Na een zeer snelle email reactie op onze aanvraag voor een schakelaar onderdeel vernamen we dat dit gratis zal worden toegestuurd. Top service!
I bought the Brainwave04 earbuds. Great sound, good ANC and neat design. Swift delivery by a local European (Belgian) company. Only downside is the lack of multipoint connectivity, but this canno... Se mere
Commande d'une radio R8 un lundi soir à 22h, livré le jeudi matin, que demander de plus ? L'appareil correspond parfaitement aux spécifications. Large choix de radios (Webradios) et critères de re... Se mere
Pour trouver du matériel de qualité à intégrer dans une salle de bain, le chemin est long et difficile. Après de multiples recherches et dans tous les sens j'ai fini par découvrir Artsound et comme je... Se mere
Om ArtSound
Legen Heirweg 23D, 9890, Gavere, Belgien
- +3293808180
- info@artsound.be
- artsound.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Top service na verkoop!
Tijdens onze verhuis zijn enkele stukken verloren geraakt van onze outdoor luidsprekers van ArtSound (ASW 45.2). Het ging hier om de accessoires die er voor zorgen dat je de luidsprekers outdoor kan gebruiken (rubberen beschermkappen voor kabels en basreflexopening). We vonden deze niet direct op de webshop terug en contacteerden de klantendienst. Deze hebben speciaal voor ons de stukken gezocht in het magazijn en deze zonder kosten opgestuurd! Dit is een na-service om "u" tegen te zeggen. Top!
Amazing sound quality for the price
Uitstekende service
De lighthouse bleek na 1,5 jaar vast te zijn gelopen. In geen mogelijkheid meer te resetten. Contact opgenomen en we kregen een nieuwe toegestuurd ondanks dat we de factuur niet konden vinden. Wat een topservice.
Au Top
très satisfait de mon expérience avec ArtSound j'ai eu besoin de quelques renseignements avant mon achat et le personnel à été très réactif et professionnel pour répondre a mes questions . Le matériel est de bonne qualité j'ai juste eu un petit défaut et le problème à vite été réglé par la réactivité de ArtSound. Je recommanderai d'autres articles pour compléter mon systeme
Top bedrijf
Snelle levering, producten zijn steeds prijs kwaliteit 👍👌
Belgisch bedrijf en goede service .
matériels qui fonctionne très bien et…
matériels qui fonctionne très bien et sav impeccable.
merci
Super ear buds
Super ear buds, Brainwave 04.
Passen perfect, en optimale sound. Ook de NC tevreden van.
Vlot, safe online betalen, en vlugge verzending met tracking.
Very good product, well packed and fast delivery.
Not the first time me buying here. Very good product, well packed and fast delivery. Need advice? Just ask for it, short but to the point message on short term. Highly recommended store.
Beste,
Beste,
alleen maar lof voor de snelle interventie.
Na een telefoontje werd er onmiddellijk gehandeld en een week nadien was het probleem reeds verholpen.
Ik werd trouwens nadien nog opgebeld met de vraag of het probleem nu wel degelijk definitief van de baan was. Trouwens heel vriendelijke gast. Top !!
Incredible customer service
Nice, clear website. Competitive pricing for quality-products.
I got an email to check if I was aware that I ordered some extra material that in fact was also included in my primary purchase. For Artsound it was no problem to substract this unnecessary side-order and give me a refund, before they sent my order. (Thank you Tim 🙏🏻).
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
IP 65 DAB ontvanger werkt niet zoals het hoort
Heb een artsound IP 65 DAB ontvanger. Reeds maanden buffert het signaal niet snel genoeg, onafhankelijk welke post. Techniekers van telenet hebben geen problemen met het signaal ondervonden ivm de wifi, trouwens andere toestellen welke op wifi werken blijven constant werken zelfs het constant streamen van camerabeelden. Iemand een idee ? blijkbaar zijn er nog gebruikers met hetzelfde probleem !

Besvarelse fra ArtSound
Great sound & Nice shape!
livré en 24 heures.
livré en 24 heures.
On a déjà deux R8, on en a acheté deux pour nos petits-enfants (Noël)
Große Musikbox mit sehr gutem Klang
Große Musikbox, die recht günstig ist und tollen Klang bietet
Télécommande pas toujours…
Télécommande pas toujours fonctionnelle. Et explicitez sur la notice comment redémarrer sans débrancher puisque la Télécommande ne le fait pas
Snelle en goede verwerking van de…
Snelle en goede verwerking van de bestelling.
Producten zijn prima aan een goede prijs.