Total service i toppen
Supergod service og meget behagelige mennesker.
Havetraktor motorsav buskrydder dba midtdjurstraktor grene kramp smed Djursland aspen dba.dk stiga Husqvarna jonsered zeroturn have park skov maskiner minilæsser avant knikmops john deer MF Claes hækkeklipper hydraulik billig t...
Østergade 32, 8963, Auning, Danmark
Supergod service og meget behagelige mennesker.
Fantastisk butik med komplement rådgivning, er nu den glade ejer af en Echo motorsav, topkvalitet fra Japan
Skulle bruge nogle reservedele til min plæneklipper
(Klippo udgået mærke) og fik en service der ikke kunne gøres bedre.
Kan ABSOLUT anbefales.
Deres priser holder slet ikke stik. Skulle have lavet kabel der var hakket over til min robot plæneklipper. Det tog 10 min. Vi fik ca pris inden de kom ud, hvor prisen ville være Max 1000kr. Så sagde ja, da det var okay pris. Men da regningen kom var den på 1747kr. Mener ikke når man siger pris og at regning så pludselig er næsten dobbelt størrelse og så for 10 min. Så vi køber os en søger til 500-600 kr nu, så vi selv kan lave det frem over. Skal ikke tages i r…. igen… så kun dårlig omtale fra mig fremover. Aldrig brug dem.
Beste services. Hurtig ekspedition og virkelig fantastisk og professionel.
Enestående betjening, alle aftaler overholdes. Stor ros til Søren
Købte i Juli 2020 en Husqvarna Automower hos Auning Traktor og Maskinværksted.
Efter at være blevet forvirret af at kigge på internettet på forskellige sider, tog jeg ud til forretningen, for at få noget ordentlig kompetent rådgivning.
Efter at have fortalt om mine behov og ønsker, blev vi hurtigt enige om den rigtige maskine.
Inden for får dage, havde de hjulpet med at få maskinen installeret og jeg har ikke haft en eneste problemløsning efterfølgende.
Jeg vil varmt anbefale Auning Traktor og Maskinværksted, hvis man er på jagt efter en robotplæneklipper og service af høj kvalitet.
Sikke en energisk og humørfyldt sælger de har til deres robotklipper ,, han kan virkelig sælge sand i Sahara ,, hatten af for det.
Det er et sjældent syn i dagens Danmark og derfor får forretningen kæmpe plus herfra
Mvh
Mark