Wij waren op zoek naar een urne voor onze overleden Berner sennenhond. We wouden een warme en vooral unieke urne. Artemis urnen voldeden meteen aan onze verwachtingen. Het contact met Ram verliep... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer mooie en handgemaakte urnen! Ik heb lang gezocht om een sobere en stijlvolle urne te vinden voor mijn mama die onlangs is overleden en kwam gelukkig Artemis tegen. Ik kreeg een hele goede uitleg,... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn Ram enorm dankbaar voor de zeer vriendelijke, integere en respectvolle communicatie en service die we kregen, toen we hem contacteerden voor een urne voor ons babytje. Dit heeft enorm veel voo... Se mere
Skrevet af virksomheden
Industrielaan 18D unit 7, 9660, Brakel, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het was een verademing hoe persoonlijk het contact was. Je wordt van alle stappen keurig op de hoogte gehouden, alles gaat in overleg. En tevens snelle levering en prachtige urnen! In deze verdrietige tijd was dit echt ontzettend prettig en warm! Ik beveel dit bedrijf enorm aan!

Besvarelse fra Artemis urnen
Ik ben bijzonder tevreden met Artemis urnen! Ze hebben een mooie collectie en de benadering en dienstverlening is zeer persoonlijk. Ram heeft zijn uiterste best gedaan om mij te helpen een mooie, passende urn te vinden door extra foto's en zelfs een video te sturen. Hij heeft alle vragen beantwoord die ik had. Toen we de as gingen ophalen bij het crematorium kregen we zelfs een compliment dat het zo'n mooie urn was! Ik beveel Artemis urnen graag aan!

Besvarelse fra Artemis urnen
Snelle en foutloze service en bereid de 'extra mile' te gaan! Top en bedankt

Besvarelse fra Artemis urnen
Ik kan niet met woorden uitleggen, hoe vriendelijk en respectvol ik ben geholpen met het uitzoeken van een urn. Zelfs toen bleek dat er een kleine beschadiging was, hebben zij dit voor mij opgelost, zodat ik toch de urn kon krijgen die ik had gekozen. Alles werd overlegd met mij en het contact verliep erg vlot. Prachtige urn, uniek en precies wat ik wilde. Netjes en stevig verpakt.
Ik kan niet anders zeggen, dan dat Ram het gehele proces zo veel makkelijker en luchtiger heeft gemaakt. Het plots overlijden van mijn papa was zwaar, maar hoe Ram alles heeft opgepakt, is precies zoals het zou moeten zijn. Ik ben heel erg blij met mijn keuze. Bedankt voor alles!

Besvarelse fra Artemis urnen
Thank you for the rapid delivery across the boarder - much appreciated. Product itself is as described - ascetic and functional. Thank you!

Besvarelse fra Artemis urnen
Ik ben dankbaar voor de heel mooie urn, een waardige rustplek voor mijn hondekind. Ik heb een aantal keer met vragen gebeld en ik ben zeer vriendelijk en behulpzaam in de voor mij moeilijkste tijd te woord gestaan. De urn werd na bestelling keurig verpakt 3 dagen later bezorgd in Nederland.

Besvarelse fra Artemis urnen
Ontzettend vriendelijke man, heel behulpzaam. Reageert snel op mails. Dit heeft het uitzoeken van een urn tot een minder nare ervaring gemaakt.
Ook over de urn zelf en het graveerwerk ben ik heel tevreden. Al met al een hele mooie, persoonlijke urn ontvangen.
De verzending was snel en de verpakking zeer zorgvuldig.
Ik kan dit bedrijf echt iedereen aanraden.

Besvarelse fra Artemis urnen
Fijn zaken doen met Artemis. Erg betrokken bedrijf wat belangrijk is in de periode waar je in zit.
Het leveren van de urn is door Artemis opgevolgt tot het moment dat hij op de plaats van bestemming uitgepakt staat.
Erg blij mee.

Besvarelse fra Artemis urnen
Snelle reactie op mail, snel geleverd en keurig verpakt. Mooi klein urntje voor onze kat.

Besvarelse fra Artemis urnen
Via de mail kregen we alle gestelde vragen in een mum van tijd beantwoord. Ook werden er foto's gestuurd zodat we een urn konden kiezen. De urn werd heel goed verpakt aangeleverd binnen de beloofde tijd. Wat een mooi product is het.

Besvarelse fra Artemis urnen
Ik kreeg invoelende aandacht bij het kiezen van een urn. Zelfs een persoonlijk filmpje met toelichting over een vijftal urnen. Het hielp mij erg bij het maken van een keus!
De verzending was snel en de bijgesloten adviezen erg welkom. Kortom, een heel fijne ervaring

Besvarelse fra Artemis urnen
Toen ons hond Levi overleed wilden wij een mooie urn voor hem zoeken. Via Googelen hebben wij mooie en bijzondere urnen bij Artemis gezien. Bij het eerste contact met Artemis kregen wij een warm, hulpzaam, professional en meedenken gevoel. Uiteindelijk hebben ze speciaal voor ons een afwijkende maat voor ons Levi gemaakt en het resultaat past perfect zoals wij het willen.

Besvarelse fra Artemis urnen
Direct reactie na onze bestelling. Door verkoper foto’s gestuurd om keuze te maken mbt de kleur. Duurde even voordat wij onze keuze gemaakt hadden. Dat was geen probleem. Vlotte opvolging en goede bezorging, Aanrader.

Besvarelse fra Artemis urnen
Ik heb een prachtig mooie, keramieken urn met tekst gegraveerd in het dekseltje ontvangen. Heel goed en zorgvuldig verpakt met 2 mooie, begeleidende brieven erbij. Het klantcontact via de mail was tevens erg warm, betrokken en respectvol. Ik ben Artemis dankbaar voor deze fijne afhandeling en beveel hen absoluut aan!!

Besvarelse fra Artemis urnen
Heel fijne, persoonlijke en warme communicatie. De urne voor mijn dochter is prachtig van kleur, vorm en materiaal. Voor mij is het een meerwaarde dat het handgemaakt en een Belgisch bedrijf is.

Besvarelse fra Artemis urnen
Vorige week bij Artemis een prachtige keramieken urn besteld. Hij is mooi in zijn eenvoud en precies hoe ik hoopte dat hij zou zijn. De urn was zeer zorgvuldig en netjes verpakt en in de doos zat een mooie envelop met 2 brieven. 1 was met pen ondertekend en betrof een woord van medeleven, wat me oprecht raakte. De 2e brief bevatte instructies voor het vullen van de urn, waarbij bij voorbaat excuses werden gemaakt voor dit praktische aspect.
Al met al zo'n warme, betrokken en respectvolle uitstraling en benadering van Artemis! Hartelijk dank, ik beveel jullie absoluut aan!