Engagement, god kommunikation og flotte løsninger
Med Arte Events bliver der tænkt på alle detaljer, fra farvetema og skabelse af en fortælling til dufte og den mindste blomst i vindueskarmen. Julie sørgede for en masse stemningsfulde detaljer til vores bryllup, som alle sammen gik op i en højere enhed og skabte ét samlet udtryk. Hun var super god til at arbejde med (og komme med inspirerende indspark til) elementer, vi allerede havde besluttet os for, og kombinere det med kreative og tilpassede løsninger, som så vidt muligt var bæredygtige ved at bestå af genbrug, upcycling og genanvendelige dele.
Julie var god til at forstå hvilken stemning og stil, vi gerne ville have, og vi følte altid, at vi havde hendes fulde fokus. Hun kom med grundige og transparente udkast, der gjorde det nemt at snakke om, hvad vi gerne ville have, fra æstetik til budget. Og så er Julie velorganiseret og klar i sin kommunikation - vi var aldrig i tvivl om, hvem bolden lå hos.
Sidst men ikke mindst virkede Julie til at have et godt samarbejde med vores bryllupsplanlægger. Det var også dejligt, at hun var til stede både dagen før og på dagen, inklusive til at omarrangere lokalet fra vielse til middag.
Klar anbefaling!