1. Kunstgalleri

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Jeg tilbyder unik håndlavet dansk billedkunst til dig. Har du en ide til et værk eller et foto der skal foreviges med et kunstnerisk udtryk, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hvad enten det er på lærred eller på et andet medie, så kontakt mig og få et uforpligtende tilbud.

3,0

Middel

Jeg bestilte to krus den 17

Jeg bestilte to krus den 17. december og betalte kr 40.- EKSTRA for at få det leveret inden jul. De to krus kom den 30.12.2018. Altså et godt stykke efter jul. Det ene krus var gået i stykker. Art2u mente at den sene levering var en sag mellem os og PostNord, hvilket det aldrig kan være. Den 11.1.2019 modtog vi et nyt krus. Dette var også gået itu. Den 24.1.2019 modtog vi den tredje pakke. Der manglede kruset en hank. Den fjerde pakke kom 30.1.2019. Denne gang med et helt krus uden skår. Det skal siges, at der ikke var problemer med at få de itu skårne krus byttet, men det ekstra gebyr på kr 40.- for at få det leveret inden jul, fik vi aldrig retur.

13. februar 2019

Besvarelse fra Art2u

Hej Paw, jeg har lige kigget din sag igennem, og du har helt ret, der var store problemer med din levering omkring juletid, selvom det er afsendt tidsnok til at nå frem, så føler jeg alligevel et ansvar på dine vegne og har lige nu tilbageført 40kr til dit kort.
Desuden har du været meget tålmodig ang. de krus der blev leveret med fejl, men taknemmelig for at du syntes om den service du fik i den forbindelse.

Dyr fragt og lang leveringstid.

15. december 2018

Besvarelse fra Art2u

Hej Elena, det syntes jeg også, men det tager desværre ca. 5 hverdage at sende fra mit fjernlager, men fragten er præcis sat til de udgifter det koster mig at få det sendt til dig. Jeg har tidligere haft mine varer herhjemme, men det kan jeg ikke længere overskue med alle de bestillinger jeg får, så nu er det et trykkeri i Litauen der trykker mine værker for mig, og sender direkte til mine kunder.

Håber det giver en lille forklaring på hvorfor en fragtpris på 45 kr og 5 leveringsdage (dog enkelte varer er noget dyrere at sende pga det skal pakkes forsvarligt ind)

Hvis du har lyst, så se denne film hvor jeg også forklarer det lidt mere: https://youtu.be/7P1KIM9A3tk

Hav en fortsat god dag, og tak for de 2 stjerner ;-)

Fin service, og ingen problemer med rettelser

Har fået tegnet et godt billede med blyant efter et fotografi - der var ved første forsøg lidt rettelser, og efterfølgende efter leveringen har vi også nemt kunne aftale en anden mindre rettelse. Disse er udført uden spørgsmålstegn til vores ønsker :-)

24. april 2016

Besvarelse fra Art2u

Jeg er glad for at kunne hjælpe, og tak for jeres fine ord :-)

Billede af vores 7 dejlige børnebørn

Som en fødselsdagsgave til min mand har jeg fået lavet et rigtigt fint billede af vores 7 dejlige børnebørn. Resultatet er rigtigt fint og vi vil nyde billedet hver dag.
Samarbejdet med Brian har været super godt.

15. april 2016

Besvarelse fra Art2u

Mange tak Kirsten, jeg er virkelig taknemmelig for dine søde ord. Det har været mig en stor ære at kunne yde denne service.
God vind fremover :-)