2,6

Under middel

Skrækkelig oplevelse.

Skrækkelig oplevelse.

Fik bestilt en ring gennem mail i oktober 2023, da det var min kones store ønske, og her fik vi afvide at der måske var lidt ventetid før den ville ankomme.
Vi er nu 2 år senere, og rykket flere gange hvor man bliver ignoreret eller at hun vender tilbage.

Spild af liv, penge og første hårtot fra min første søn…

Aller mindste anbefalinger herfra, scammer Natasja Asdal..

20. oktober 2025

Bestilling trækker ud

Har bestilt et smykke tilbage 2. August, og her over 3 måneder senere har jeg stadig ikke modtaget det og der er ingen udsigt til at jeg får det.

I start August fik jeg at vide at det forhåbentligt kunne laves inden for et par dage, men det lykkedes ikke grundet sygdom, hvilket er fuldt forståeligt.

D. 16. August fik jeg at vide at jeg ikke kunne få en tidshorisont på at smykket. Jeg bad derfor om at få annulleret ordren, men blev nægtet dette da den var igangsat men ikke færdig.

6. September får jeg at vide jeg forhåbentligt kan få min ordre inden for 14. Dage, og vil blive opdateret. Jeg får aldrig ordren eller en opdatering.

Efter at have rykket for ordren igen, får en jeg ny opdatering d. 11. Oktober, hvor jeg får at vide at ordren vil afsendes inden for en uge. Denne er stadig ikke kommet, og intet nyt.

Jeg har nu prøvet at rykke for ordren igen de sidste 11 dage og stadig intet svar fået. Det er under al kritik at det trækker så meget i langdrag, og informationen er så begrænset. Jeg har fuld forståelse for at der kan opstå sygdom m.m. Men såfremt dette sker må man komme med en ærlig udmelding om tidshorisonten. Derudover er det under al kritik at det ikke er muligt at annullere sin ordre i dette tilfælde og få sine penge tilbage.

Anbefaling herfra til andre om at finde et andet sted at få lavet personlige smykker, og som det mindste så vent med at betale til I har fået garanti for at smykket er produceret og klar til afsendelse.

7. november 2023

Fortjener meget mere end 5 stjerne!

Jeg har kun positivt at sige om den behandling og ekstraordinære service jeg har fået af Natasja fra AsdalDesigns.
Min historie er længere, og hvis jeg skriver det hele, vil nok ikke alle læse min anmeldelse - så her kort og godt:

Min oplevelse med AsdalDesigns er over al forventning og Natasja vil altid være husket for sin indsats❤️

Jeg bestilte et ammesmykke hos hende, et smykke hvori min mælk indgår, som et symbol, og minde, på et kompliceret ammeforløb, som startede med min søns svære start på livet. Igennem hele processen har jeg følt mig tryg, hørt og forstået. Mine ammesmykker har enorm betydning for mig og AsdalDesigns samt Natasja er nu blevet en del af dette dyrebare minde.

Jeg kan V A R M T anbefale AsdalDesigns! Meget nærværende og personlig service. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har købt smykker gennem AsdalDesigns ❤️

1. september 2022

Er dette din virksomhed?