Meget kompetent og tryg behandling. Vi har gået i forløb hos ATLAS i nu 5 måneder og må sige at vi har følt os så godt taget imod og forstået. Både i udredningsfasen og i behandlingsfasen. Vi kan kun... Se mere
Grundet flere angstanfald og dermed mistanke om en personlighedsforstyrrelse, blev jeg henvist til Atlas. Her blev jeg mødt af vanvittige kompetente mennesker der fra første møde fik mig til at føle... Se mere
Vi er en nystartet klinik centralt beliggende på Østerbro - med dygtige, erfarne speciallæger, sygeplejersker og psykologer samt hjælpsomme administrative medarbejdere. Vi er engagerede i vores patienter, høj faglighed og godt samarbejde. Vores mission er at gøre en betydningsfuld forskel for dem, der har brug for vores hjælp. Vi udreder og behandler primært børn, unge og voksne indenfor diagnosegrupperne ADHD, autisme, angst, depression, belastningsreaktioner og OCD. Hos os kan du regne med høj faglighed og klare ambitioner om skabe en høj tilfredshed og bedring hos vores patienter.
Danmark
- atlasklinik.dk
Det tager typisk over 1 måned at svare
Meget kompetent og tryg behandling.
Meget kompetent og tryg behandling.
Vi har gået i forløb hos ATLAS i nu 5 måneder og må sige at vi har følt os så godt taget imod og forstået. Både i udredningsfasen og i behandlingsfasen. Vi kan kun anbefale ATLAS
Vi blev henvist gennem privatforsikring…
Vi blev henvist gennem privatforsikring til Atlas og vores forløb med vores datter kunne ikke have gået bedre. Vi følte vi blev holdt i hånden gennem hele forløbet og vores datter følte sig virkelig tryg med personalet.
Netop afsluttet et yderst…
Netop afsluttet et yderst tilfredsstillende forløb hos Atlas psykiatrisk klinik med min datter.
Tryg, grundig og professionel udredning
Begge mine børn er blevet udredt hos Atlas Psykiatrisk Klinik, og jeg er yderst tilfreds. Vi blev mødt med ro, respekt og høj faglighed. Forløbet var grundigt, kommunikationen klar, og vi fik konkrete, brugbare anbefalinger til hverdagen og skolen. Kan varmt anbefales.
Professionel og medfølende udredning.
En udredning er aldrig en rar oplevelse, og netop derfor er måden man bliver mødt af personale på så afgørende for, at man trods alt får en nem proces gennem forløbet.
Her excellerer ATLAS virkelig. Jeg har fået en super kyndig, professionel og yderst behagelig behandling igennem hele forløbet som har stået på i over et år.
Information om aftaler, imødekommenhed og forståelse er virkelig i højsædet og jeg er blever mødt med forståelse og venlighed af alle jeg har haft kontakt med hos ATLAS.

Vælg et andet sted
Fejlbedømmelse af situation og generelt Dårlig kommunikation

Kan IKKE anbefale ATLAS
Kan IKKE anbefale ATLAS. Bliver talt overhovedet på en og der tages beslutninger uden at indtage forældre.

Besvarelse fra ATLAS Psykiatrisk Klinik
Har ventet i 4 uger på at få en…
Har ventet i 4 uger på at få en ADHD-vurdering, som deres læge anbefalede. Har ringet 5-6 gange. Ingen ringer tilbage. Har aldrig været så uprofessionelt behandlet af en klinik.

Fin virksomhed
Rigtigt fin klinik og kompetente mennesker. Desværre hjælper de kun folk der har forsikringer til at betale for sig.
En ting jeg dog ikke bryder mig så meget om, er at at alt på klinikken er designer møbler. Der er brugt MANGE penge må indretning her på adressen på østerbro, og pengene hertil kommer fra folk der har brug for hjælp og medicin - det syntes jeg personligt ikke er en fed forretningsstrategi.
Henvist via PFA helbredssikring modtog…
Henvist via PFA helbredssikring modtog vi konsultationer til vores barn. Massevis af spørgeskemaer til barnet via e-Boks og lyn hurtig udredning. Flinke kontaktbare ansatte. Vi afsluttede forløbet grundet barnets velbefindende samt ønske om at være foruden medicin/bivirkninger. Der var fokus på hyppige (betalings) samtaler hvilket pressede vores barn.vores barn bliver syg og vi aflyser dagen om fredagen vi havde en tid mandag også får vi en regning fra dem på 1050 kr.
Derfor den ene stjerne.

Kan varmt anbefales!
Kan kun varmt anbefale Atlas psykiatrisk klinik!
Vi har været igennem et super forløb, med søde, kompetente og dygtige ansatte og er virkelig blevet mødt i vores situation. Mit barn har det bedre i dag, end nogensinde før.

Besvarelse fra ATLAS Psykiatrisk Klinik
Dårlig tilbagemelding og rodet forløb
Vi har oplevet et noget rodet forløb. Til en start var oplevelsen god. Men da vi skulle have tilbagemelding på undersøgelserne var lægen blevet syg og vi takkede derfor ja til en stedfortræder da vi ellers skulle vente mindst en måned før vi kunne få besked om diagnoserne. På tilbagemeldingen kunne vi ikke genkende den ene diagnose vores barn fik og stedfortræderen kunne ikke uddybe hvorfor han havde fået den. Men sagde at hun ville notere det til lægen. Vi hørte ingenting.
På vores næste møde stillede vi derfor spørgsmål til diagnosen og da det heller ikke her var lægen der var med på mødet henvistes igen til lægen og den pågældende mødedeltager ville vende med lægen om vi kunne få en bedre tilbagemeldning. Lægen kontaktede os aldrig for en uddybning af vores forespørgsel. Vi fik i stedet bare en afvisning i e-boks om at vi havde fået tilbagemelding.
Virkelig dårlig behandling af sine kunder.
Derudover begyndte forløbet også at blive rodet. På tilbagemeldingen havde de ifølge stedfortræderen modtaget spørgeskemaer fra skolen, men på det efterfølgende møde havde de pludselig ikke modtaget spørgeskemaerne. Selvom skolen fortalte at de havde udfyldt dem. Skolen udfyldte dem igen men vi har aldrig modtaget svar på hvad de viste.
Derudover så får man kun en besked om at det og det er dit barns diagnose. Ingen uddybning af hvorfor eller hvordan barnets diagnose kommer til udtryk. Eller hvordan man kan hjælpe barnet. Så find hellere et andet sted hvor du får noget med i hånden efter din udredning. Ved der er mange psykiatere der laver flere siders udredningspapir med uddybning af hvorfor diagnosen er stillet og hvordan den kommer til udtryk.
Og sig aldrig ja tak til at få en stedfortræder på et møde.

Besvarelse fra ATLAS Psykiatrisk Klinik
En skuffende afslutning på forløb med barn
Henvist via PFA helbredssikring modtog vi 8 konsultationer til vores barn. Massevis af spørgeskemaer til barnet via e-Boks og lyn hurtig udredning. Flinke kontaktbare ansatte. Herefter var det egenbetaling: kr 2500 for psykiater samtale med Jeppe Plesner og 1500 kr for medicinsamtale med sygeplejerske. Vi afsluttede forløbet grundet barnets velbefindende samt ønske om at være foruden medicin/bivirkninger. Der var fokus på hyppige (betalings) samtaler hvilket pressede vores barn.
3 mdr efter fik vi desværre atter brug for akut medicinsk hjælp. Vores læge bad os om, at række ud til Atlas og få genåbnet sagen mhp hjælp til opfølgning/recept, idet Atlas havde udredt barnet og havde kendskab til sagen.
Dette afviste Atlas dags dato!? De henviste til, at vi “desværre var blevet afsluttet, og derfor ikke kunne vende tilbage. Vi skulle kontakte vores læge (der ikke må udskrive medicinen!)”.
Vi er således ladt komplet alene som forældre og patient - et længere egenbetalings forløb til trods.
Derfor den ene stjerne……desværre.

Et livsændrende forløb.....
Endelig en psykiater (TAHA) som kunne finde frem til den rigtige diagnose og således også den helt rigtige medicinske behandling som har været fantastisk. Også en stor tak til Leandro Panizzon som opfandt methylphenidat for mange år siden.....

Besvarelse fra ATLAS Psykiatrisk Klinik
Kompetent behandling og høj faglighed i…
Kompetent behandling og høj faglighed i kombination med omsorgsfulde behandlere. Vores forløb har været en virkelig positiv rejse, hvor vi gennem hele forløbet har følt os i meget trygge hænder.

Virkelig dygtige behandlere
Virkelig dygtige behandlere, som gør at man føler sig set og forstået. Kompetent og hurtig udredning. De formår samtidig at dæmpe de bekymringer man kan have ved at søge hjælp.
Kompetent og omsorgsfuldt personale
Vi valgte at gå denne vej pga. lang ventetid i det offentlige, og har ikke fortrudt et sekund. Vi er fra første øjeblik blevet mødt af yderst kompetent, lyttende og omsorgsfuldt personale, der har guidet os trygt igennem hele forløbet.
Perfekt forløb i Atlas
Perfekt forløb i Atlas - alle som een vi mødte var ekstremt søde, venlige og yderst kompetente. Dejligt korte svartider på mail - og mulighed for møder via TEAMS hjalp os meget i forløbet, da vi boede meget langt fra klinikken.
Forløb hos ATLAS - overgik alle forventninger :-)
Jeg har haft et virkelig godt forløb hos ATLAS ifm. min udredning! Jeg følte mig tryg og hørt hele vejen igennem. Hos deres ekstremt kompetente ansatte er man i gode hænder lige fra man træder ind af døren. De tager sig tid til dig og ser mennesket frem for alt. Hos dem bliver man ikke bare placeret i en kasse eller presset ud i noget, man ikke har lyst til. Alt foregår i et tempo man er tilpas med og man bliver velinformeret om ALT.
Jeg kan kun anbefale at man kommer til dem, hvis man er henvist til psykiater.
Deres behandling af mig har bare været 10/10:-)!!
Største anbefaling
Mit forløb hos ATLAS har været over al forventning. Jeg kunne ikke forestille mig at blive taget bedre imod, end jeg gjorde her. Man bliver taget enormt seriøst, og intet “problem” er for småt, for dumt, osv. Jeg vil til hver en tid anbefale ATLAS i allerhøjeste grad. Alle medarbejderne er så imødekommende og søde, og desuden er klinikken let at komme i kontakt med og lave aftaler med.