Asiakitchen Anmeldelser 7

2,9

Middel

Mega dårlig oplevelse

Mega dårlig oplevelse
Deres tampurrejer smagte af plastik
Shusien var ikke særlig god
Pommesne og isen var godt men ik alt andet. Toilettet var overhodet ikke rent
Og mig og mine to veninder har fået dårlig mave og kvalme.
Vi anbefaler ikke at tage der hen kun hvis i kan lide købt sushi.
Det er på Rømø lakolk hvis i er i tvivl

15. oktober 2025

Dårlig betjening og mad og larm

Min og min kæreste ville hygge med lidt god buffet men skuffet var jeg godt nok flere af kødet smagt nærmest surt/for gamle .. meget af det var virkelig tørt og kedeligt som om det hade lagt hele dagen .. selv reje chips var uspiselige .. og det er jo igen videnskab at lave de buffer ..

Ikke nok med det så var det bar en mega larm af at han ryddet op og kørte ud og ind med rulle vogne med servise og glas jeg er normalt ikke følsom for larm men det var helt vildt og blev ved hele den time vi var der han var virkelig højlydt med alt hvad han satte på plads og ryddet op det var næsten ikke til at snakke sammen ...

Og de har åben buffe til 21.15 de lukker kl 21.30 ... Men 20.40 kommer de og siger vi rydder op nu så de lukke buffe hmm

Så alt i alt ikke et sted jeg ville betale for igen !!!

2. juli 2025

Lukket…

“Fortæl os om din oplevelse”… Det bliver lidt svært, da vi ikke engang nåede ind på restauranten. Vi havde bestilt på forhånd til 14 mennesker, endda en hel måned inden, samt fik vi en lille reminder om, at vi havde reserveret bord til om aftenen. Vi møder frem på adressen med tomme maver, og forlod desværre også stedet med samme følelse, da de havde lukket.
Den første og største skuffelse på Rømø, blev desværre kåret til Asiakitchen.

16. marts 2024

Kold friturebuffet og hår i isen

har vi lavet talrige anmeldelser, herunder madanmeldelser af steder gennem tiden.

Men aldrig har vi været udsat for noget lignende som det vi oplevede i går hos Asia Kitchen Rømø, der ligger på Lakolk.

Som illustration af hvad vi oplevede var kold friturebuffet fra da aftenbuffetten startede med blandt andet gummiagtigt kolde indbagte blæksprutte ringe.
Pommes der var kolde og en peking suppe hvor indholdet var brændt fast i bunden. se foto til dette opslag

Da vi bemærkede dette med peking suppen overfor tjeneren, lød det til at det var normalt på restauranten at den gjorde dette.

Sushi der så ud til at være noget gammel med en mat overflade, og tang der var meget tørt. En fra selskabet vi havde med, som normalt plejer at spise meget sushi tog 3 mundfulde og ville ikke havde mere.

Fandt desuden et ca 20 cm langt hår i isen.
Madrester fra et andet selskab, der havde siddet ved siden af vores bord, blev afrenset direkte inde hvor vi spiste i en madvogn der kom ind. Det blev ikke engang båret ud i køkkenet. Det var en medarbejder der kom ind fra køkkenet som gjorde dette og uden handsker på. Ikke en eneste medarbejder der håndterede mad observerede vi bar handsker.

En medarbejder kom gående flere gange med mad til buffetten og så ud som om hun gik og spiste samtidig med at hun bar maden ind.

22. juli 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (7 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto