Beste, Het product badkamerspiegel is goed en gaaf aangekomen. Het is mooi maar gedeeltelijk naar wens gemaakt. Gezien de afmeting van de spiegel is de gevraagde spiegel verwarming onvoldoende... Se mere

Super snel geleverd. Volgens mij was de verwachte levertijd ergens eind augustus maar binnen een paar dagen hadden we de spiegel al in huis. We hebben de ambientline, met Wi-Fi S7 weerstation, cosmeti... Se mere

Thank you Artforma for delivering this high quality product swiftly, as ordered without any hick-up - you deserve 5 stars for customer satisfaction

1. Spejlbutik

De firma FORAM, ook bekend onder het merk Artforma, is een toonaangevende producent van LED-verlichte spiegels in Europa. Wij verbeteren ons productieproces voortdurend en onze jarenlange ervaring in de sector garandeert een product van de hoogste kwaliteit met vrijwel onbeperkte mogelijkheden van modificatie.

3,9

God

Svarer typisk inden for 1 måned

Oneerlijk bedrijf!! Houden zich niet aan de gemaakte afspraken welke ze op hun website zetten

We hebben 2 spiegels aangekocht welke niet voldeden aan de verwachtingen. Gewone standaard spiegels welke we dan met het terugtrekkingsformulier , mooi binnen de 14 dagen wilden terugsturen. Firma weigert pertinent om het produkt terug te nemen. Zij beweren dat dit een gepersonaliseerd produkt is terwijl dit 2 gewone standaard spiegels zijn. Schandalig !!!

6. marts 2026

Koop geen spiegels hier

Verschrikkelijke klantenservice. Ik mocht de spiegels welke ik niet mooi vond en duidelijk van ondermaatse kwaliteit waren niet retourneren omdat dit zogezegd gepersonaliseerde artikelen zijn. Ik heb nochtans enkel de maat zelf gekozen uit diverse standaardopties. Dit is in strijd met het herroepingsrecht maar toch bleven ze voet bij stuk houden.

6. marts 2026

Mooie spiegel met goede verlichting, maar....

De bestelde spiegel met verlichting en verwarming erin krijgt 4 sterren. Ziet er super uit en ook zelf de maat opgeven is top.
Maar....
Alleen werkt de verwarming echter maar op een kleindeel van de spiegel en de zit boven in, en zit totaal 2 meter van de vloer, dus heb er niet veel aan.
(kon ook niet op andere plek geplaatste worden bij de bestelling). Daarnaast zit in de spiegel op 1,8 meter hoog een aparts kleine bolle spiegel en deze zit ook gewoon te hoog als je voor over de wastafel buigt.
Na 2 1/2 jaar is de voeding van de LED verlichting kapot gegaan. Vervangen door een Amazone gelijke voeding.
Bij de aflevering veel problemen gehad met de DPD, spiegel is een keer of 4 heen-en-weer gestuurd i.v.m. met de groote van de spiegel.
En de spiegel randen zijn ZEER kwetsbaar, al beschadigd bij het ophangen. Tip: leg een handdoek on de rand en laat deze niet eerst rusten op de wastafel -> beschadiging.
Zou ik deze weer bestellen ? Zeker ga, maar zonder allerlei toeters en bellen erop, alleen verlichting.

24. januar 2026

Retour niet mogelijk!

Prima spiegel, maar is helaas te klein, geven aan dat je niet kan terug sturen om dat het op maat is. Je kan zelf de maten niet bepalen , het klopt dus gedeeltelijk. Ik rad deze winkel helaas niet aan om dat de spiegel niet terug kan worden gestuurd terwijl ze zelf hun eigen maten aanbieden.

19. december 2025

Very nice mirror

Very nice mirror, everything we ask for.
Very good delivery service, and very secure coverage of the mirror.Delivery as told.

29. oktober 2025

Blackfriday scam

Blackfriday scam. Je betaalt de normale prijs; ze maken product eerst 30% duurder en geven dan 30% korting!

Na eerder een geweldige spiegel van 2 meter met bluetooth speaker te hebben gekocht, wil ik graag nog een spiegel bestellen. Ik heb deze geconfigureerd op de website (prijs €670,-). Toch even over nadenken. En toen kreeg ik een mail met een blackfriday aankondiging: 30% korting op alle spiegels. Toch vreemd dat exact de spiegel met dezelfde specificaties na 30% korting € 670,- kost. Misleiding!

12. november 2025

Betere spiegel verwarming

Beste,
Het element 40 cm X 40 cm is in het
midden geplaatst terwijl de spiegel 140 cm breed is.
Erg teleurstellend voor een spiegel bedoeld voor 2 wastafels
Ik hoop dat dit bijdraagt voor de toekomstige spiegels van deze afmetingen b.v. 2 verwarmings elementen gebruiken
Gr. Hans van Bokhorst

11. august 2025

Didnt unpack yet

Didnt unpack yet. Delivered at wring place at wrong time. Spent 5 mails to explain you cant deliver a mirror in an unfinished home.
Artforma customer service told me time after time they cannot do anything. As soon as you order it will be delivered. Ready or not. No mercy.
Good product, bad service

15. juni 2025
Artforma-logo

Besvarelse fra Artforma

Hello,

We are sorry to hear that you are not satisfied with our service. However, I would like to clarify that we cannot delay the delivery of our products and also due to the dispatch of parcels by courier companies, we are unable to arrange delivery on a specific day. In accordance with your request for a change of address, your request was sent immediately to the courier company and I can see that they were able to deliver the parcel. I hope you are happy with your mirror.

Regards