artiflex.com Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer onbetrouwbare partij – als werkgever zou ik hier niet mee in zee gaan. Onze ervaring met dit uitzendbureau Artiflex is ronduit slecht. Er worden ongevraagd kandidaten voorgesteld e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na een faillissement zocht ik ander werk. Ik ben online bij Artiflex terecht gekomen. Fijne, eerlijke en openhartige gesprekken gehad met Nick C. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd. Behu... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Momenteel ben ik werkzaam voor een internationaal bedrijf als recruiter a.i. en werk ik voor het invullen van vacatures samen met enkele bureaus, waaronder Artiflex. Ik heb het meeste contact met Ewou... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Was altijd goed en betalingen kwamen op tijd binnen service was goed, als je ergens mee zit proberen ze mee te denken en helpen waar het kan.

Virksomhedsoplysninger

1. Rekruttering

Skrevet af virksomheden

Wij zijn Artiflex, waar ervaring en energie samenkomen in een mix van 20 jaar expertise in de uitzend- en recruitmentbranche. Ons karakter is even divers als dynamisch, gekenmerkt door optimisme, verantwoordelijkheid en een slimme, sociale uitstraling, met af en toe een goede dosis rebelsheid. Onze interesses liggen in het doorgronden van zowel soft als hard skills en het creëren van een échte match tussen talent en organisaties. We hebben 16 vestigingen verspreid over het hele land en focussen ons op vakmensen voor het MKB, familie- en middelgrote bedrijven. Wekelijks zijn er zo'n 700 mensen voor Artiflex aan het werk in de branches techniek, logistiek, productie, bouw, infra en metaal. Bovendien hebben we ook twee labels naast Artiflex. Artisans helpt haar klanten, van startups tot corporates, te innoveren bij al hun IT-projecten en digitale platforms. Blinkr richt zich, met gespecialiseerde technici uit het buitenland, op prefab beton, petrochemie, duurzame energie en HVAC.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

22 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altijd goed contact met Artiflex gehad…

Altijd goed contact met Artiflex gehad over de kandidaten en ook zodra er een kandidaat geplaatst werd. Zeker voor ons een reden om in de toekomst weer met Artiflex te werken.

3. marts 2025

Besvarelse fra artiflex.com

Fijn om te horen, daar zijn wij blij mee. Bedankt voor jouw review!

Altijd behulpzaam

Altijd behulpzaam , makkelijk contact en goed salaris . Kijken goed naar welk werk bij jou persoonlijk past .

4. februar 2025

Besvarelse fra artiflex.com

Dankjewel voor jouw positieve review, Lars!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Artiflex is een top bedrijf

Artiflex is een top bedrijf, dankzij hun heb ik vaste aanstelling gekregen waar ik nu werk. Ik ben ook zeer tevreden met namen op Damian die heeft het allemaal goed begeleid en stond altijd voor me klaar!

Aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een nieuwe avontuur bij Artiflex moet je zijn ;-D

1. februar 2025

Besvarelse fra artiflex.com

Wat fijn om te horen dat je zo positief bent, en dat je een vaste aanstelling hebt gekregen! Daar doen we het voor :) Gefeliciteerd en veel werkplezier gewenst!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het bedrijf heeft best gedaan met mij…

Het bedrijf heeft best gedaan met mij goed geholpen en heeft heel veel ervaring geleerd en ook mooie baan gevonden voor mij te komst ik ben heel blij mee bij GCA te werken ook aardig mensen

3. februar 2025

Besvarelse fra artiflex.com

Dankjewel voor je review, fijn dat je het naar je zin hebt bij jouw nieuwe baan! Heel veel succes en werkplezier gewenst :)

Marta

Zeer goed uitzendbureau, goede communicatie met de administratie, tijdige betalingen, mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling. Ik raad het aan!

2. januar 2025

Besvarelse fra artiflex.com

Dankjewel voor jouw mooie woorden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn bureau om mee samen te werken!

Fijn bureau om mee samen te werken!
NA 3 Maanden een vaste aanstelling.

2. januar 2025

Besvarelse fra artiflex.com

Goed om te horen, fijn dat we je aan een vaste baan hebben kunnen helpen. Veel werkplezier gewenst en dankjewel voor jouw review Danny :)

Top uitzendbureau

Ik ben heel blij met Artiflex. Ze hebben een hele leuke baan voor me gevonden. Deze week heeft het bedrijf waar ik werk mij een contract aangeboden dus in het nieuwe jaar ga ik in dienst. Heel erg bedankt Artiflex en tot bij de kerstborrel!

5. december 2024

Besvarelse fra artiflex.com

Wat fijn Andre! Graag gedaan natuurlijk, en heel veel werkplezier gewenst. Zien je graag bij de kerstborrel; tot dan!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik vind Artiflex een super…

Ik vind Artiflex een super uitzendbureau,
Ze hebben me goed geholpen.

3. december 2024

Besvarelse fra artiflex.com

Goed om te horen, dankjewel voor jouw review!

Vaste baan

Stonden mij altijd fijn te woord. Ik heb dankzij hen een vaste baan

2. december 2024

Bedankt voor jouw review! 😄

Wat een geweldig bedrijf

Wat een geweldig bedrijf, Rebekka en Thijn, ik dank jullie voor alles.
Sociaal, spontaniteit, zorg, meedenkend, één en al positiviteit. Jullie zijn fantastisch, nogmaals dank en misschien tot gauw op de kerstborrel😃

1. marts 2024

Besvarelse fra artiflex.com

Wat fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! Graag gedaan, en nogmaals gefeliciteerd met je overname bij het bedrijf! Wij wensen je alle goeds, en wie weet tot de kerstborrel!

Artiflex

Artiflex, vriendelijk goed samen gewerkt alles goed geregeld staan open voor hulp dingen regelen alles top geen spijt oprecht bijna 1 jaar heel goed samen gewerkt aardige mensen.

7. oktober 2024

Besvarelse fra artiflex.com

Een mooi compliment, dankjewel Emre!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze hebben mij op en top geholpen ook…

Ze hebben mij op en top geholpen ook toen ik langdurig in de ziektewet zat hebben ze mij toch geholpen en mee gedacht zodat ik alsnog overgenomen werdt door het bedrijf

7. oktober 2024

Besvarelse fra artiflex.com

Dankjewel voor jouw positieve review Tim :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne club om mee te werken

Fijne club om mee te werken. Flexibel en denkt mee in oplossingen.

1. august 2024

Besvarelse fra artiflex.com

Hey Safier, dankjewel voor jouw positieve review! Fijn om te horen dat je een goede ervaring met Artiflex hebt gehad :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb een jaar lang voor atriflex…

Heb een jaar lang voor atriflex gewerkt...was een perfecte samenwerking ...door hun heb ik een vaste baan gevonden ....dank je wel joost van artiflex doetinchem !!!

24. september 2024

Besvarelse fra artiflex.com

Hoi Roy, dankjewel voor jouw positieve review! Goed om te horen dat je een fijne samenwerking met Artiflex hebt gehad :)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

STALKERS

Lang geleden hier geprobeerd werk te zoeken, overlegt wat ik ongeveer zoek en vervolgens zouden ze iets hebben gevonden. Ik vol enthousiasme daar heen en heb een dag gratis in een loading Dock kunnen werken.. want het bedrijf had nergens anders iemand nodig?? Heel raar. Ik heb ze verteld dat ik niet meer benaderd wil worden en bijna ieder jaar moet ik ze weer vertellen om mij uit het systeem te halen. Dit is bijna 10 jaar geleden. Erg vervelend dus en raad ze zeker niet aan.

17. september 2024

Besvarelse fra artiflex.com

Hoi Florian, wat vervelend om te horen. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn, onze oprechte excuses! Wij gaan ervoor zorgen dat je niet meer benaderd wordt.

toekomstperspectief

Ik zocht in eerste instantie productiewerk en na een gesprek bleek dat ik C.V. monteur zou worden. Met toch een beetje twijfel ben ik hier in meegegaan. nu anderhalf jaar later, heb ik mijn certificaten gehaald en heb ik bijna mijn MBO-diploma binnen. Het werk is fantastisch en heb het erg na me zin. conclusie als ik hier niet was geweest, dan had ik dit vak zeer waarschijnlijk overgeslagen. Artiflex bedankt!!!

22. august 2024

Besvarelse fra artiflex.com

We denken graag in kansen en mogelijkheden! :) En top dat je de certificaten hebt behaald en bijna jouw mbo-diploma op zak hebt! Nog superveel werkplezier bij jouw huidige baan!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.