Artin Athletics Anmeldelser

1.249

4,4

ik sta veel stabieler, ik had echt moeite met lunges doen, met name qua stabiliteit. Mijn instructeur gaf aan dat dit zou kunnen komen vanwege de demping van mijn hardloopschoenen. Met mijn Artin scho... Se mere

cht nar zero drop schoenen emt wijde teenbox in verband met doorgezakte voorvoet. Dat hebben deze schoenen allebei, maar ik vind de zolen te stug en de kunststofonderdelen te hard en te 'plastic'. ik... Se mere

Na al heel wat schoenen te hebben versleten in de gym is dit echt een verademing. Fijne Platte schoenen met een duidelijkvoelbaar stevige zijkant. Mooie sneaker en traint heel fijn. Ik zal hem niet aa... Se mere

These trainers give you plenty of room for your feet whilst they have an excellent ankle support. The sturdy sole gives you stability and confidence during heavy lifting.

1. Skofabrik
  2. Sportsbutik

Artin Athletics is een Nederlands schoenenmerk opgericht met een missie om de perfecte fitness schoen te creëren. Het merk is opgebouwd door schoenexperts met jarenlange ervaring in het ontwikkelen en designen van schoenen. Artin Athletics schoenen zijn licht van gewicht, hebben een breed stavlak voor stabiliteit, bevatten extra grip onder de zool en hebben een vlakke zool voor de balans. Dit maakt Artin erg geschikt voor all round fitness oefeningen.

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.249)

Beste Training shoes

Always felt scared to do my gym workouts fully because of slipping or losing grip but with the Artin shoes I have no concern. I have full control and I can move much better during my workout exercises.

14. juni 2026

Heerlijke schoen met een geweldige…

Heerlijke schoen met een geweldige pasvorm. Ik heb wel spijt dat ik maar één paar gekocht heb. Er was een mooie aanbieding voor 2 paar, maar ik wilde toch eerst kijken of het wel iets voor mijn, moeilijke, voeten was. En dat is het. Zeker een aanrader.

20. juni 2026

Erg fijne schoenen

Erg fijne schoenen, het verschil is duidelijk merkbaar. Op deze schoenen sta ik echt veel stabieler. De sokken vind ik ook erg goed

12. juni 2026

Sportschoen was helaas te klein

Sportschoen was helaas te klein, terwijl ik dezelfde maat als altijd heb aangehouden, zoals ook geadviseerd wordt op de website. Toen ik retour wilde sturen werd het helaas duidelijk dat je alleen ‘kosteloos’ kan retourneren voor een andere maat. Bij retour sturen zijn er kosten van € 10,- (ong) aan verbonden. Dat was best even een teleurstelling. De grotere maat is onderweg, hopelijk zit deze goed en hebben we alsnog een leuke schoen te pakken. Als dit het geval is, zal ik zeker een positieve review plaatsen.

Hi Leonie,

Zolang je een paar schoenen houdt bieden wij een gratis retour/omruiling aan. Je had 'store credit' kunnen kiezen voor het omruilen van de schoenen.

Mocht je toch onterecht retourkosten hebben betaald, willen we dit graag terugdraaien. Je mag ons mailen op info@artin-athletics.com.

Sportieve groet,
Team Artin

Ik heb m’n schoenen niet ontvangen en…

Ik heb m’n schoenen niet ontvangen en ik word niet terug gemaild. Slechte bezorgdienst

11. juni 2026

Beste Wytske,

Wat ontzettend vervelend zeg! Het pakket staat inderdaad onfortuinlijk op retour afzender wegens een mislukte afleverpoging. Zodra wij hem hebben ontvangen, sturen we direct nieuwe schoenen naar je op!

Sportieve groet.

Controle zal helpen

De Artin wordt aangeprezen als een professioneel ontworpen schoen. Bij de eerste meters op de schoen ervoer ik een sterke overpronatie van de rechter voet. De zool bleek zo scheef dat de laterale zijde een cm dikker bleek dan de mediale zijde. Professionele controle zou dit aan het licht hebben gebracht.

Snelle service

Erg lichte lekker zittende schoen. Ik sta/loop de hele dag met werken. Dus ik draag ze niet tijdens het sporten maar tijdens mijn werk

10. juni 2026

Slecht tot zeer slecht

Slecht tot zeer slecht
Communicatie zeer slecht
Vanaf dat ik de schoenen retour heb gestuurd, hoor ik niks meer, en zie mijn centen nog steeds niet terug

4. juni 2026

Beste Yvonne,

Excuses als het antwoord wat langer uit is gebleven. De mail is in onze spam beland.

Alsnog hebben we de terugbetaling binnen de vooraf aangegeven verwerkingstermijn verwerkt.

hopelijk vind u de juiste sportschoen

Sportieve groet,
Team Artin

Top schoen…

Supersnelle levering en wat nog belangrijker is een goede pasvorm. Voelt gelijk aan alsof ik vast en stevig aan de grond sta. Dit maakt mij minder wankel waardoor ik de concentratie op de oefening kan richten en niet bezig ben met het idee niet omvallen.

7. juni 2026

De paarse schoen is een instapschoen…

De paarse schoen is een instapschoen wat echter nergens vermeld staat. Als je zoals ik een hoge wreef hebt dan krijg je je voet er praktisch niet in. De vetersluiting is dan ook iets voor de sier maar zet kopers wel op het verkeerde been. Beter lijkt mij het in de begeleidende tekst te vermelden.
Ook de klantenservice is bijzonder matig te noemen. Toen ik bovenstaand verhaal mailde kreeg ik te horen dat niet alle schoenen instappers waren. Ik heb terug gemaild dat het beter was geweest eenvoudig weg de schoen(en) te vermelden die een ‚gewone‘ sportschoen betreffen. Het is nog niet zo dat de firma al 50 modellen op de markt heeft gebracht. Hierop geen antwoord meer mogen ontvangen.
Dus het idee is goed maar de firma moet nog wel volwassen worden vwb tekst en klantenservice.

9. juni 2026

Ruilen lastig, maar goed geholpen

Levering was redelijk snel, alleen blijkt de schoen wat klein uit te vallen. Ruilen voor een maat groter was niet mogelijk (niet meer op voorraad), maar uiteindelijk ben ik goed geholpen aan een grotere maat van een andere kleur.

26. maj 2026

Betrouwbaar

De service en responsie op vragen waren goed. Helaas pasten de schoenen niet, en grotere maten waren er niet.
Retourprocedure opgezet ( dit duurde wel even, voordat er reactie kwam, maar alles gaat tegenwoordig via de mail, waarschijnlijk personeelsproblemen), maar alles kwam goed, nu nog wachten op restitutie betaalde bedrag.

7. juni 2026