Arne Jacobsen Watches Anmeldelser 27

3,9

3,9

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Urene er super flotte

Urene er super flotte, men har valgt ikke at købe.
Har skrevet to gange til deres kontaktformular med spørgsmål og de vender ikke tilbage. Så skal de jo ikke lave den mulighed til forbrugerne og love et svar.

4. maj 2026

Hej Mary,

Tak for din feedback, og vi er glade for at høre, at du synes vores ure er flotte.

Vi beklager meget, hvis du ikke har modtaget svar på dine henvendelser via kontaktformularen. Det kan være, at der har været en teknisk fejl, eller at beskederne desværre ikke er kommet korrekt igennem til os.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os direkte på hello@arnejacobsenwatches.com, hvor vi hurtigst og bedst muligt hjælper med spørgsmål omkring vores ure, størrelser, levering eller andet.

Vi er selvfølgelig kede af, at oplevelsen har ført til en 1-stjernet anmeldelse, da vi meget gerne ville have haft muligheden for at hjælpe dig først og finde en løsning på dine spørgsmål.

Vi håber, du vil give os en ny chance, og vi ser frem til at høre fra dig.

Bedste hilsner,
AJ Team

Fik dette ur af min mand i juli måned

Fik dette ur af min mand i juli måned, efter 14 dage duede urværket ikke! Fik nyt urværk i et nyt år, for mærkeligt at få repareret et nyt ur. Til morgen revnede hele glasset uden at have stødt det!! Har aldrig prøvet dette før, flot ur, men der er problemer med kvaliteten.

11. marts 2023

Det er bare en af de bedste…

Det er bare en af de bedste kundeserviceoplevelser jeg til dato har haft.
Jeg lavede en fejl og fik sendt en pakke til Norge i stedet for hjem i Danmark. Kunne ikke selv få lov at rette fejlen hos DHL, men ved første kontakt har kundeservice både arrangeret returnering af den første pakke og arrangeret levering af en tilsvarende til min adresse asap.
Mine bedste anbefalinger.

19. december 2022

Det er et meget smukt ur

Det er et meget smukt ur, men desværre pengene ud af vinduet.
Efter at have haft uret i fire måneder, var glasset revnet tre gange. Fik et nyt ur først, derefter nyt glas og til sidst ikke noget. Da uret var brugt, kunne det ikke refunderes. Nu, efter et år, er spændet på remmen gået i stykker.
KØB IKKE DETTE UR

22. oktober 2022

Fra maj 2022 til september 2022 har jeg…

Fra maj 2022 til september 2022 har jeg nok kun haft et brugbart ur fra Arne Jakobsen i en måned. Gav kr 1.998 for den hos urmager. Efter 3 uger krakelerede glasset uden nogen påviselig grund. Gik til urmager og det tog 3 uger inden jeg fik mit ur igen med nyt glas. Så gik der 14 dage, så var glasset revnet igen. Gik til urmager og sagde jeg ikke ønskede at beholde uret. Tog så ca. en måned inden jeg fik pengene, da uret igen skulle sendes ind.
Jeg er glad for jeg slap af med uret og synes det er vild dårlig service, at det skal tage så længe at få sine penge og få få glasset skiftet.
Kan kun advare om at den dårlige service og dårlig kvalitet på glas
Ps har haft ur i 60 år og aldrig før har jeg haft et revnet glas!!!!

13. september 2022

Jeg havde desværre ødelagt glasset i mit armbåndsur, hvorefter jeg kontakter Copenhagen watch group for reparation. De beklagede at de havde brugt en uge på at svare på min henvendelse og tilbød at lave glasset på deres regning. 2 uger senere har jeg modtaget mit ur i tip top stand og endda med et nyt batteri også
Dælme god service🤩👍

11. juli 2022

Flot design

Vi har fået god behandling af leverandøren, som sikrer, at vi blive endnu mere glade for vores vægur😀

28. september 2021

Hej Kent,

Vi har med forundring læst din besked som på ingen måde afspejler de generelle meldinger vi får fra vores forhandlere og kunder.
Hvis dine ure ikke holder tiden korrekt vil vi rigtig gerne have mulighed for se dem i vores serviceværksted - så vi kan udbedre fejlen eller ombytte produktet.

Håber at du vil kontakte os på: info@copenhagenwatchgroup.com - så vi kan få mere information og få en chance for at hjælpe.

Henrik

Tobias Jacobsen ur

Jeg fået et flot Tobias Jacobsen aktivitets ur hvor en tilhørende app skal parres med uret og synkronisere med aktiviteter registreret af uret. Første parring mellem app og ur gik fint. Men parringen stoppede og har siden ikke kunne parre ur og app... står nu tilbage med et ur som ikke opfylder de lovede funktioner. Det er meget skuffende...

19. december 2020

Besvarelse fra Arne Jacobsen Watches

Det er ikke et ur vi forhandler. Vi sælger Arne Jacobsen og PICTO.
Jeg tænker at hvis du kontakter stedet hvor du har købt uret, så kan de fortælle dig. hvor du skal henvende dig, så du evt. kan få dit ur byttet eller få pengene tilbage.

Batteriet holdt i 3 måneder

Batteriet holdt i 3 måneder. Absolut sidste gang jeg har købt Arne Jacobsen design. Jeg har - dum som jeg er - købt dørklokke, parkeringsskive, brandalarm - alt meget dårlig kvalitet ! men nu er det slut - flot design, meget dårlig kvalitet!
Jeg beklager: det var Jacob Jensen design, men uret var Arne Jacobsen design. Jeg har smidt det ud!

6. juli 2019

Hej L. Madsen
Det er vi rigtigt kede af at høre, hvis det er et af vores ure. Og vi vil selvfølgelig skifte batteri eller reparere uret uden beregning. Men vi har et spørgsmål.
Arne Jacobsen har ikke lavet dørklokke, parkeringsskive eller brandalarm. Er det et andet dansk mærke du mener?
Er det et Arne Jacobsen armbåndsur?
De bedste hilsener
Lena Elnef, Kundeservice, Copenhagen Watch Group
Tel: 53 70 19 39

Helt fantastisk service og engagement…

Helt fantastisk service og engagement fra Arne Jacobsen Watches allerede inden jeg havde købt mit ur. Da jeg så endelig køber et ur er der desværre en lille defekt i det, men det har de hurtigt og meget smidigt hjulpet til at ordne helt uden omkostninger for mig - også selvom jeg bor i udlandet. Med venlig hilsen en ovenud tilfreds kunde

15. november 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (27 anmeldelser)