Hvorfor skal jeg have mindst 0,000124764 ETH stående for at sende USDC
Har ingen andre adgang til kontoen? Og hvorfor skal man indbetale for at kunne hæve, når der står penge på kontoen
Light multi-assets wallet with built-in atomic swap exchange
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Atomic Wallet
Jeg så et interview på TV2 om firmaet med en influencer og en Danske Bank person . Som godt nok forlod interviewet i protest. Blev nysgerrig og oprettede en profil hos Atomic Wallet. Fik kolde fødder og læste anmeldelserne på trust Pilot- og så var det let ikke at investere. Men siden da er min telefon blevet kimet ned. Forskellige numre alle sat på blokering men de bliver ved og ved med nye telefonnumre - Over 25 opkaldsnumre. De har ingen respekt for et nej tak.

Besvarelse fra Atomic Wallet
Når du først har betalt penge ind så er de TABT du får dem aldrig tilbage - så gå ikke ind i deres projekter der styres dels fra Irland og del fra USA

Besvarelse fra Atomic Wallet
Jeg har nu anmeldt firmaet til spillemyndighederne for kriminelle handlinger. Ligeledes er det danske politi informeret og en formel anmelde er skrevet.

Besvarelse fra Atomic Wallet
Hej. Jeg blev bedt om at overfører US$ 1000 til min wallet i coinbase, for derefter at flytte dem over i Atomis wallet, for at jeg kunne få mit indestående i Atomis wallet. Da jeg sagde nej til det, blev jeg bedt om at overføre US$3000 til Atomic wallet for at verificere at det var mig. Jeg sagde dog nej, det vil jeg ikke. Men jeg har overført bitcoins fra Coinbase til Atomic wallet for dkr. 762,00. Hvordan får jeg dem tilbage på min Coinbase konto ? Vh. Michael

Besvarelse fra Atomic Wallet
falsk cryptovaluta som ikke har nogen værdi ikke muligt at trække penge ud kun sætte ind kan ikke sige dårlig service men hvorfor helsvede eksistere og kan atomic wallet indeholde cryptovaluta som ikke holder værdi

Besvarelse fra Atomic Wallet
Kan ikke få adgang da jeg har glemt koden og det virker ikke til at man kan bede om en ny. :(

Besvarelse fra Atomic Wallet
Jfr appen har jeg mange penge stående, men efter kontakt med deres support, så fortæller de at jeg ikke kan få adgang til disse, uden at betale det som de kalder “declaration”, som udgør 10% af mine midler.

Besvarelse fra Atomic Wallet
Jeg kan ikke få min penge ud. Og de bliver ved med at spøger om flere penge for at jeg kan få mine. De snakker om en fee der skal betales. Hvordan får jeg mine penge tilbage?

Besvarelse fra Atomic Wallet
Hvordan får jeg mine penge ud af atomic wallet. Så jeg kan bruge mine penge. Eller få dem over på coinbase. Det kan jo ikke bare blive hvor de er. Hvordan lukker jeg min atomic wallet konto og kan få mine penge igen

Henrik.
Jeg har en Atomic Wallet hvor der er ført en del fortjeneste over efter handel med bitcoin da pengene gk ind kunne jeg ikke bruge kontoen før at der var indbetalt 30% af det indestående da det så var overført kom der 21000 gas fee som så skulle indbetales før at kontoen blev aktiv så pengene kunne føres over til en konto med mit navn er det en rigtig procedure for at komme igang med Atomic Wallet

Besvarelse fra Atomic Wallet
Har ingen andre adgang til kontoen?
Og hvorfor skal man indbetale for at kunne hæve, når der står penge på kontoen

Besvarelse fra Atomic Wallet
Jeg har oprettet en Atomic Wallet og indbetalt nogle BTC.
Jeg søger hjælp til hvordan jeg kan betjene og withdraw penge.
Er der support i Danmark?
I received immediate help. Thanks for the support.

Besvarelse fra Atomic Wallet
Appen til android virker ikke, man kan logge ind men så sker der heller ikke mere:(

Besvarelse fra Atomic Wallet
I dont want to write anyrhing about this okay?

Besvarelse fra Atomic Wallet
Hvornår begynder I at åbne mulighed for at mærke kort med navn. Hvis man har to kort eller flere og skal bruge det rigtige, kan man ikke kalde kortet noget og der går helt ged i det, hvis historikken er det eneste pejlemærke, hvis man så også har et firmakort imellem. Mvh. Thomas