Asador er vores restaurant når noget større skal fejres. Sidst lykkedes det os at booke det bagerste og meget hyggelige lokale, hvor et selskab kan sidde uforstyrret for sig selv. Hele selskabet fik... Se mere

2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Vi oplevede dårlig kundeservice til…

Vi oplevede dårlig kundeservice til trods for flere mails frem og tilbage. Tre drinks, som vi allerede havde betalt for, blev fjernet uden kompensation, og restauranten tilbød kun et glas cava/champagne ved næste besøg – langt fra den forventede behandling eller refundering, som god kundeservice ville indebære.

Maden var ikke specielt god, og der blev ikke forklaret, hvad de forskellige retter bestod af. Derudover oplevede vi, at det tog lang tid at få serveret maden.

Vi anbefaler at styre udenom denne restaurant, især taget i betragtning, at vi allerede havde betalt et stort beløb.

31. december 2025

Asador er og hyggelig og lækker mad

Hele selskabet fik lidt blandede forretter til deling, og til hovedret fik vi chateaubriand, pommes, salat, mix svampe og bearnaisesauce. Til dessert chokoladefondant. Virkelig lækkert og mørt kød & mad i rigelige mængde. Super sød og kompetent betjening. TAK, Vi kommer igen 😀

25. april 2025

Første indtryk af restauranten var god

Første indtryk af restauranten var god, stemningen summede, sød og venlig betjening.
Lidt små forretter og side orders, men vores rib eye var noget af det bedste kød vi har fået og perfekt stegt efter vores valg.!
Desværre sluttede vores besøg med at en tjener tabte en rødvins sauce lige ved siden af min mand, så han fik sauce udover sine hørbukser og hvide sneakers som begge dele efterfølgende ikke stod til at redde.
Der sker jo uheld en gang imellem, men restauranten kompenserer deres uheld med at vi fik vores dessert gratis (105kr ) selvom vores regning blev på over 1300kr plus et par ødelagte bukser og sko..!
Synes det er ærgerligt og dårlig stil af restauranten som højt sandsynligt har en forsikring der dækker når uheldet er ude og vores indtryk af stedet blev vendt til et sted vi bestemt ikke vil anbefale eller komme igen Øv.!

9. maj 2025

Kan ikke anbefale dette sted!

Kan ikke anbefale dette sted!
Ud over at det er meget dyrt i forhold til det man får, så var den ene bøf fyldt med sener, som vi gjord opmærksom på, uden det gjorde indtryk på personalet. Vi sad ved et bord ved vinduet, hvor det trak så meget at vi frøs, tjeneren bemærkede det, selvom han stod længere væk, men han sagde at det vil han luk rigtigt senere.. vi kommer aldrig igen.

5. december 2024

Helt igennem en god oplevelse

Helt igennem en god oplevelse. Imødekommende og dygtige personale der havde styr på allergener / særlige hensyn. Lækker - velsmagende - god mad og drikkevarer der afstemte fint til maden. Vi kommer gerne igen !

23. februar 2024

Vi var en familien på 5 som var ude for…

Vi var en familien på 5 som var ude for at fejre en begivenhed. Maden var perfekt, service ved bordet var perfekt men desværre var en større gruppe af besøgende som var meget støjende, dette gjorde at det var tæt på umuligt at føre en samtale, mens vi spiste. Vi påpegede dette, men personalet ønskede tydeligvis ikke at bede de højlydte gæster om at dæmpe sig lidt. Så et meget skuffende første besøg på Asador.

17. november 2023

Dejlig mad for 4. gang

4. gang vi var hos Asador. Retter med smag i og veltilberedt: Steaks, lam og desserter. Og super behagelig betjening. Vi, tre generationer, kommer igen en anden gang.

27. september 2023

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse. Så flot anrettet mad og på trods af vi skulle have 4 forskellige kødretter…..så kom de alle samtidige og var dejlig varm. Virkelig velsmagende…..her kommer vi helt sikkert igen👍🏻

20. august 2023

Argentinsk restaurant på højt kvalitativt niveau

Argentinsk restaurant på højt kvalitativt niveau

Vi var 2 personer der ankom med høje forventninger.

Vi fik tartar af argentinsk okse, stuvede svampe med aioli, pommes frites, chimichurri, argentinsk okse mørbrad (medium rare)
Alt kød var fra La Pampas området.
Desuden argentinsk Dona Paola, Malbec 2019 rødvin

Kød var mørt, det samlede måltid var velsmagende og ganske som vi bestilte det.

Vinen blev anbefalet af tjeneren.
Vinen var dyb, rig, frugt- og bæragtig, passede perfekt til kød og tilbehør.

Tjenerne var vidende om udvalg og sammensætning, ventetid næsten minimal.

Alt i alt en god oplevelse.

Kan absolut anbefales

Vi påtænker at komme igen en anden gang

16. maj 2023

Endnu en dårlig oplevelse

Endnu en dårlig oplevelse, nu er det anden gang jeg besøger jeres restaurant, sidste gang jeg var der ,var betjeningen så ringe, så jeg tænkte at anden gang ville være bedre. Men NEJ, endnu værre denne gang. Vi måtte selv bede om menu kort. Da vi ville bestille måtte vi selv henvende os til kassen, selvom der stod 4 medarbejdere. Hvis i kalder jer for argentinsk restaurant må i også kunne leve op til det. Dårlig kød, tørt og ikke varmt. Utrolig dårlig oplevelse dyrt og meget ringe. Ingen anbefaling herfra!!!!

10. december 2022

Sørgeligt

Serverede Irish Coffee i vandglas.
Vildt dårlig beslutning.
Godt nok ringe
God betjening,søde mennesker.
En tjener dog helt væk

8. december 2022

Det var dyrt og dårligt

Vi var et selskab på 10 personer hvor 2 fik en bøf, hvor knivene ikke var skarpe nok til at skære kødet igennem Vi blev tilbudt en erstatningsbøf som ville blive serveret efter de andre 8 var færdige med at spise desserten i vores 3 retters menu. Prisnedslag kunne der ikke være tale om da vi havde skåret i kødet og spist lidt af grønsagerne
Måltidet var ikke kun dårligt men også dyrt.
De ansatte var søde og rare

25. juni 2022

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse.
Vi ventede 50-60 minutter på vores mad, og da vi oplyste det til tjeneren blev vi spist af med, at det var fordi at kødet tog lang tid at stege, når man bestilte medium plus. Undskyld hvad?!?!
Betjeningen var meget dårlig og med en arrogant attitude.
Ikke et sted jeg hverken vil anbefale eller besøge igen! Skuffende…

19. maj 2022

Rigtig fin mad oplevelse

Vores madklub med påhæng, var på byvandring i Gasolins fodspor, på Christianshavn. En i selskabet kendte denne lille perle af en restaurant, så den måtte prøves.... Super hyggelige lokaler, at komme ind i, og god betjening fra første færd. Vi var 6 personer, og fik et lille charmerende lokale for os selv, bag i restauranten. Jeg bestilte en 3 retters menu (forret "Tartar" & hovedret "Churrasco Black Angus Højreb" & dessert "Lemon Pie"), dertil en vinmenu og en Irish coffee, til at slutte af med. Maden var super velsmagende og tilberedt, vinen var også super, og kaffen var heller ikke ringe. Kommer jeg igen ? helt sikkert. :-)

14. oktober 2021