Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Spela på hästar men spendera inte en krona på ATG Casino, det kommer inte komma nått vettigt ur det, ställ in dig på förlust eller på nån hundring upp i bästa fall, deras utbetalningsprocent är säms... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Having used the ATG membership card for many years, sadly it is now been impossible for us to use my card to book for Mk theatre for tonight. Disappointed as no contact number to ask for help. Consequ... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Betet säljs in som ett nedlyttningsspel men gäller vilket lag som slutar sist (vilket står i mycket mindre svagare text därunder). Kundservicens chatt är inte öppen trots att man använder den under öp... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Attended ADR all week and now just taken the exams. Passed with flying colours thanks to course content, instructions and guidance from Billy Fowler. Thanks again GTG. Another successful course comple... Se mere

2,0

Under middel

TrustScore 2 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Grosse arnaque du siècle

Je suis complètement dégoûté d'avoir perdu tout mon investissement.
Ils ont vendu du rêve à tout le monde avec leur sérieux etc. mais que nenni... La plus grosse arnaque du siècle! Ils sont partis avec le pognon et en plus ils ont inventer des histoires pendant des mois et des mois pour donner de l'espoir aux gens !!
de vrai monstres sans cœur et sans pitié!

11. juli 2022
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Hemsidan bra men appen lite liten i…

Hemsidan bra men appen lite liten i mobilen, mycket och läsa i hemsidan, men ibland står det man vunnit fast sen när mam frågat varför inget i saldo, så säger dom att det gick vidare till nästa omgång ( jackpot) ? Och man jan inte lösa in gamla vinster som man glömt. Tycker dom pratar för mycket. Och för många och välja på men det borde vara galopp med också i samma.

10. juni 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I phoned up for a refund on a show they…

I phoned up for a refund on a show they cancelled, I was told I would receive a credit note, I told them I wanted a refund not a credit note! They told me I would receive a refund minus the transaction fee that I agreed to in the small print! I told them I agreed to receive tickets to a show that they cancelled but you live and you learn, Not a nice company to do business with (in my humble opinion)

24. juni 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mitt atg konto är avstängd

Jag har spelat på trav. Och helt plötsligt så har dom stängt mitt konto p.g.a bristande kundkännedom. Har inte fått något brev om att jag ska fylla i någon blankett. Så nu kan jag inte spela alls.

5. juni 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Följer inte ens deras egna regelverk!

Skulle uppenbarligen läst här inne innan jag börja spela på ATG.

La ett spel kvällen innan CL semin igår som godkändes.
Innan matchen var slut och det var uppenbart att jag skulle få in min lapp så försökte jag stänga den men lappen ogiltigförklardes. Var en femling, där jag fick in alla 5 men ett av oddsen ogiltigförklarades. Efter kontakt med kundtjänst så hänvisa dem till sitt regelverk och i den står det tydligt:
" Där så är tillämpligt, om kombinationen innehåller något utfall vars resultat överensstämmer EXAKT med vald linje Över/Under eller Spread (s.k. PUSH), ska sådan del av kombinationen AVLÄGSNAS frånavgörandeberäkningen och spel kommer att betalas ut endast beaktande de andra delarna av kombinationen"
Detta följdes så klart inte och jag fick enbart tillbaka min insats, skämt sida!

17. maj 2023

Absolut sämst

Absolut sämst, hade turen nog att vinna tillbaka lite av det jag satsade men i helhelt värdelöst, när jag kom in på free spins på casino blir det "technical error" och sidan startas om och mina pengar är borta. Håll er undan ATG!!!!!!!

22. marts 2023

Scam

Plus de retrait depuis un an, plus de trade depuis 2 mois. Décevante expérience

26. marts 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dom vägrar att betala ut mina pengar…

Dom vägrar att betala ut mina pengar och det handlar inte ens om större belobb, gjorde ett bankuttag som vanlig och efter 3 dagar så lyste pengarna med sitt frånvaro tog kontakt med dom o dom sa att pengarna är låsta tills dom har fått svar på några frågor var pengarna kommer osv.men samma sak där frågorna lyser också med sitt frånvaro,skickade ytterligare ett mail att skicka frågorna så att man får ett avslut på det hela ingenting har hänt,.....och sen vill jag ge 5 stjärnor till filip på kundtjänst där kan man prata om kundtjänst på hög nivå såna som han är bristvara nuförtiden.

12. januar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Skärpning sitter man på en kundtjänst…

Skärpning sitter man på en kundtjänst så är uppgiften att hjälpa kunden.
Gäspa högt och länge är inte ett proffsigt bemötande när man pratar med en kund , är man så trött kanske man ska gå hem och vila.
Det är inte heller trevligt att mer eller mindre få höra att man har tryckt för många gånger på betting knappen och att det blir besvärligt att hitta just mitt problem.
Nä SKÄRPNING kundtjänst
/AHR

11. juni 2022

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.