Banner for Atlas For Men Polska

TrustScore 4 ud af 5

4,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Piszę ponownie. Odpowiedzieli na moją negatywną opinię prosząc o kontakt - jednocześnie go uniemożliwiając. Szczyt hipokryzji! Pieniądze ze zwrotu nadal są w drodze... od grudnia 2025... Dostałam mai... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Po dokonaniu wielu zakupów w AtlasForMan stwierdzam, że jakość towarów oferowanych w katalgu jest bardzo fobrej jakości. Zamówienia przebiegają w przejrzysty sposób. Ceny również nie są nazbyt wygórow... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Niestety przy pierwszym zamówieniu moje doświadczenia nie były dobre.Na zamówienie czekałam dwa miesiące .Telefony kontakty i ciągle prośby o cierpliwość. Myślałam że to jakieś oszustwo ale ponieważ j... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Często zamawiam ubrania dla męża teraz mam kłopot ,bo zmienił rozmiar i nie mogę trafić na właściwą rozmiarówkę ,ale odzież jest ładna ,wygodna i stosunkowo niedroga.Ogólnie jestem zadowolona.Długo ty... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Herretøjsbutik

Om Atlas For Men Polska

Skrevet af virksomheden

Stworzona w 1999 roku, marka Atlas For Men, proponuje wszystkim tym, którzy cenią sobie styl życia blisko natury, szeroką gamę odzieży i akcesoriów outdoor. Artykuły Atlas For Men są oryginalnymi kreacjami dla mężczyzn i kobiet wykonanymi z naturalnych materiałów, komfortowych i wytrzymałych, charakteryzujących się swobodnym krojem, w bezkonkurencyjnych cenach, aż do rozmiaru 5 XL (wszystkie rozmiary w tej samej cenie). Czuj się swobodnie w Twoich ubraniach i wyrusz na spotkanie z przygodą

Zalety naszych kolekcji :

• wygodne, funkcjonalne kroje ,
  • ponadczasowy styl,
  • doskonały stosunek jakości do ceny
  • Dzięki miękkim i ciepłym tkaninom zimą oraz lekkim i przewiewnym latem, nasza odzież męska parki , kurtki , polary itp ...) i akcesoria outdoorowe , są wygodne w noszeniu i łatwe w utrzymaniu. Nasza odzież damska pod marką Atlas For Women, to przede wszystkim wygodne i eleganckie propozycje. Dzięki bezkonkurencyjnym cenom i dużym rozmiarom do 5XL (wszystkie rozmiary w tej samej cenie) , niezależnie od rozmiaru i portfela, do przeżywania przygód. Dużych lub małych, bliskich lub dalekich!

1 2 3 5 6

Twoja satysfakcja jest dla nas priorytetem

Wszystkie nasze usługi są dostosowane do Ciebie

3 stjerner
    2 stjerner
    1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Zdecydowanie nie polecam

Trzy miesiące temu zwróciłam towar do sklepu Atlas For Men i do dziś nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Na początku tłumaczono to zmianą konta bankowego po stronie firmy, później poinformowano mnie, że rzekomo podałam błędny numer konta. Jest to o tyle niezrozumiałe, że zwrot mógł zostać wykonany na konto, z którego dokonano płatności za zamówienie.
    Na prośbę sklepu ponownie podałam numer rachunku bankowego, jednak mimo to środki nadal nie zostały zwrócone. W międzyczasie kilkakrotnie kontaktowałam się ze sklepem zarówno mailowo, jak i telefonicznie, lecz do tej pory sprawa nie została rozwiązana.
    Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.

10. marts 2026

Besvarelse fra Atlas For Men Polska

Szanowna Klientko , dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że miała Pani negatywne doświadczenia z naszą firmą. Chcielibyśmy wyjaśnić sytuację i rozwiązać wszelkie wątpliwości. Niestety nie możemy napisać do Pani wiadomości prywatnej wobec tego prosimy o kontakt. Dziękujemy za cierpliwość.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Od grudnia 2025 roku nie otrzymalem…

Od grudnia 2025 roku nie otrzymalem pieniędzy za zwrot odesłanego obuwia. Mimo wielokrotnego kontaktu z firmą. Uzyskałem śmieszne wyjaśnienia, w stylu jaki otrzymałem w e-mailu :
    ,,Po aktualizacji bazy danych okazało się, że wykonany zwrot należności na Pańskie konto został odrzucony przez pocztę.
    Aby umożliwić nam dokonanie wpłaty, bardzo prosimy o skontaktowanie się z Biurem Obsługi Klienta." Oczywiście skontaktowałem się z BOK naiwnie myśląc, że firma mimo śmiesznego tłumaczenia będzie chciała się zrehabilitować. Podałem nr swojego konta licząc na szybki przelew. Minął już ponad tydzień i dalej nic. Pewnie się za jakiś czas dowiem że mój bank nie istnieje i dlatego przelew nie doszedł. Nie ograniczajmy się w radosnej kreatywności. Reasumując. Ja jako wieloletni klient tej firmy który niemałą kwotę na ich towar wydał i ogólnie był z zakupów zadowolony przestrzegam przed korzystaniem z jej usług. Bo wszystko jest dobrze dopóki nie dochodzi do zwrotu towaru. Bo wtedy ,,czekaj tatka latka".
    Miałem rację, że ta firma zeszła na ,,psy". Dziś mamy 16-04-2026 i dalej brak zwrotu pieniędzy. Dziwię się, że ludziska jeszcze coś od nich kupują przy tylu negatywnych recenzjach.

19. december 2025

Besvarelse fra Atlas For Men Polska

Szanowny Kliencie,Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że miał Pan negatywne doświadczenia z naszą firmą. Chcielibyśmy wyjaśnić sytuację i rozwiązać wszelkie wątpliwości. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej, aby ustalić szczegóły i znaleźć odpowiednie rozwiązanie. Dziękujemy za cierpliwość.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ostrzeżeni przed zakupem w tej firmie więcej tu nie kupię

Przez wiele lat robiłem zakupy i było wszystko w porządku. Ostatnio w listopadzie dokonałem kolejnego zakupu. Towar przyszedł w innym rozmiarze nisz zamówiłem. Odesłałem towar i od trzech miesięcy nie mogę doprosić się zwrotu pieniędzy mimo wielokrotnych ponagleń co najmniej trzydzieści razy dzwoniłem i wysyłałem przypomnienia. Najpierw mówiono o problemach z bankiem, potem usłyszałem że do końca stycznia zwrócą pieniądze. Jest już prawie koniec lutego a pieniędzy nie otrzymałem.

15. december 2025

Besvarelse fra Atlas For Men Polska

Szanowny Panie Adamie, dziękujemy za Pana opinię, bardzo nam przykro, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań.
    Chcielibyśmy się z Panem skontaktować w wiadomości prywatnej aby wyjaśnić całą sytuację lecz nie mamy takiej możliwości wobec tego prosimy o kontakt a chętnie udzielimy wszelkich informacji dotyczących zwrotu.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

3.01.26 zamówiłem towar ze strony…

3.01.26 zamówiłem towar ze strony sklepu internetowego i za niego zapłaciłem. 4.01.26 otrzymałem informację że nie mają już tego towaru. Zgodziłem się na zwrot gotówki na konto z którego dokonałem płatności. Do dnia 23.02.26 nie nastąpił zwrot pieniędzy, zawsze jest wymówka , że system w przebudowie lub awaria. Nie polecam tego sklepu, to jest oszustwo

23. februar 2026

Besvarelse fra Atlas For Men Polska

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że napotkał Pan trudności w związku z naszymi usługami. Chcielibyśmy jak najszybciej wyjaśnić sprawę i rozwiązać wszelkie nieporozumienia. W celu szybszego rozwiązania, skontaktujemy się z Panem bezpośrednio w wiadomości prywatnej. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sklep nie zwraca pieniędzy po zwrocie…

Sklep nie zwraca pieniędzy po zwrocie produktu. Mijają tygodnie, a zwrotu środków brak. Zwodzą kontaktem, skierowaniem przelewu do księgowości itp. Wszystko to bzdury. Odradzam jakiekolwiek zakupy. Ich profil na facebook jest już pełen komentarzy od oszukanych klientów. NIE POLECAM. ZŁODZIEJE.

5. januar 2026

Besvarelse fra Atlas For Men Polska

Dzień dobry Panie Filipie, Dziękujemy za Pana opinię, bardzo nam przykro, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań.
    Chcielibyśmy się z Panem skontaktować w wiadomości prywatnej aby wyjaśnić całą sytuację lecz nie mamy takiej możliwości wobec tego prosimy o kontakt.

Nie polecam zakupów w Atlas for Men

Moje doświadczenie ze sklepem Atlas for Man jest bardzo negatywne. Zwróciłam u nich kurtkę 42 dni temu, a do tej pory nie otrzymałam zwrotu pieniędzy, mimo że zgodnie z prawem powinno to nastąpić w ciągu 14 dni od otrzymania przesyłki.
    Kontaktowałam się ze sklepem kilka razy, w odpowiedzi na wiadomości dostałam informację ,że przechodzą procedurę bankową i muszę czekać , ale ile można czekać na zwrot swoich pieniędzy. Czuję się całkowicie ignorowana i lekceważona jako klientka. Tak długie opóźnienie w realizacji obowiązków finansowych jest nieprofesjonalne i nieakceptowalne.Ja jako Klient cenie sobie terminowość, uczciwość i sprawną obsługę- ale niestety tego nie doświadczyłam,unikajcie tego sklepu. Brak szacunku dla klienta i opieszałość w zwrotach są po prostu rażące.

To były moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie.

1. januar 2026

Besvarelse fra Atlas For Men Polska

Szanowna Pani Ewo, dziękujemy za opinię. Przepraszamy jeśli w jakiś obniżyliśmy Pani zaufanie do naszej firmy. Skontaktujemy się z Panią w wiadomości prywatnej w celu wyjaśnienia.

Firma zasypuje toną spamu

Firma zasypuje toną spamu – to wychodzi im świetnie. Jednak gdy tylko chcesz zwrócić wadliwy towar, po prostu cię ignorują.

19. september 2025

Besvarelse fra Atlas For Men Polska

Dzień dobry , dziękujemy za opinię. Jest nam przykro, że nie spełniliśmy oczekiwań. Skontaktujemy się w wiadomości prywatnej celem poznania szczegółów.

Brak zwrotu naleznosci

W grudniu zamówiłem towar. W związku z niemożliwością zrealizowania zamówienia miałem otrzymać zwrot pieniędzy. Mimo zarówno telefonicznych i pisemnych powiadomień o braku należności do tej pory nie zwrócono mi zapłaconych pieniędzy. Jestem zdumiony, że taka firma pozwala sobie na takie zachowanie. Ze sprawą idę dalej. Bez komentarza.

8. december 2025

Besvarelse fra Atlas For Men Polska

Drogi Kliencie, dziękujemy za opinię. Bardzo nam przykro, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej w celu wyjaśnienia.
    Pozdrawiamy serdecznie

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Coraz gorzej

Wiele razy korzystałem z oferty tej Firmy. Do tej pory było wszystko dobrze. Niestety to si zmieniło, bo po zwrocie części towaru nie mogę się doprosić zwrotu pieniędzy. Po telefonie na infolinie, za każdym razem uzyskuje informacje, że już przekazane do realizacji. Póki co to minęło 5 tygodni

15. januar 2026

Besvarelse fra Atlas For Men Polska

Dzień dobry Panie Robercie, dziękujemy za opinię. Jest nam bardzo przykro, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań dotyczących zwrotu środków.
    Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej w celu wyjaśnienia.

oszustwo

Dnia 02.12.2025 roku odesłałam zakupiony towar tj. bezrękawnik na kwotę 113,99 zł. który firma InPost dostarczyła dnia 04.12.2025roku do firmy Atlas For Men Polska.Pomimo kontaktów telefonicznych jak i mailowych do dnia dzisiejszego tj.04.02.2026 roku /60dni/ nie mam pieniędzy na moim koncie. Nie polecam tej firmy, kieruję sprawę do Biura Rzecznika Konsumentów w Szczecinie.

2. december 2025

Besvarelse fra Atlas For Men Polska

Szanowna Klientko, dziękujemy za opinię. Jest nam przykro, że nie spełniliśmy oczekiwań.
    Skontaktujemy się z Panią w wiadomości prywatnej w celu wyjaśnienia.

dostawca nie zwrócił pieniędzy

W listopadzie 2025 złożyłam duże zamówienie na kilka rzeczy, kierując się informacją dostawcy o rozmiarach - jak się okazało, błędną. Odesłałam prawie całe zamówienie, domówiłam jeszcze jedną rzecz. Dostawa odbyła się bardzo szybko, ale na zwrot niemałej kwoty pieniędzy czekam od 17 listopada (mamy 2 lutego). Najpierw firma przetrzymała zwrócone rzeczy cały miesiąc, zanim zwrot został zarejestrowany, i pomimo tego, że zwrot został uznany na dzień 18 grudnia, do dnia dzisiejszego nie zwrócono mi pieniędzy. A minął już czas przewidziany w regulaminów zwrotów, jaki dostawca wyznaczył sobie sam na zwrot pieniędzy do klienta. Nie odpuszczam i przestrzegam - trzymajcie się od tej firmy z daleka. Panie na infolinii są miłe, ale nie potrafią w żaden sposób pomóc, a tylko doradzają cierpliwość, czym tylko dolewają oliwy do ognia. Firma nie odpowiedziała na żaden z moich maili i wiadomości wysyłanych przez formularz kontaktowy, dostępny na stronie. Żałuję, że nie przeczytałam opinii przed dokonaniem zakupu, a negatywnych opinii jest ogrom, ale nie czuję się winna, że w czasach, kiedy firmy dbają o swoją reputację i szybko rozliczają się ze zwrotów, zaufałam dostawcy. Nigdy, ale to przenigdy nie zdarzyła mi się mi się taka sytuacja - a dokonuję zakupów online od prawie 20 lat. Gratuluję osobom, które miały więcej szczęścia ode mnie, bo przytomnie kliknęły w opcję "płatności odroczonej", ale przestrzegam przed korzystaniem z usług tej firmy, która okazała się bardzo nieuczciwa wobec wielu osób takich ja - proszę poczytać sobie opinie klientów z Polski i innych krajów. Wstyd!

2. februar 2026

Besvarelse fra Atlas For Men Polska

Szanowna Pani Iwono. Dziękujemy za Pani opinię, bardzo nam przykro, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań.
    Chcielibyśmy się z Panią skontaktować w wiadomości prywatnej aby wyjaśnić całą sytuację lecz nie mamy takiej możliwości wobec tego prosimy o kontakt a chętnie udzielimy wszelkich informacji dotyczących zwrotu.

To już 50 dni a zwrotu pieniędzy brak

To już 50 dni a zwrotu pieniędzy brak, ale nie myślcie złodzieje że tak wam tu przejdzie, do dna wczorajszego znalazłem już 46 osób w takiej sytuacji (a inni ciągle się zgłaszają) , także pisma do Rzecznika Praw konsumenta,Inspekcji Handlowej,UOKiK, Platforma ODR,Prokuratury są grupowe.Oszustwo i przywłaszczenie (art. 286 § 1 i art. 284 § 1 Kodeksu karnego) Także pozdrawiam złodzieje.

2. februar 2026

Besvarelse fra Atlas For Men Polska

Szanowny Panie Piotrze. Dziękujemy za przesłaną opinię. Bardzo nam przykro, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań. Skontaktujemy się z Panem w wiadmości prywatnej w celu wyjaśnienia.

Oszuści !!!!!!!!

Odradzam zakupy w tej firmie. Rozmiary mają duże rozbieżności i nie byłby to największy problem. Problem jest wtedy gdy zwracasz towar. Ja na zwrot pieniędzy czekam już ponad miesiąc. Na moje monity dostałem odpowiedź że zmienili procedurę bankową i na zwrot mogę czekać "kilka tygodni". Kpina z klienta !!!

17. december 2025

Besvarelse fra Atlas For Men Polska

Szanowny Panie Marcinie. Dziękujemy za opinię. Jest nam przykro, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań.
    Prosimy o kontakt z działem obsługi Klienta w celu wyjaśnienia sytuacji.
    Pozdrawiamy serdecznie.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Udane zakupy

Wszystko przebiegło pomyślnie tylko zawsze trzeba brać numer mniejszy jak sugerują wymiary.Pierwsza paczkę musiałam odesłać.Polecam serdecznie towar super mąż zadowolony .

15. januar 2026

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.