Asternord Anmeldelser

Under middel

TrustScore 2 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Inte värda 1 stjärna

Inte värda 1 stjärna
Sämsta företag någonsin
BESTÄLL INTE
LURAR FOLK PÅ PENGAR.
Svarar ej på frågor genom kundtjänst
1-3 dagar är nu 2 veckor
Jag är lurad

28. september 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Asternord bedriver en oseriös…

Asternord bedriver en oseriös verksamhet. Ingen information lämnas om hur man kan returnera deras undermåliga produkter och återfå utlagd ersättning. E-post svar är auto genererade och irrelevanta till ställda frågor om retur.

14. september 2026

Oseriöst

Köpte en jacka som va jättefin men bara det att den va så liten så den skulle passa ett barn. Står inga storlekar i plagget heller vilket va konstigt?
Skrev till dem att jag inte kunde ha den och ville skicka tillbaka den.
Man får stå för kostnaden till kina själv.
Blev erbjuden 10% tillbaka på en vara som kostade ca800sek. Så passa er för att antagligen inte få rätt vara från detta företag. Undvik. Hade med gett minus om det fanns.

4. september 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rätt att invända enligt konsumentkreditlagen

Tänk på att ni enligt konsumentkreditlagen kan göra samma invändningar kreditgivaren (exempelvis Klarna) på samma sätt som att ni kan göra mot säljaren. Har ni rätt att returnera eller det är fel i varan blir kreditgivaren er motpart istället för detta bluffföretag.

4. september 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Om jag kunde ge minus hade jag gjort…

Om jag kunde ge minus hade jag gjort det. Beställde en klänning som kom 3v sent jämfört med den frakttid som utlovas. Klänningen såg inte alls ut som på bilden och kundtjänst vägrar stå för returfrakten trots att det är en reklamation. Man måste skicka tillbaka till Hongkong.. beställ inte härifrån. Väldigt oseriöst.

20. august 2026

Fick fel varor

Fick fel varor, köpt kortärmade skjortor fick långärmade i gräsliga mönster. Dyr retur till Kina på min bekostnad för deras fel, ej acceptabelt framgick ej att returer skulle gå till Kina.

17. august 2026

Bara bluff. Undvik!

Tyvärr ett blufföretag, jackan jag köpte såg inte ut som på bilden, hade ingen struktur - var lös som en filt, tyget på insidan av jackan lossnade och fastnade på kläderna under. Allt igenom missnöjd.

9. august 2026

Skickade efter en klänning för 439 kr

Skickade efter en klänning för 439 kr. Den såg jättefin ut på bilden. Snygg blå färg i ett material som såg ut att ha kvalite. Det stod att klänningen var slut i butik och att man kunde beställa den på nätet. Fick uppfattningen att det var ett svenskt företag och var kopplade till butiker här. Leveranstiden var 5 dagar med tog 3 veckor. Klänningen som kom var för liten. Färgen stämde inte och materialet påminde om en billig herrskjorta.
Då jag ville returnera påminde de mej om att jag accepterat att jag stod för returkostnader och berättade att returadressen var i Kina och att det kunde bli dyrt. Istället kunde de erbjuda mej 20 % återbetalning förutsatt att varan behålls.
Jag svarade att jag inte kunde använda och inte kände någon som skulle vilja ha den. Två gånger till erbjöd de mej 30% och slutligen 35% återbetalning plus att behålla klänningen ( som jag inte har nytta av).
Jag fick alltså tillbaka 153 kronor och 66 öre och en klänning som som jag inte kan ha. Detta då jag accepterade eftersom en retur skulle kosta mellan 150 - 300 kr

16. juli 2026

BLUFF

BLUFF

Min sambo beställde en tröja för 659kr. Flanellskjorta strl XL.

Han fick hem en helt annan tröja lika stor som en XS. Inte flanell, inte en enda etikett i den, helt fel färger, helt annat mönster och absolut inte värd mer än 50-100kr.

Detta är alltså inte ett seriöst företag utan de lurar folk på pengar.

6. juli 2026

Ruttet företag

Ruttet företag! Beställde två vårjackor. Verkade vara ett seriöst svensk företag. Tog en månad för varorna att komma. Dålig kvalitet, ingen prislapp, inget märke, såg ut som billigt skräp trots att hemsidan såg seriös ut. Ville skicka tillbaka och dom skulle skickas till Kina. Fick betala frakten själv på 200 kr. Säkert två månader sen nu men har inte fått några pengar.

1. maj 2026

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.