Har ingen andre adgang til kontoen? Og hvorfor skal man indbetale for at kunne hæve, når der står penge på kontoen

1. Formueforvaltning

Light multi-assets wallet with built-in atomic swap exchange

Du bør vide

3,2

Middel

15 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Hvorfor skal jeg have mindst…

Hvorfor skal jeg have mindst 0,000124764 ETH stående for at sende USDC

10. marts 2026

He Jørnj,

En lille saldo er altid påkrævet for at dække netværkstransaktionsgebyrer. Dette er et standardkrav for blockchain og kontrolleres ikke af Atomic Wallet. Vær dog opmærksom på falske tokens. Kontakt os venligst på support@atomicwallet.io for yderligere gennemgang af din sag og tjek ægtheden af ​​din USDC.

Firmaet tager ikke et nej tak seriøst.

Jeg så et interview på TV2 om firmaet med en influencer og en Danske Bank person . Som godt nok forlod interviewet i protest. Blev nysgerrig og oprettede en profil hos Atomic Wallet. Fik kolde fødder og læste anmeldelserne på trust Pilot- og så var det let ikke at investere. Men siden da er min telefon blevet kimet ned. Forskellige numre alle sat på blokering men de bliver ved og ved med nye telefonnumre - Over 25 opkaldsnumre. De har ingen respekt for et nej tak.

2. marts 2026

Hej Niels,

Tak fordi du delte dette. Atomic Wallet foretager ikke telefonopkald med reklamer. Hvis du modtager gentagne opkald efter oprettelse af en profil, kan det være tredjeparter, der ikke er tilknyttet dig. Vi anbefaler, at du ikke deler personlige oplysninger og blokerer numrene.

Kontakt os venligst på support@atomicwallet.io med flere oplysninger, så vi kan hjælpe dig yderligere.

Når du først har betalt penge ind så er…

Når du først har betalt penge ind så er de TABT du får dem aldrig tilbage - så gå ikke ind i deres projekter der styres dels fra Irland og del fra USA

12. februar 2026

Hej Henrik,

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Bemærk venligst, at Atomic Wallet ikke opbevarer eller kontrollerer brugermidler – kun du har adgang via dine private nøgler. Vi driver ikke investeringsprojekter.

Kontakt os venligst på support@atomicwallet.io med oplysningerne, så vi kan gennemgå din sag og hjælpe dig.

Jeg har nu anmeldt firmaet til…

Jeg har nu anmeldt firmaet til spillemyndighederne for kriminelle handlinger. Ligeledes er det danske politi informeret og en formel anmelde er skrevet.

29. juli 2025

Hej,

Tak for din besked. Vi forstår, hvor frustrerende situationen er, og vi respekterer din beslutning om at tage sagen videre til de relevante myndigheder. Atomic Wallet samarbejder fuldt ud med de officielle efterforskninger, som håndteres uden for vores kontrol.

Hvis du har brug for yderligere assistance, er du velkommen til at kontakte os på support@atomicwallet.io.

Jeg tror jeg er blevet snydt

Hej. Jeg blev bedt om at overfører US$ 1000 til min wallet i coinbase, for derefter at flytte dem over i Atomis wallet, for at jeg kunne få mit indestående i Atomis wallet. Da jeg sagde nej til det, blev jeg bedt om at overføre US$3000 til Atomic wallet for at verificere at det var mig. Jeg sagde dog nej, det vil jeg ikke. Men jeg har overført bitcoins fra Coinbase til Atomic wallet for dkr. 762,00. Hvordan får jeg dem tilbage på min Coinbase konto ? Vh. Michael

27. februar 2025

Besvarelse fra Atomic Wallet

Hej Michael! Tak for din vurdering. Desværre har du stødt på svindlere.

Ethvert 'investerings- eller advokatfirma', der beder dig om at indbetale penge for at 'frigive et stort beløb', er svindlere. Deres eneste hensigt er at få dig til at betale dem så mange penge som muligt. Når nogen beder om at sende nogle % af det samlede beløb af indbetalingen for at 'aktivere' saldoen eller for en 'likviditetskontrol' - er dette en fidus.

Enhver, der 'deler en sikkerhedskopifrase fra din tegnebog' eller tilbyder 'hjælp' til at oprette en pung for dig via Anydesk eller lignende software, er en svindler (da enhver med din backupsætning har adgang til din pung og alle de midler, den indeholder).

Den bedste fremgangsmåde, vi kan rådgive, er at rapportere din sag til lokale cyberkriminalitetsmyndigheder i dit land og rapportere denne sag til den videre efterforskning samt Internet Crime Complaint Center (IC3).

Du er velkommen til at kontakte os på support@atomicwallet.io (den eneste e-mailadresse, vi bruger til at korrespondere med brugere), hvis du har brug for yderligere hjælp.

falsk cryptovaluta som ikke har nogen…

falsk cryptovaluta som ikke har nogen værdi ikke muligt at trække penge ud kun sætte ind kan ikke sige dårlig service men hvorfor helsvede eksistere og kan atomic wallet indeholde cryptovaluta som ikke holder værdi

23. februar 2025

Besvarelse fra Atomic Wallet

Hej Bastian! Vi er kede af at høre, at vores app gjorde dig utilfreds.

Mange netværk giver alle mulighed for at skabe deres eget token. Svindlere misbruger dog denne frihed og skaber falske tokens, der har navnet og prisen på et rigtigt token, men de har nul værdi på markedet. Desværre er der ingen måde at forhindre disse falske tokens i at dukke op i din tegnebog.

For at eliminere muligheden for at have et falsk token på din adresse og bekræfte ægtheden af ​​dit aktiv, skal du dele adressen som en tekst (åbn Wallet-fanen > søg efter den mønt, du skal bruge > klik på modtag > kopiér adresse) eller send os et skærmbillede af din saldo i Atomic på support@atomicwallet.io. Vi tjekker din sag og svarer inden for 1 time.

Kan ikke få adgang da jeg har glemt…

Kan ikke få adgang da jeg har glemt koden og det virker ikke til at man kan bede om en ny. :(

1. februar 2025

Besvarelse fra Atomic Wallet

Hej Lisa! Vi beklager meget ulejligheden. Vi kunne dog ikke forstå det præcise problem. Bemærk venligst, at med din backup-sætning ved hånden kan du få adgang til din tegnebog på enhver enhed, du ønsker.

Send os venligst en besked på support@atomicwallet.io med relevante detaljer. Vi hjælper dig mere end gerne.

Virker som svindel

Jfr appen har jeg mange penge stående, men efter kontakt med deres support, så fortæller de at jeg ikke kan få adgang til disse, uden at betale det som de kalder “declaration”, som udgør 10% af mine midler.

13. januar 2025

Besvarelse fra Atomic Wallet

Hej! Desværre har du stødt på svindlere.

Enhver, der 'deler en sikkerhedskopifrase fra din tegnebog' eller tilbyder 'hjælp' til at oprette en pung for dig via Anydesk eller lignende software, er en svindler (da enhver med din sikkerhedskopisætning har adgang til din pung og alle de midler, den indeholder).

Jeg kan ikke få min penge tilbage

Jeg kan ikke få min penge ud. Og de bliver ved med at spøger om flere penge for at jeg kan få mine. De snakker om en fee der skal betales. Hvordan får jeg mine penge tilbage?

7. januar 2025

Besvarelse fra Atomic Wallet

Hej Caroline! Vi beklager dybt ulejligheden. Det er højst sandsynligt, at du har stødt på svindlere. Med Atomic er der ingen grund til at aktivere noget eller betale for pungaktivering. Din backup er lig med adgang til dine midler. Send os venligst en besked på support@atomicwallet.io med de relevante detaljer, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Hvordan får jeg mine penge ud af atomic…

Hvordan får jeg mine penge ud af atomic wallet. Så jeg kan bruge mine penge. Eller få dem over på coinbase. Det kan jo ikke bare blive hvor de er. Hvordan lukker jeg min atomic wallet konto og kan få mine penge igen

14. december 2024

Besvarelse fra Atomic Wallet

Hej Jacob! Vi er kede af at høre, at appen kan have gjort dig utilfreds. For at verificere ægtheden af ​​dit aktiv og udelukke muligheden for et falsk token på din adresse, skal du dele token-adressen i tekstformat eller sende os et skærmbillede af din saldo i Atomic. Du kan kontakte os på support@atomicwallet.io, og vi svarer inden for 1 time.

Henrik.

Henrik.
Jeg har en Atomic Wallet hvor der er ført en del fortjeneste over efter handel med bitcoin da pengene gk ind kunne jeg ikke bruge kontoen før at der var indbetalt 30% af det indestående da det så var overført kom der 21000 gas fee som så skulle indbetales før at kontoen blev aktiv så pengene kunne føres over til en konto med mit navn er det en rigtig procedure for at komme igang med Atomic Wallet

7. maj 2024

Besvarelse fra Atomic Wallet

Hej Henrik! Vi beklager, at dette skete for dig. Desværre er du blevet snydt.

Ethvert 'investerings-/kryptovervindings-/lovselskaber', der beder dig om at indbetale penge for at 'frigive en stor mængde penge', er svindlere. Deres eneste hensigt er at få dig til at betale dem så mange penge som muligt.

Når nogen beder om at sende nogle % af det samlede beløb af indbetalingen for at 'aktivere' saldoen eller for en 'likviditetskontrol' - er dette en fidus. Ingen kan blokere eller fryse din saldo.

Mest sandsynligt sendte svindlere dig falsk BTC-token, der ikke har nogen værdi. Kontakt os venligst på support@atomicwallet.io og vedhæft din BTC-tokenadresse, så vi kan tjekke det. Vi svarer inden for 1 time. – MA

Har ingen andre adgang til kontoen?

Har ingen andre adgang til kontoen?
Og hvorfor skal man indbetale for at kunne hæve, når der står penge på kontoen

15. februar 2023

Besvarelse fra Atomic Wallet

Hej Michael! Tak for din feedback! Vær opmærksom på, at i tilfælde af decentraliserede tegnebøger som Atomic, kan ingen blokere eller fryse din krypto. Og du behøver ikke at indbetale noget for at kunne hæve penge. Hvis du har din 12-ords backup sætning - har du fuld adgang til din krypto. Bemærk også, at ingen har adgang til din tegnebog, så længe du opbevarer din sikkerhedskopi og aldrig har delt den med nogen. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre. For en detaljeret tilbagetrækningsvejledning, bedes du sende os en e-mail på support@atomicwallet.io og vedhæfte din møntadresse. Vi svarer inden for 1 time. - IA

Hjælp til withdraw fra Atomic Wallet

Jeg har oprettet en Atomic Wallet og indbetalt nogle BTC.
Jeg søger hjælp til hvordan jeg kan betjene og withdraw penge.
Er der support i Danmark?

I received immediate help. Thanks for the support.

1. juli 2022

Besvarelse fra Atomic Wallet

Thank you so much for the positive rating! We are happy to work for our users!

Appen til android virker ikke

Appen til android virker ikke, man kan logge ind men så sker der heller ikke mere:(

21. maj 2022

Hej Martin!
Vi er kede af at læse, at du har problemer med appen. Prøv venligst at geninstallere appen og fjerne alle de data, der er relateret til den, og gendan din tegnebog ved hjælp af din backup-sætning. Glem ikke at gemme dine 12 ord før denne operation.
Hvis problemet fortsætter, bedes du kontakte vores support på support@atomicwallet.io. Vi er her for at hjælpe dig! -PA

Good working

5. december 2021

Hi Dennis!
Thank you! If you enjoy using the app, please rate us 5 stars. It would encourage us to continue improving the product!
KA

Hvornår begynder I at åbne mulighed for…

Hvornår begynder I at åbne mulighed for at mærke kort med navn. Hvis man har to kort eller flere og skal bruge det rigtige, kan man ikke kalde kortet noget og der går helt ged i det, hvis historikken er det eneste pejlemærke, hvis man så også har et firmakort imellem. Mvh. Thomas

26. oktober 2021

Hej Thomas!
Vi beklager, men vi kan ikke helt forstå, hvilket problem du har stået over for i appen. Kan du sende os din bekymring på support@atomicwallet.io? Vi vil gøre vores bedste for at løse det.
PA