra første kontakt. Laura synger fantastisk - rørende og smukt.

26. oktober 2021

Hej Heidi
Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse. Det varmer virkelig. Jeg er rigtig glad for, at sangene faldt i god jord hos både værtspar og gæster. Tak for et godt samarbejde.
Laura

Vi har gjort brug af Aura festsange

Vi har gjort brug af Aura festsange, både til at lave sangen og til at underholde, til vores barnebarns konfirmation i Århus…
Laura er en fantastisk sanger og person.

18. oktober 2021

Hej
Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse. Og tusind tak fordi jeg måtte være med til at berige jeres barnebarns store dag med lidt musikalske toner. Det var virkelig en stor fornøjelse at samarbejde med jer samt at optræde for jer og jeres familie.
Tak.
Laura

hurtig og perfekt ekspedition af vores…

hurtig og perfekt ekspedition af vores "ordre" - kom til tiden og ingen rettelser.

13. september 2021

Hej Åge
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at både produkt og levering levede op til dine forventninger.
Mvh. Laura

Jeg fik sangen 3 dage gør jeg skulle…

Jeg fik sangen 3 dage gør jeg skulle bruge den, så man ikke kunne å st få rettelser med.. ærgerligt

9. september 2021

Hej Else
Jeg er virkelig virkelig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med leveringen af en festsang fra Aura Festsange. Jeg kan kun sige, at du har fået sangen til den dato, som stod skrevet på din faktura. Og jeg står altid klar til at lave rettelser stort set med det samme, netop så det kan nås inden sangen skal bruges. Jeg er ked af, at du ikke har kontaktet mig med de rettelser du måtte have, så jeg kunne have ordnet det.
Dog håber jeg, at du ellers var tilfreds med sangen.
Laura

Jeg kan på det varmeste anbefale Laura

Jeg kan på det varmeste anbefale Laura! Hun havde skrevet en sang til min datters konfirmation på et nummer af min datters store idol, Harry Styles. Det var SÅ godt og veludført. TAK Laura!

6. september 2021

Hej Christina :-)
Tusind tusind tak for de flotte ord. Det varmer virkelig meget.
Det var en stor fornøjelse at synge for/til din datter. Jeg håber, at I nød resten af dagen i fulde drag.
Laura

Super fin sang der blev leveret til…

Super fin sang der blev leveret til tiden - faktisk et par dage før.
Havde en enkelt rettelse til sangen, og dette blev ordnet samme dag.
En rigtig god oplevelse 👍🏻👍🏻

29. august 2021

Hej Louise
Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at du var tilfreds med sangen. Og ja, rettelser er jo altid med i prisen, og jeg bestræber mig altid på at lave dem hurtigst muligt, så kunden (i dette tilfælde dig) kan komme videre med projektet. :-)
Laura

Jeg har modtaget en sød og velskrevet…

Jeg har modtaget en sød og velskrevet konfirmationssang! Laura har helt sikkert øje for det finurlige.
Mvh Birgitte

28. august 2021

Hej Birgitte
Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse. Det varmer i høj grad. Jeg håber, at I havde en dejlig konfirmationsdag.
Laura

Rednings damen i sidste øjeblik

Rednings damen i sidste øjeblik, efter første sang fra anden sang skriver var gået i vasken, Laura formåede til ug at levere lige præcis hvad vi efterspurgte og ønskede. Helt bestemt en vi vil bruge en anden gang.

18. august 2021

Hej Janet
Tusind tak for den super flotte anmeldelse. Jeg er så glad for, at jeg kunne hjælpe med at vende en lidt træls situation til noget positivt. :-)
Du skal være mere end velkommen en anden gang. :-)
Laura

Kan kun anbefales, hvis du vil have en god festsang 🤩

Det har været en stor fornøjelse, at kontakte Aura festsange, som var lydhør og behjælpelig med tekst, melodi og layout 😄
Jeg kan kun anbefale Aura festsange ⭐️⭐️⭐️

17. august 2021

Hej Pia
Tusind tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse! Det varmer virkelig. <3 Jeg bliver så glad, når mine sange samt vejen dertil falder i god jord.
Laura

Jeg har bestilt en sang til min datters…

Jeg har bestilt en sang til min datters konfirmation og har fået den smukkeste sang til hende. Blev rørt til tårer da jeg så den, for den er så godt fanget og skrevet ud fra mine stikord. Så det bliver absolut ikke sidste Konfirmationssang jeg skal have herfra 🥰

8. august 2021

Hej Brit
Tusind tusind tak for den virkelig flotte anmeldelse og de pæne ord. Det varmer virkelig. Jeg er så glad for, at sangen faldt i god jord hos dig.
Jeg vil glæde mig til at få dig som kunde endnu engang.

Fantastisk service

Har fået skrevet sang 3 gange nu, og der har altid været dejlig service

1. august 2021

Hej,
Tusind tak for de pæne ord. Jeg bliver så glad, når kunderne vender tilbage. Det varmer virkelig.
Laura

Vi bestilte en sang til vores datters…

Vi bestilte en sang til vores datters konfirmation, og den blev leveret til tiden og var utrolig velskrevet og nem at synge.
Stort 5-tal fra os.
Mvh
Pernille & Kasper

29. juli 2021

Hej Pernille og Kasper
Tusind tak for de pæne ord. Det varmer virkelig.
Jeg håber, at I får en rigtig dejlig dag.

Dejlig sang

Dejlig sang, der faldt let at synge for gæsterne på dagen :-)

22. juni 2021

Hej Karin
Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at sangen faldt i god jord.
Laura

Endnu en fantastisk sang.

Endnu en fantastisk sang.
En sang som passer perfekt til vores smukke konfirmant❤️ Endnu en sang som er let at synge, en sang hvor de vigtigste minder på en respektfuld måde bliver til en hyldest af livet og konfirmanten😀
Vi bestille igen næste år til vores sidste konfirmant🇩🇰
De varmest anbefalinger herfra

14. juni 2021

Hej Marianne
Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord. Det varmer virkelig. Jeg er så glad for, at du endnu engang har været glad og tilfreds med en festsang herfra.
Jeg vil glæde mig til at skrive for dig igen.