Pas på med at køb biler fra den…
Pas på med at køb biler fra den bilfirma au2zone Vi er blevet snydt
Specialist i italienske biler
Werner Larsens Vej 1, 4930, Maribo , Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Pas på med at køb biler fra den bilfirma au2zone Vi er blevet snydt
Hos Au2zone er der ikke så meget pjat. Hurtig og god service med styr på tingene.
Vi har haft fornøjelsen af at købe ny bil hos Au2zone, det er et meget seriøst firma som yder en fabelagtig god service, de klarer alt til UG.
Vi er super tilfredse med at vi valgte Au2zone som leverandør af vores nye bil.
Stor tak herfra til alle medarbejdere som var med til at få vores drøm opfyldt.
Vi kan klart anbefale at handle bil med Au2zone.
God service. Ringede en fredag ved 16 tiden og spurgte hvornår de havde tid til at skifte min radio og lave noget lys. Fik afvide at jeg bare kunne komme med det samme og de ville lave det på stedet.
Så skønt med døgn service.
Super service! Føler sig virkelig velkommen og godt behandlet på værkstedet. Initiativ og god snak
har en vw lupo der lever fuldt ud op til dens dårlige ry og flere kloge mennesker har kigget på den uden held
var blevet anbefalet og skifte motor af en "specialist"
men opdaget der lå et lille værksted -bilforhandler i det nordlige lolland så gav dem en chance heldigvis
en time efter jeg kontaktet dem blev bilen hentet (kl 17:30)
næste morgen kl 9 fik jeg afvide jeg ku komme og hente min bil
havde taget den den store penge pung med men fejlen var 2 små fjedre som de havde skiftet og prisen var så abselut til at ha med og gøre så er sku glad for jeg tog chancen og undre mig over ingen andre havde fundet den så helt klart der jeg køre hen igen næste gang min bil driller