Bara bra hela vägen från start till mål! Bra och trevlig info innan vi valde att tacka ja till offert. Trevliga och till synes effektiva montörer och elektriker. Snygga montage. Noggrann överl... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Säljaren Victor va väldigt trevlig och bemötande under hela processen, trots vi fick byta takläggare och anläggningen dröjde nästa ett år längre än planerat. Men det va som sagt takläggarens fel, in... Se mere
Virksomheden har svaret
Er anläggning installerades den 8 december förra året. Har haft ett besök av er representant från Göteborg, som uppgav att han ska sända en Arbetsorder till Ert huvudkontor om att få byta ut en... Se mere
Virksomheden har svaret
Trevligt bemötande både av säljare och även av installatörerna. Proffsigt. Blev kontaktad efter installationen för genomgång av APP till systemet. Fick hjälp med att ställa in rätt prisbild som spegla... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Assemblin Solar erbjuder solcellslösningar som är bra för både dig och för vår planet. Med oss gör du en bra investering som hjälper dig att sänka dina energikostnader samtidigt som du minimerar din miljöpåverkan. Hos oss kan du räkna med en hög kvalité i alla steg av din installationsprocess med noga utvalda produkter hela vägen från fabrik till dess att de sitter på ditt tak. Installerade av våra egna behöriga elektriker.
Kontaktoplysninger
J A Wettergrens gata 10 , 421 30, Västra Frölunda , Sverige
- 010 - 26 53 900
- info@assemblinsolar.se
- assemblinsolar.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 57 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jobbet gjordes fint med rejäla grejer
Jobbet gjordes fint med rejäla grejer, det är igång och fungerar.
Synd att isolarcloud appen är på engelska!
Det enda minuset är att de hade samarbete med en takfirma som absolut inte var optimalt mer katastrof!

Nöjd kund
Erfarenhetsmässigt vet jag att Assemblin levererar bra jobb. Detta gjorde att jag anlitade företaget. Mina förväntningar är uppfyllda och jag är helnöjd med resultatet. Alla inblandade har agerat proffsigt.

Besvarelse fra Assemblin Solar
Saknar en genomgång hur allt fungerar…
Saknar en genomgång hur allt fungerar hur försäljning fungerar när man har avtal med ett elbolag för sälja sol el

Besvarelse fra Assemblin Solar
Skulle inte kunna vara mer nöjda!
Mycket smidig process och genomgående väldigt trevliga och hjälpsamma i alla kontakter - från offert och försäljning, till föranmälan och installation.

Mycket bra service
Trevliga montörer och bra bemötande. Fin service och allt fungerar perfekt.

Besvarelse fra Assemblin Solar
Det var slarvigt arbete på taket
Det var slarvigt arbete på taket, och det blev många sönder trampade sanda pannor. När jag kom upp på taket efter att de hade lämnat platsen, såg jag att en av pannorna var sönder under ett fäste tur såg det annars hade all vatten läckt in .
De lovade att arbetet skulle vara klart i juni, men det blev istället färdigt i oktober.

Hela resan från kontakt
Hela resan från kontakt, planering, val av innehåll samt utförande på plats. Alla delelement utförs av Assemblin och de har en bas med elektriskt kunnande.

överlag nöjd
Mycket nöjd med installationen, den gick snabbt och ser bra ut,mindre nöjd med att det drog ut på tiden innan dom väl kom till skott.

Besvarelse fra Assemblin Solar
Bra säljare Montörer o elektriker helt…
Bra säljare Montörer o elektriker helt kanon.

Besvarelse fra Assemblin Solar
Vi är jättenöjda med dom
Vi är jättenöjda med dom. De har arbetat fantastiskt bra. Killarna som satte upp solpanelerna samt elkillen var otroliga. Det enda negativa var att inte batteriet var påsatt. Fick telefonsamtal från Assemblin att så inte var fallet. Men efter tel med dom igen fixade vi det via tel med Assemblin.

Solceller installerade
Bra kommunikation & fint engagemang från säljaren Martin och bra installation av montörerna som snabbt var på plats , sedan uppstod det en del kommunikationsbrister som jag fick förklarat till mig att det är pga storleken av organisation. Så antingen har dem ”vuxit” för snabbt eller så är det helt enkelt brist i projekteringen

Utökning av batteripack
Kompletterade med utökning av batteripack. Trevliga killar som installerade och allt funkade bra trots lite strul med att få igång det.

Kan varmt rekommendera…..
Allt gick bra från ett trevligt säljmöte med bra offert, sen till snabb och fin installation. Trevlig och kompetent personal samt alltid tillgänglig för frågor. Även nu efter installation.
Kan varmt rekommendera denna firma när det gäller solcell installation med batteri.

Besvarelse fra Assemblin Solar
Professionelt och mycket bra bemötande
Professionelt och mycket bra bemötande från offert till installation och drift.

Väldigt bra personal
Väldigt bra personal, från säljare till montörer. Snabba och kunniga. Och väldigt sociala och informerande.

Mycket nöjd kund.
Allt fungerade tidsmässigt mycket bra.
Alla som jag var i kontakt med på Assemblin var mycket hjälpsamma, kunniga och inte minst trevliga.

Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.