Seriøs.dygtig og meget pålidelig.
Endelig en pålidelig og dygtig mekaniker man også kan stole 110 % på.Ham her kan kun anbefales.5 store stjerner fra mig 😀☀️.
Kristrup Engvej 1B, 8960, Randers Sø, Danmark
Kæmpe ros til Au2cars med chefen i spidsen. Jeg skulle have serviceret min bil hurtigt og billigt, og den blev som lovet serviceret hurtigt og billigt. Desværre kom mekanikkeren til at lave en mindre fejl, så skrev jeg en klage-SMS til chefen, som beklagede med det samme. Uden diskussion blev bilen lavet dagen efter. Chefen handlede ansvarligt og serviceminded. Samtidig stor ros til de behaglige og rare mekanikkere på værkstedet. Jeg benytter Au2cars igen, uden tvivl.
Hurtig og god service.
Stor anbefaling herfra.
En af de bedste services nogensinde! Jeg har købt en bil, der var helt vedligeholdt. Lidt senere bestilte jeg en almindelig service. Alt blev udført til tiden og til en rimelig pris. Meget venligt personale og erfarne mekanikere. Jeg kan kun anbefale Au2cars service
Helt klart anbefale au2cars, skøn kundeservice. Købt en bil ved dem, som desværre meldte fejl på nogen lamper senere hen. De fixede selvfølgelig fejlen på garantien, og tilbød en gratis lånebil.
Udover det fragtede de selv bilen til og fra Aalborg, kanon service!☺️
Hvis du skal gøre dig selv en tjeneste så lad være med at handle med ham her.
Han sælger biler der ikke engang kan gå igennem syn to måneder efter køb pga. tæringer og rust selvom den var solgt som nysynet.
Useriøse svar og ingen hjælp at hente ved henvendelse. meget uprofesionelt :(
- [ ] Jeg købte en polo 1,2 bluemotion hos Au2cars, og jeg når ikke engang at køre i 20 minutter før de første lamper begynder at lyse. Jeg kontakter så efterfølgende Au2cars for at forhøre mig omkring hvordan og hvorledes vi kan få udbedret mine fejl på min bil, og at jeg ville køre på værksted dagen efter, for at få sat en tester på bilen så jeg ved hvad lamperne betyder, og hvad eventuelle fejl er. Ejeren af firmaet skriver at hvis jeg gør det frafalder min garanti, dette haves på skrift, på trods han skriver i en slutseddel at der er 6 måneders garanti. Fejlen var en ratvinkelsensor, og det ender med at han vil betale halvdelen på trods at han yder garanti, men det slutter ikke her. Nogle dage efter begynder motorlampen at lyse, dette skyldes en Egr-ventil, og jeg kontakter selvfølgelig firmaet igen, denne gang siger han at det for dyrt at lave, og at han ikke ønsker udbedre fejlen, dog at han godt vil købe bilen tilbage.
Kan klart anbefale Au2cars, både som mekaniker men også bilsælger. Vi har købt en bil hos Au2cars som vi er meget glade for. Vi stødte på lidt problemer i selve bilen, men der var langt fra problemer med at få de ting fikset i bilen, som der skulle laves - Og vi har kun skulle hæfte for benzinen til transporten. Alt i alt, fantastisk god service og gode mennesker der arbejder der. Kan klart anbefales.
Jeg vil klart anbefale Au2cars. Fremragende service, hurtig og kundeorienteret problemløsning, og rigtig gode priser.
Vi vil klart anbefale Au2cars. God kommunikation, god service og gennemskuelighed.
Billige priser - de overholder de tilbud der er givet.
Seriøse og dygtige folk
Jeg har benyttet Au2cars mange gange, og jeg bliver altid mødt af folk med stor viden, som de gerne deler. Der bliver altid fortalt, hvad de gør og hvorfor. Det giver mig tryghed og ro.
Jeg vil klart anbefale Au2cars.
MVH Nord rengøring og have arbejde
Hej Au2car. Prisen var forhandlet på forhånd 1700kr. Efter arbejde steg prisen op til 2300 DKK. Ja, jeg betalte 1700 kr. som aftalt. Jeg ved ikke hvor meget du skrev på fakturaen, da jeg ikke fik en faktura. Endnu en gang anbefaler jeg det ikke.