Hold jer langt væk fra det firma
Vi er en andelsforening, der valgte Art-Tek til at varetage ansøgningen til kommunen om et altan- og tagterrasseprojekt. Ved første indtryk fremstod firmaet kompetent og troværdigt, men desværre levede de ikke op til forventningerne.
På trods af en udgift på næsten 90.000 kr. blev vores projekt afvist, udelukkende fordi Art-Tek ikke leverede et tilstrækkeligt professionelt stykke arbejde. Undervejs i processen modtog jeg en videresendt mail fra Art-Tek med kontaktoplysninger på kommunens sagsbehandler. Ved selv at tage kontakt fik jeg følgende besked:
"Jeg kan ikke se nogen som helst grund til, at I ikke skulle kunne få godkendt jeres altaner og tagterrasser. Problemet er, at I har valgt det forkerte firma til at håndtere ansøgningen. Vi har gentagne gange gjort Art-Tek opmærksom på, hvad der skulle ændres for at opnå godkendelse, men det er ikke vores opgave at udføre deres arbejde. Hvis I benytter et af de større, erfarne firmaer, vil jeres ansøgning formentlig gå igennem uden problemer."
Jeg fik hende ydermere til at skrive det i en mail som jeg sendte til Rodein, men han havde ingen kommentarer, han havde jo fået hans penge...
———
I vores afgørende sagsbehandling havde vi taget Art-Tek’s svar på naboens indsigelse med i vurderingen. Da besvarelsen ikke kom med nye informationer, eller kunne modbevise naboens indsigelse, der påviste andre mål og højder på bygningen, hvorpå der var ansøgt om tagterrasser, kunne vi ikke behandle de ansøgte tagterrasser på foreliggende grundlag.
Art-Tek sendte ikke det redegørende tegningsmateriale vi skulle bruge for at kunne sagsbehandle de to tagterrasser.
De to altaner, der fik afslag, var et planmæssigt afslag, da vi ikke kunne dispensere til de særlige indbliksskærme. Fjernede man skærmene, ville der være problematik omkring indbliksgener over matrikelskel.
Vi har bl.a. i mangelbrev af den 9. september 2022, beskrevet at der vil opstå indbliksgener med den ansøgte størrelse og form på altanerne, og at denne problematik kan løses enten ved at ændre på udformningen eller ved at etablere indbliksskærme. Vi anbefalede derfor forskellige løsninger på problematikken omkring indbliksgener over matrikelskel.
————
Denne oplevelse har været umådeligt frustrerende og dyr, og vi kan på ingen måde anbefale Art-Tek til lignende projekter.
31. januar 2024