Audiomix HiFi Anmeldelser 57

TrustScore 4 ud af 5

4,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na mijn online bestelling van een Pro-Ject platenspeler kreeg ik via mail te horen dat de stock op was. Ik werd meteen begeleid in de aankoop van een passend alternatief waar ik zeer gelukkig mee... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hegel eindversterker binnengebracht die bij aanzetten zware plop door mijn speakers gaf. Probleem met de eindversterker werd deskundig door Marc opgelost. Top vakman! Ook zeer vriendelijk door Jan... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eerst een info of de versterker home theater in voorraad is. Ik heb de versterker besteld ter vervanging van oude versterker van Pioneer.Ik ben heel tevreden van de Denon AVR-X2800H DAB 7.2 kanaals 4... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Elektronikbutik
  2. AV-konsulent
  3. TV-butik

Skrevet af virksomheden

Audiomix is een Belgische hifizaak opgericht in 1984 en gespecialiseerd in audio, beeld, dj-apparatuur, car hifi, domotica en mobiel. Ons doel? Jou laten genieten van de mogelijkheden die audiovisuele apparaten te bieden hebben. Heb je ooit al tranen in de ogen gekregen van een muziekstuk? Of ben je al eens recht gesprongen bij een enge film? Wij maken het elke dag mee: beeld en geluid maken emotie los. Maar als de klank of het beeld niet goed zit dan gaat de emotie volledig verloren. Vaak merk je alleen onbewust op dat er iets mis is. Ons doel is om mensen bewust te maken van die verschillen. Bij bepaalde klanken voel je je beter dan bij andere. Welk geluid of welk beeld geven jou het beste gevoel? Warme klanken, diepe bassen? Vraag dus gerust advies want wij doen niets liever dan onze passie met jou delen. Zorgeloos genieten? Dat kan dankzij onze plaatsings- en hersteldienst. Wij zorgen voor een duidelijke uitleg over de werking van je toestel, de installatie ervan én de herstelling. Professioneel licht en geluid voor je horecazaak, bedradingsschema’s voor je nieuwbouw of een digitale uitrusting voor je bedrijf? Kom langs in de winkel of neem online contact op. We helpen je graag verder door te vertrekken vanuit jouw specifieke behoefte.

Kontaktoplysninger

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het voelt nogal hypocriet …

Het voelt nogal hypocriet om gebruikte artikelen als “nieuw” te verkopen. De verpakking leek al geopend en vertoonde duidelijke sporen van gebruik. Dat wekt weinig vertrouwen. Ik raad aan om bij ontvangst meteen goed te controleren.

22. december 2025

Dag Nic,

We betreuren je slechte ervaring. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je een gebruikt product ontvangt. Is het mogelijk om je klantennummer aan webshop@audiomix te mailen? Dan kijken wij dit graag voor je na om alles zo goed mogelijk voor je op te lossen.

Nieuwe vaste klant!

Na mijn online bestelling van een Pro-Ject platenspeler kreeg ik via mail te horen dat de stock op was. Ik werd meteen begeleid in de aankoop van een passend alternatief waar ik zeer gelukkig mee ben.

De communicatie met het verkoopteam verliep aangenaam en zeer vlot. De levering was helder gecommuniceerd en in perfecte staat tot bij mij geraakt.

Zeer tevreden van het product en de mensen van Audiomix! Aan mij hebben ze een nieuwe vaste klant wat betreft HiFi toestellen.

24. september 2025

Dag Thibaut,

Heel blij om te vernemen dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe platenspeler!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben ontzettend tevreden met mijn bestelling

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Audiomix! De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het makkelijk was om precies te vinden wat ik zocht. De productinformatie is duidelijk en volledig.

De klantenservice verdient een groot compliment: snel, vriendelijk en deskundig. Mijn vragen werden direct beantwoord en ik kreeg persoonlijk advies dat me echt verder hielp. Ook de levering was top – netjes verpakt en sneller in huis dan verwacht.

Het is duidelijk dat Audiomix veel aandacht besteedt aan zowel service als betrouwbaarheid.

1. september 2025

Dag Jaimy,

Wat fijn om dit te lezen! Bedankt voor je review. Heel leuk!

Let op met garantie

Let op als je als Nederlander hier iets besteld, want wanneer je je beroept op de wettelijke garantie, kom je van de koude kermis thuis. Zo’n vijf jaar geleden een televisie besteld bij dit bedrijf via Bol.com. Zij verkopen daar onder de naam Audiomix NL, maar wanneer je televisie een defect heeft (welke bekend is bij de fabrikant), wordt dit slijtage genoemd. Zij verschuilen zich achter de Belgische wet, maar vergeten dat sinds zij zich richten op de Nederlandse markt, ook de Nederlandse wet geldt. Dit is Europees zo geregeld. Wanneer je dit mailt naar ze, nemen ze niet eens de tijd om je mail daadwerkelijk door te lezen. Als je ze daarna belt, wordt je zeer onvriendelijk te woord gestaan door Nick. Hij claimt dat meerdere Nederlandse klanten hetzelfde probleem hebben gehad en ook niet geholpen worden. Zegt ook rechtszaken hierover gewonnen te hebben, maar wanneer je vraagt om inzage hierin, beroept hij zich op privacy wet, maar meneer vergeet dat rechtszaken gewoon in te zien zijn zonder dat er privé gegevens bij vrijkomen. Wanneer je hem hierop wijst, ben je te moeilijk en ‘laat je hem niet uitpraten’. Je wordt uiteindelijk afgewimpeld met het verhaal dat je maar contact moet opnemen met bol.com, maar het feit blijft dat je een koopovereenkomst met hen hebt. Oftewel, let alsjeblieft op wanneer je hier iets besteld. Bemiddeling via Bol.com heeft ook geen zin, want uiteindelijk word je gewoon genegeerd.

31. juli 2025

Beste Danny,

We vinden het zeer jammer om te horen dat je toestel een defect vertoont. Echter is dat niet abnormaal na 5 jaar, zeker wanneer het toestel intensief gebruikt werd. We hebben echter steeds je mails beantwoorden en hebben er alles aan gedaan om samen met jou een gepaste oplossing te zoeken. We betreuren je ontevredenheid maar kunnen je helaas niet verder helpen.

Met vriendelijke groeten,

Tevreden klant

Kopen kan je overal, maar de vlotte communicatie en deskundige plaatsing maken voor mij toch steeds het verschil. Het feit dat ik niet altijd met de tijd mee ben en wat uitleg nodig heb om de apparaten correct te bedienen, maakt dat service voor mij heel belangrijk is. Mijn volgende aankoop zal zeker weer bij audiomix zijn!

13. august 2025

Dag Erik,

Heel fijn om zo'n positieve review te lezen. We zijn erg blij dat je tevreden bent met de service en wensen je veel plezier met je aankoop!

topservice!

Overzichtelijke website, scherpe prijs, correcte levering, verpakking zeer ok voor electronica... niets op aan te merken. Grappig dat de winkel eigenlijk zijn roots heeft bij Discobar Full Power, veel in de jaren 80 op veel fuiven tegengekomen...

2. juni 2025

Dag Dirk,

Heel fijn om zo'n positieve review te lezen! Bedankt om deze te delen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heb op December 2024 een tv Samsung…

Heb op December 2024 een tv Samsung qe55s92c besteld van hun via Bol.com. De eerste dag na ontvangst heb ik het getest. Het werkte niet met mijn Playstation 5. Ik kreeg een zwarte scherm en hoorde alleen audio. Ik hen het probleem onderzocht en het blijft een bekende probleem te zijn en alleen Samung lan het oplossen.
Ik de zelfde dag (1 dag na ontvangst) heb ok een retour aangemeld. De retour afspraak was op 19 December. Ik heb vrij moeten nemen van mijn werk. Op de retour dag zat ik de heledag thuis en er kwam niemand, verder werd ik ook niet gebeld. Ik zat dus de heledag van 9:00 tot 22:00 thuis voor niks en ik heb voor niks vrij van werk genomen.
De volgende dag heb ik bol.com gebeld en de situatie uitgelegd. Bol.com heeft gezegd dat ik nog een retour kon aanvragen.
Daarna heb een retour voor de tweede keer aangevraagd ik heb de datum 31 januari gekozen en deze dag heb ik weer van werk vrijgenomen. Zes dagen (24 januari) voor de retour datum heb ik weer naar de afspraak bekeken en toen stond er dat de retour datum niet haalbaar was en dar retour datum naar 23 januari verplaats was. Ik heb dus voor niks weer vrij moeten nemen. En ik kon meerdere het tv niet retourneren.
Ik ga dus NOOIT meer van deze winkel bestellen en ook niet via bol.com

10. december 2024

Dag Mitchell,

Wat vervelend voor je. We begrijpen dat dit een zeer onaangename ervaring voor je is.

We moeten helaas melden dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het terugnemen van deze retour-tv's. In dit geval is dat iets wat bol.com zelf voor zijn rekening neemt. Wij betreuren dan ook de slechte klantenservice die zij in dit geval aan jou bieden.

We hebben zelf ook even contact opgenomen met bol om ervoor te zorgen dat je alsnog geholpen wordt en zullen de case mee opvolgen zodat je de klantenservice krijgt waar je recht op hebt.

Met vriendelijke groeten,

Uitstekend product geleverd gekregen

Uitstekend product geleverd gekregen, de site gaf veel keuze. De winkel oogt zeer professioneel en straalt kwaliteitsproducten uit. Verzending was snel en zeer netjes verpakt.

13. december 2024

Dag Marc,

Bedankt voor je review! We zijn heel blij om te horen dat je tevreden bent!

Behulpzaam en vriendelijk

Ik word bij Audiomix altijd heel goed verdergeholpen. De verkopers zijn ook vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Echt een aanrader dus!

16. november 2024

Dag Sarah,

Blij dat je tevreden bent!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, maar vooral goede prijs!

21. november 2024

Dag Niels,

Blij om te horen dat je tevreden bent over onze levertermijn en prijs!

Zeer tevreden!

Goede winkel, fijne service.

20. november 2024

Dag David,

Bedankt voor je review!

Een zeer kwalitatieve winkel

Een zeer kwalitatieve winkel. Het personeel helpt je graag verder en weet waar ze mee bezig zijn.

19. november 2024

Dag Martin,

Bedankt voor de review!

Topservice

Topservice, zeer veel kennis & uitstekende kwaliteit !!

20. november 2024

Dag Jan,

Bedankt voor de fijne review!

Zeer tevreden

Goeie prijs voor een zeer kwalitatief product. Goeie service en levering!

21. november 2024

Dag Stefan,

Bedankt voor de leuke review!

Topzaak!

Zeer mooie winkel. Super geholpen en heel blij met mijn aankoop

8. november 2024

Dag Diederik,

Bedankt voor je review!

Hilke van Audiomix

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.