Hallo. Ik heb mensen gezien in jullie sportkleding en ik vind het er goed uitzien. Ik kan alleen geen werkende website of lijst van artikelen vinden. Zouden jullie hiermee kunnen helpen?
Hele mooie kwaliteit van de kleding, zit lekker & niet doorschijnend 🥰 Snelle levering, snel contact met een medewerker via de chat. 1 min punt : bepaalde acties kunnen beter vernoemd worden. Ande... Se mere
Ik vind alle producten van AO een super kwaliteit hebben, daarom heb ik ook de resistance bands én de sportkleding om mijn work out compleet te maken. Het is ook leuk om ze te volgen op insta voor ins... Se mere
Athletics Official
Deutersestraat 17, 5223 GV, Den Bosch, Holland
- info@athleticsofficial.com
- athleticsofficial.com
Vraagje
Legging schijnt door
Legging schijnt door, wacht nog steeds op mijn geld. En heb al 3 mails gehad of ik een beoordeling wil geven.

Besvarelse fra Athletics Official
Kwalitatieve artikelen en geweldige klantenservice!
Bij ontvangst van het artikel (wat overigens heel snel is geleverd), bleek deze niet het juiste artikel te zijn. Na contact met de klantenservice, is het juiste artikel zeer snel opgestuurd en mocht ik het verkeerde artikel houden. Kortom een geweldige klantenservice! Beide artikelen (resistance tubes en resistance bands) zijn kwalitatief erg goed. Heel blij mee!
Ik raad Athletics Official zeker aan!

Besvarelse fra Athletics Official
Hele mooie kwaliteit van de kleding
1 min punt : bepaalde acties kunnen beter vernoemd worden. Anders komt het over alsof het sluik reclame is.

Netjes en snel geleverd
Netjes en snel geleverd.
Mooi model broek, erg fijn om in te sporten

Besvarelse fra Athletics Official
Voldoet aan verwachting & goede service!
De weerstandsbanden zijn super! Eindelijk banden die tijdens mijn workout op zijn plaats blijven zitten en niet dubbelvouwen. Door het cheeta-printje ook leuk om te zien.
Contact met AO verliep goed en snel (goede service). Erg tevreden!

Super kwaliteit
Ik vind alle producten van AO een super kwaliteit hebben, daarom heb ik ook de resistance bands én de sportkleding om mijn work out compleet te maken. Het is ook leuk om ze te volgen op insta voor inspiratie🙌

Jong en gedreven organisatie
Jong en gedreven organisatie! Ontzettend mooie en hoge kwaliteit producten met snelle levering. + een mooi vormgegeven website en Socials! :)

Besvarelse fra Athletics Official
Kleding is echt van goed materiaal en…
Kleding is echt van goed materiaal en gaat lang mee, wordt niet lelijk na het wassen en zit echt goed qua maat!
Bootybands zijn van goede kwaliteit en komen in veel leuke kleuren

Gewoon goed!!
Het zijn heerlijke setjes voor in de gym! De stof is super fijn en schijnt niet door, ook blijft het mooi na een paar keer te hebben gewassen. De sportbh topjes zijn ook lekker zacht en snijden niet.

De setjes zijn ideaal !
De setjes zijn ideaal ! Ze schijnen niet door en zijn van goede prijskwaliteit. Ik heb meerdere setjes en combineer zelfs de kleuren. Qua klantvriendelijkheid zijn ze ook top ! Er is niets te veel en ze doen het met alle plezier. Ik ben helemaal tevreden !

Besvarelse fra Athletics Official
Na elke wasbeurt nog steeds mooi
De setjes zijn van top kwaliteit! Ik heb er zelf twee en na elke wasbeurt zien ze er als nieuw uit. Schijnt niet door en ik vind het leuk dat je de setjes kunt mix and matchen.

Aanrader!
Wat mij betreft de fijnste sportswear!
Het schijnt niet door, het zit comfortabel en de kwaliteit blijft goed ook na meerdere wasbeurten! Echt een aanrader!🤩

Besvarelse fra Athletics Official
Prachtige sportkleding met goede…
Prachtige sportkleding met goede pasvorm en hele mooie kwaliteit. Snelle en goede levering. Heel blij mee!