Defekt varer og dårlig handel
Det bliver en meget dårlig anmeldelse af atc-hamburg også kaldet Auto tuning center Hamburg. Jeg købte det sidste sæt lygter de havde på lager og modtog dem med posten. Ved udpakning af lygterne opdager jeg den ene lygte af 4 er beskadiget. Jeg kontakter webshoppen, men hører intet – jeg sender en rykker, men hører stadig intet. Jeg vælger at montere lygterne for at se hvor slem skaden er og beslutter at et dekort på prisen på 25% er rimeligt, men webshoppen vil ikke kompensere mere end 11%. I en længere dialog oplyser ejer af webshoppen at jeg selv har beskadiget lygterne eller transportøren har, men kassen har ikke lidt overlast og jeg har monteret lygterne forsigtigt og har ingen intentioner om at ødelægge et nyindkøbt sæt lygter. Jeg bliver også truet med ”legal matters” m.v. og dialogen bliver hurtigt meget ubehagelig. Jeg gør opmærksom på mine rettigheder og der kan ikke findes en rimelig afslutning på sagen, så jeg oplyser at jeg vil give dårlige anmeldelser online, hvilket afstedkommer flere trusler. Webshoppen påstår de ikke har modtaget mine første mails, men modtager dog efterfølgende mails helt uden problemer og de påstår at lygterne blev tjekket inden afsendelse, men hverken tape på kassen eller indpakningen til lygterne er brudt, så det er ikke korrekt at de afgik fra deres lager uden fejl eller mangler. Da jeg researcer mere online finder jeg ud af at de samme lygter blev solgt til andre kunder til ca. 30% under min pris så jeg har betalt en overpris. Det kunne jeg leve med, hvis blot jeg fik en erstatningslygte eller kompenseret rimeligt for skaden på den ene lygte. Jeg kunne have returneret lygterne, men jeg stoler desværre ikke på webshoppen og ville nok ikke få mine penge tilbage. Jeg har naturligvis klaget til Forbruger Europa og så håber jeg på en eller anden form for erstatning. Så hold jer væk fra denne webshop.