Arturel Anmeldelser 97

4,5

Min kæreste og jeg har købt et Anne Nowak værk og et gulvtæppe til vores lejlighed. Vi er meget galde for begge, som er virkelig smukke i vores hjem og bidrager til meget bedre akustik i rummet. Vi... Se mere

Tidsløst design med en funktion 🙏🏼 Jeg har købt lidt forskelligt akustik kunst hos Arturel til mit kontor og alle som kommer på besøg, siger altid "WOW! Det er flot" og det kan jeg kun give d... Se mere

1. Møbelforretning

At Arturel, we specialize in creating acoustic art pieces crafted from recycled materials. Rooted in Danish design and craftsmanship, we strive to blend art and function, allowing you to improve your acoustics while keeping a strong focus on aesthetic appeal. Every piece is thoughtfully designed and handcrafted to bring both beauty and harmony to your space.

4,5

Svarer typisk inden for 2 uger

Lækkert

Produktet er kommet og det ser rigtigt godt ud på væggen. God kvalitet, meget præcist skåret og nemt at sætte op. Anbefales!

14. december 2023

Hej Anders,

Tak for din feedback!

Skønt at læse, at du er glad for værkernes kvalitet og udtryk!

Rigtig god weekend til dig,

Stor tilfredshed

Jeg har købt 12 akustik paneler, som jeg er rigtig tilfredse med. De har både forbedret lyden i min stue og bidraget til rummets design. Jeg har skrevet med en medarbejder hos Arturel nogle gange, der har været meget behjælpelige med flere forskellige ting.

18. oktober 2023

Hej Tanja,

Tusind tak for din feedback!

Dejligt at læse, at du har haft en god købsoplevelse hos os - både ift. æstetikken og funktionaliteten af værkerne, samt den kundeservice du fik under beslutningsprocessen :-)

Hav en skøn dag.

Team Arturel

Super fint produkt med elegance.

Super fint produkt! Vi købte 3 Waves værker i beige til vores stue. Står super skarpt og klassisk. Dertil har det forbedret akustikken, da vi har højt til loftet. Kan klart anbefale dette produkt. Desuden fik vi en rigtig god behandling da vi ringede og søgte inspiration og rådgivning.

30. september 2023

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er enormt glade for at høre, at du havde en god købsoplevelse hos os, og tilmed er glad og tilfreds med købet af dine 3 stk. Wave værker! :-)

Hav en dejlig dag :-)

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! Så smukke og samtidig perfekte til vores høje lofter til at hjælpe på akustikken - og æstetisk smukt på samme tid 👍🏻 God service!

2. oktober 2023

Hej Stine,

Mange tak for din feedback!

Dejligt at høre, at du er glade for dine værker! :-)

Hav en dejlig dag :-)

Team Arturel

Pris og kvalitet flugter ikke

Pladerne er pæne, men ikke super effektive. De er for dyre i forhold til kvalitet. Jeg købte otte, der skulle hænge i samme højde, men de "beslag", der var monteret på bagsuden sad ikke lige, ligesom hullerne på de plader, der skulle monteres på væggene, ikke var lavet i samme højde. Alt i alt et pænt, men middelmådigt produkt, til en voldsomt høj pris.

26. september 2023

Hej Camilla,

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en optimal købsoplevelse hos os :-(

Vedr. effektiviteten af værkerne, er du meget velkommen til at skrive til vores mail info@arturel.com - og vedhæfte lidt billeder/video af det/de rum, hvor du ønsker at forbedre akustikken i.
Så skal vores team nok sørge for at rådgive dig med antal værker og placeringer til netop din situation :-)

Derudover er der jo ingen, der ønsker skævt ophængte værker! Så hvis du ved en fejl har modtaget det, så skriv endelig dit ordre nr. til os - så sørger vi for, at du for nogle nye og fejlfrie værker sendt afsted med det samme! :-)

Vi håber, at du vil tage imod vores hjælp om rådgivning og ombytning, så vi forhåbentlig alle kan være glade og tilfredse :-)

Flotte værker

Flotte værker, der lever op til forventningerne.
Hurtig og kundevenlig kundeservice. Svarer hurtigt og kommer med råd/anbefalinger.

16. september 2023

Hej Helle,

Tusind tak for de søde ord :-)
Vi er enormt glade for at høre, at du er tilfreds med værkerne og serviceniveauet omkring købet :-)

Smuk kunst og optimal akustik

Smuk kunst og optimal akustik

Jeg bestilte 2 "wave long" værker til vores stue primært for at gøre lyden i rummet mindre rungende. Så snart værkerne kom ind i rummet kunne vi mærke forskellen – akustikken blev markant bedre. Og samtidig kom der et smukt æstetisk element til rummet. Elsker alt ved dem!

15. juli 2023

Hej Alberte,

Tusind tak for din feedback! Skønt at du er tilfreds med dine Wave Long værker både mht. akustikforbedringen, samt udtrykket af værkerne!

Tusind tak og hav en dejlig dag :-)

Caroline Kingo

Fantastisk service fra Anders og…

Fantastisk service fra Anders og lækkert produkt!

Anders fra Arturel leverer en fantastisk service, og produktet er ligeledes eminent. Vi valgte på kontoret at bestille af flere omgange, eftersom produktet levede op til den kvalitet vi forventede.

Kan klart anbefale Anders og Arturel!

14. juni 2023

Tidsløst design med en funktion 🙏🏼

Tidsløst design med en funktion 🙏🏼

Jeg har købt lidt forskelligt akustik kunst hos Arturel til mit kontor og alle som kommer på besøg, siger altid "WOW! Det er flot" og det kan jeg kun give dem ret i. Udover at være pæne at se på, er de også lydabsorberende, hvilket har en positiv effekt i vores mødelokaler.

Opsætningen er ligeledes yderst nem og jeg er generelt kæmpe fan.

Stor anbefaling herfra, hvis du går op i æstetik blandet med funktionalitet.

22. juni 2023

Fantastisk service fra Anders

Fantastisk service fra Anders, som er yderst dedikeret til både sit produkt og sine kunder. Var så heldige at få en guidet tur i showroom og fik også nogle fine prøver som kunne lette vores beslutning. Købte 4stk 60x60 Arch som bare spiller både visuelt og lyddæmpende. Den største anbefaling herfra.

6. marts 2023

En sand fornøjelse

En sand fornøjelse. Jeg har haft en helt vild god oplevelse med at handle vores nye kunst og akustik i én, på Arturel og ved Anders derfra. God kundeservice og hurtig levering, super nemt og godt.

Produkterne (Wave og Arch) er smukke, æstetiske og akustikken synes bedre end vores standard-akustisk paneler i stuen. Jeg anbefaler totalt 👍

21. februar 2023

Vi købte igen

Vi købte Arturel for anden gang for at udsmykke vores nye køkken og valgte den superfede grønne Wave både i Long og Tile. Det var igen virkelig nemt at sætte op og det er designet så man kan rotere værket og derved skabe flere udtryk. Den lydabsorberende kunst passer perfekt til vores samtalekøkken!

12. november 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (97 anmeldelser)