1 ster is teveel, maar minder geven was niet mogelijk! Het zijn oplichters die troep uit China doorverkopen voor veel hogere prijzen! Dus heb je behoefte aan goedkope troep uit China, bestel dat dan... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een retourbeleid..word je onmogelijk gemaakt..terugsturen naar China na een hoop heen en weer gemail. Bijna 14 euro retourkosten? En dan bieden ze zonder retour 20% en dan hoef je t niet terug t... Se mere
Orthopedische sandalen besteld. Er is werkelijk niets orthopedisch aan. Totaal geen ondersteuning te vinden in de schoen. Was te verwachten voor dat geld....geprobeerd, maar helaas!
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het is rommel van slechte kwaliteit
Het is rommel van slechte kwaliteit, vergelijkbaar met Shein, terwijl het een ontzettend duur product is. Retourneren is vrijwel onmogelijk en het lijkt totaal niet op de productfoto. De levering duurde bovendien bijna een maand.
Oprichters
Geen retour beleid. Komt rechtstreeks uit China. Doen heel moelijk. Bedrijf zit in Engeland dus is dropschipping.
Mijn jas was te klein. Xl. Leek wel een s je
Uiteindelijk 30 % terug gehad. Na lange onderhandelen.
China geeft geld terug als je bewijs leverd zonder retour. Dus ze ontvangen dubbel geld. Dus oplichters
Wat een retourbeleid.....
En dan bieden ze zonder retour 20% en dan hoef je t niet terug te sturen..Rara waar zal het vandaan komen en dan deze verkoopprijzen nog hanteren..tot zover mijn naiviteit...lesje geleerd...eerst trust pilot checken.
Oplichterij.
Oplichterij.
Slechte kwaliteit, je krijgt niet wat je besteld hebt. En als je wil retourneren, zeggen ze dat je het naar China moet sturen en het niet zeker is dat het zal aankomen. Kortom: je bent je geld kwijt.
Niet akkoord
Niet akkoord! Wat een slechte kwaliteit en service. A.U.B. niet aan beginnen
pure oplichterij!
je krijgt de grootste rommel en retourneren wordt quasi onmogelijk gemaakt! Je bent je geld kwijt.
Pure oplichterij!!!
Schoen gekocht
Schoen gekocht, moest bijna 1 maand wachten voor de levering.. De producten komen uit China, wees gewaarschuwd!
BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET!
Je krijgt geen geld terug (WAARSCHUWING) !!!!!
SHEIN is zelfs beter
Goedkope chinezen markt troep
Vreselijk
Vreselijk. Ze doen er alles aan om geen retourzending te krijgen. Ben al een maand bezig om een adres te krijgen waar ik het naar toe kan sturen in China.
Ze dreigen met je hebt douaneformulieren nodig en de zendingen raken zoek en dan krijg je geen geld.
Ben benieuwd of er mensen zijn die ooit geld hebben terug gekregen
Pas op!!
Pas op!!! Spullen uit China. Slechte kwaliteit. Komen kapot aan. Maten kloppen niet. Geen geld terug. Je kan alleen iets vervangends uitzoeken dat veeeeeeel te duur betaald is.
Wees wijs en koop/bestel hier niets. Ik kreeg in plaats van XXL kleding (pak ) in kinder maat. Volgens hun dit valt niet onder gratis retourneren en kwam standaard rede dat bij de volgende bestelling 20% korting. Kwaliteit is er ook drama.
Niets kopen, bedriegerij
Niets kopen! waardeloze troep. Luxe katoenen shirt is een vies plastic shirtje rechtstreeks uit China. Daar ga ik niet mee lopen. Rechtstreeks in de vuilnisbak
Pas op!!
Wees wijs en koop/bestel hier niets.
Chinese brol,retour moet naar China,verzending hiervoor zelf betalen
De jurk (39€)zag er totaal niet uit als op de foto.Zeer goedkoop gemaakt,slechte kwaliteit stof.Wanneer je wil retourneren krijg je verschillende emails om je te ontmoedigen.Eerst geven ze je de optie om iets anders te kiezen maar moet je 10€ verzending betalen.Daarna 10% terugbetaling,bijt je nog niet in het aas,dan 20% terugbetaling.Wil je alsnog retourneren,moet het retour naar CHINA😱kostprijs om te retourneren is bijna evenveel als de jurk!Ik wou dat ik de reviews gelezen had voordat ik bestelde,allemaal gelijkaardige gevallen.Echt criminele praktijken houdt dit bedrijf erop na!
Ik had een xxl jas besteld.
Ik had een xxl jas besteld.
Ikzelf heb normaal een xl.
Als ik de xxl pas is het net een medium kwam net aan mijn onder arm..Retouren is niet mogelijk dan is het naar china..En een Europees adres eisen kan niet..
Het naleven van de wepshop regels worden hier aan de laars geveegt..
Op het plaatje was het een prachtig 3…
Op het plaatje was het een prachtig 3 delig pak maar het was hele goedkope troep
Vertraagde levering - retourneren
Vertraagde levering, onmogelijk om te retourneren.
Als je aan alle voorwaarden, volgens het retourneerbeleid, voldoet blijk je het naar China te moeten terugsturen wat meer kost dan de aankoop zelf en niet vermeld wordt in het retourneerbeleid.
Aankopen op deze website is dus ten zeerste af te raden !
1 ster is al te veel
1 ster is al te veel – Trap er niet in!
Besteld bij Arnhem-mode.nl, kreeg een goedkope polyester nachtmerrie uit China. “30 dagen geld-terug garantie” is een leugen. Retourneren naar China kost meer dan het product zelf.
Kortom: niet bestellen. Tenzij je graag betaalt voor frustratie.
Eigenlijk 0* sterren
Eigenlijk 0* sterren. Heb op 13 april een corduroy jas besteld, zou binnen 3 tot 5 werkdagen bezorgd worden, vandaag 25 april nog niets ontvangen. Zag exact dezelfde jas bij Temu voor € 15,58 staan, ik heb er €49,95 voor betaald. Blijkbaar bestellen zij hem bij Temu en verkopen het door voor ruim 3x het aankoop bedrag. Dus mensen KOOP NIET BIJ ARNHEM-MODE!!
Zelfs geen 1 ster waard
Zelfs geen 1 ster waard, puur bedrog! Mijn euro veel toen ik na het bestellen van een setje: broek en vestje, al onmiddellijk een aanbieding kreeg om nog extra te kopen met hogere korting. Ik heb dus te laat naar de reviews uit Trustpilot gekeken, en wist dat ik bedrogen ben. Ik heb onmiddellijk die bestelling willen annuleren, en stuurde ASAP een mail. Nadien kreeg ik een antwoord dat het enkel binnen de twee uur na de bestelling kon. Wel ik heb de annulatie al enkele minuten na aankoop in gang gezet, en kon het perfect bewijzen. Na confrontatie dan maar met een ander excuus gekomen, dat mijn bestelling al verzonden was. De slechte reviews zouden door de concurrenten komen. Verder, zou ik mijn producten toch niet willen, kon ik mijn pakket retourneren, wel hierbij niet verteld naar CHINA. Allemaal dus bedrog, producten van Chinese makkerij, te klein, te kort en van slechte kwaliteit! Koop daar AUB niets!
Nog GEEN ster waard
Nog GEEN ster waard, het item ik besteld heb en het item ik aangekregen heb hebben GEEN gelijkenis PUUR BEDROG !!!!! In plaats van leder en rubber is het karton en plastic