Min kæreste og jeg har købt et Anne Nowak værk og et gulvtæppe til vores lejlighed. Vi er meget galde for begge, som er virkelig smukke i vores hjem og bidrager til meget bedre akustik i rummet. Vi... Se mere
Tidsløst design med en funktion 🙏🏼 Jeg har købt lidt forskelligt akustik kunst hos Arturel til mit kontor og alle som kommer på besøg, siger altid "WOW! Det er flot" og det kan jeg kun give d... Se mere
At Arturel, we specialize in creating acoustic art pieces crafted from recycled materials. Rooted in Danish design and craftsmanship, we strive to blend art and function, allowing you to improve your acoustics while keeping a strong focus on aesthetic appeal. Every piece is thoughtfully designed and handcrafted to bring both beauty and harmony to your space.
Søren Frichs Vej 54b, 8230, Aabyhøj, Danmark
- +45 61 10 40 20
- contact@arturel.com
- arturel.com
Svarer typisk inden for 2 uger
Lækkert
Produktet er kommet og det ser rigtigt godt ud på væggen. God kvalitet, meget præcist skåret og nemt at sætte op. Anbefales!

Besvarelse fra Arturel
Smuk og effektiv lyddæmpning.
Stor tilfredshed
Jeg har købt 12 akustik paneler, som jeg er rigtig tilfredse med. De har både forbedret lyden i min stue og bidraget til rummets design. Jeg har skrevet med en medarbejder hos Arturel nogle gange, der har været meget behjælpelige med flere forskellige ting.

Besvarelse fra Arturel
Super fint produkt med elegance.
Super fint produkt! Vi købte 3 Waves værker i beige til vores stue. Står super skarpt og klassisk. Dertil har det forbedret akustikken, da vi har højt til loftet. Kan klart anbefale dette produkt. Desuden fik vi en rigtig god behandling da vi ringede og søgte inspiration og rådgivning.

Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! Så smukke og samtidig perfekte til vores høje lofter til at hjælpe på akustikken - og æstetisk smukt på samme tid 👍🏻 God service!

Besvarelse fra Arturel
Pris og kvalitet flugter ikke
Pladerne er pæne, men ikke super effektive. De er for dyre i forhold til kvalitet. Jeg købte otte, der skulle hænge i samme højde, men de "beslag", der var monteret på bagsuden sad ikke lige, ligesom hullerne på de plader, der skulle monteres på væggene, ikke var lavet i samme højde. Alt i alt et pænt, men middelmådigt produkt, til en voldsomt høj pris.

Flotte værker
Flotte værker, der lever op til forventningerne.
Hurtig og kundevenlig kundeservice. Svarer hurtigt og kommer med råd/anbefalinger.

Smuk kunst og optimal akustik
Smuk kunst og optimal akustik
Jeg bestilte 2 "wave long" værker til vores stue primært for at gøre lyden i rummet mindre rungende. Så snart værkerne kom ind i rummet kunne vi mærke forskellen – akustikken blev markant bedre. Og samtidig kom der et smukt æstetisk element til rummet. Elsker alt ved dem!

Besvarelse fra Arturel
Bestilte to Wave long til mit…
Bestilte to Wave long til mit hjemmekontor. Meget tilfreds! Lidt lang leveringstid, hvilket jeg var blevet oplyst om ved bestilling :)
Fantastisk produkt og super rådgivning
Fantastisk produkt og super rådgivning. Har sat 6 kvadratiske moduler på 30 min uden at bore - brugte nanotape. Rummet fuldstændigt forandret og akustik i top.
Fantastisk service fra Anders og…
Fantastisk service fra Anders og lækkert produkt!
Anders fra Arturel leverer en fantastisk service, og produktet er ligeledes eminent. Vi valgte på kontoret at bestille af flere omgange, eftersom produktet levede op til den kvalitet vi forventede.
Kan klart anbefale Anders og Arturel!
Tidsløst design med en funktion 🙏🏼
Tidsløst design med en funktion 🙏🏼
Jeg har købt lidt forskelligt akustik kunst hos Arturel til mit kontor og alle som kommer på besøg, siger altid "WOW! Det er flot" og det kan jeg kun give dem ret i. Udover at være pæne at se på, er de også lydabsorberende, hvilket har en positiv effekt i vores mødelokaler.
Opsætningen er ligeledes yderst nem og jeg er generelt kæmpe fan.
Stor anbefaling herfra, hvis du går op i æstetik blandet med funktionalitet.
Fænomenal service og et smukt produkt
Fænomenal service og et smukt produkt. Kan ikke udtale mig om funktionen endnu (en gave til min mor) men service er i hvert fald i top!
Rigtig fine produkter
Rigtig fine produkter.
Ser visuelt rigtig godt ud - har dog ej vurderet akustik-effekten endnu.
Fornuftig leveringstid og købsoplevelse.
Fantastisk service fra Anders
Fantastisk service fra Anders, som er yderst dedikeret til både sit produkt og sine kunder. Var så heldige at få en guidet tur i showroom og fik også nogle fine prøver som kunne lette vores beslutning. Købte 4stk 60x60 Arch som bare spiller både visuelt og lyddæmpende. Den største anbefaling herfra.
Anbefaling herfra 👍🏼
Jeg købte 4 wave 60x60 til vores spisestue - det er har taget en del af vores rumklang og det får mange komplimenter fra vores gæster.
Elsker mit sæt fra Arturel
Elsker mit sæt fra Arturel!
Alt i alt en super oplevelse og et godt køb. Jeg har ikke bestilt nok 🫶🏽🥰
En sand fornøjelse
En sand fornøjelse. Jeg har haft en helt vild god oplevelse med at handle vores nye kunst og akustik i én, på Arturel og ved Anders derfra. God kundeservice og hurtig levering, super nemt og godt.
Produkterne (Wave og Arch) er smukke, æstetiske og akustikken synes bedre end vores standard-akustisk paneler i stuen. Jeg anbefaler totalt 👍
Vi købte igen
Vi købte Arturel for anden gang for at udsmykke vores nye køkken og valgte den superfede grønne Wave både i Long og Tile. Det var igen virkelig nemt at sætte op og det er designet så man kan rotere værket og derved skabe flere udtryk. Den lydabsorberende kunst passer perfekt til vores samtalekøkken!