Særdeles god og meget proff
Særdeles god og meget proff. service.
Ligger prismæssigt bedst blandt de private udbydere, jeg har været i kontakt med.
Jeg kommer helt sikkert igen, når behov opstår.
Privat høreklinik for alle der har problemer med hørelsen
Norgesgade 2, 6700, Esbjerg, Danmark
Særdeles god og meget proff. service.
Jeg kommer helt sikkert igen, når behov opstår.
Super service uanmeldt en mandag morgen på vej til job med behov for hjælp til høreapp . Blev hjulpet og er nu en glad “hører” igen . Kun folk med nedsat hørelse kan forstå hvor stor en katastrofe det er, når teknikken svigter❤️🙈tusind tak
elendigt er det eneste dækkende ord, og det gælder både kvalitet og telefonisk kontakt. reklamationsbehandlingen er helt utilstedelig: selvom de lovede at vende tilbage hurtigt, er de nu gået på ferie, og vores gamle far må så undvære at høre indtil tidligst midten af juli.
Super god og hurtig service, samt uddybende vejledning!
Jeg har følt mig i gode hænder under hele forløbet. Tak til Finn for empati, støtte og godt humør!
Kommer helt sikkert igen.
Meget dårlig service... vil ikke hjælpe mig med nye deler til et apparat som fungerer godt... mangler en ny ledning......vil kun sælge mig nye apparater ... føler de vil have mit tilskud....har aldrig før følt mig så dårligt behandlet
Opdatering på høreapparat, da jeg gik i postkassen i dag D.5/9, så var der en pakke med mit høreapparat i, det er sendt fra Spanien ser det ud til. Jeg synes dog stadig at firmaet bør underrette mig om, hvad der sker og ikke blot tage på ferie uden nogen info.
Helt igemmen et fantastisk personale, virkelig profesonelle personale, glade personer derinde, altid et smil og imødekommende,min svigerfar på 92 år, han fået den hjælp han skulle, han har gået der i de sidste 6 år, vi kommer ikke andre steder end derinde😊har man spørgsmål så besvare de dem, vi kan helt klart anbefale dem!
Audiphoni.dk i Esbjerg skrev til min mor (86 aar), at der var mulighed for at faa tilskud til et nyt hoereapparat. Hun har hidtil klaret sig ved hoereapparater indenfor det offentlige tilskud. Efter en test, blev hun anbefalet et nyt hoereapparat til kr. 10.600 (egenbetaling kr. 4.000 + tilskud kr. 6.600). Jeg skrev til firmaet paa vegne af min mor, og spurgte, hvad model og type apparatet var, og hvad der laa til grund for netop dette valg. Jeg fik oplyst, at pga tavshedspligt kunne dette ikke oplyses. Min mor indleverede en samtykkeerklaering. Uagtet denne, afviste firmaet fortsat, at oplyse noget som helst vedroerende forloebet. Firmaet kontaktede efterfoelgende min mor, og fortalte, at de ikke kunne fortsaette samarbejdet, og ikke ville oplyse om tilbuddet til undertegnede. Meget uprofessionel adfaerd overfor en aeldre dame,