Arkitex Anmeldelser

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Meget lavt serviceniveau til kunder

Jeg har købt en lejlighed, hvor jeg i handlen overtog fem Arkitex‑gardiner. Til fire af dem fulgte der ophængsbeslag med, men til det sidste manglede der et sæt. Jeg forsøgte først at hænge gardinet op med et standardbeslag fra JYSK, men det passede ikke til gardinerne.
Derfor skrev jeg en mail til firmaet og spurgte, om jeg kunne købe et ekstra sæt beslag – jeg vedlagde endda et billede af det beslag, jeg manglede. Som svar modtog jeg en kort og meget afvisende besked fra firmaets CEO, Thorben, om at de ikke solgte til private, da det efter deres mening var for besværligt.
Jeg spurgte venligt, om de i det mindste kunne henvise mig til et sted, hvor beslagene kunne købes, men også dette viste sig at være helt umuligt for dem.
Generelt har firmaet fremstået yderst arrogant, blot fordi jeg ikke var erhvervskunde. Det er langt fra et acceptabelt serviceniveau, og jeg kan derfor ikke anbefale firmaet til andre.

5. februar 2026

Står ikke ved deres fejl

Jeg har i foråret købt gardiner og en insektdør til min franske altan. Alt gik fint med opsætning af gardinerne, men insektnettet blev placeret midt på den franske altan - og ikke helt inde langs døren, som det var aftalt. Der udover var den sat skævt.
Sælger var ude og se på det, og beklagede, at de havde målt forkert op. De ville komme og ændre det.
En montør kom ud og så på det, og sagde, at de ikke kunne flytte det ind, som aftalt, men de kunne flytte det ud til yderkant, hvor der så ville komme en ekstra liste på foroven.
Dette accepterede jeg, da jeg på nuværende tidspunkt ikke kan have noget stående på altanen, da nettet sidder lige midt i det hele.

Endnu en montør kom et par uger senere, og sagde, at det ikke kunne rykkes. Der skulle bestilles et nyt.

Så hørte jeg ikke mere fra dem.

Efter utallige rykkere på tlf. sms og mail fik jeg i går endelig svar :
"jeg sponsorerer ikke et nyt fluenet, for at flytte det 7 cm... det er ikke rimligt, end of story"

Det er så ikke 7 - men ca. 20 - og det er fordi det er placeret lige midt på altanen, så jeg ikke kan have f.eks lyslanterne stående mere.

Jeg er virkelig forundret over, at man kan behandle kunder på den måde, når det helt og aldeles er deres fejl. De har målt forkert. Den ene montør sagde, at der simpelthen ikke var taget højde for, at der var fald på bundpladen.

Sølle behandling!!!!

Råd til kunder fremover - Betal ikke, før I er helt tilfredse med produktet!!!!

10. december 2014

Super god kvalitet, Professionel rådgivning og hurtig levering

Vi vil gerne anbefale firmaet Arkitex til alle andre der ønsker gardiner. Kvaliteten af produktet er i top kvalitet. Der er et stort udvalg af farver og modeller. Rådgivning er yderest tilfredsstillende og professionel. Der er super god service, hvor vi som kunder fik en god oplevelse. Leveringen af gardinerne går rigtigt hurtigt. Vi vil klart anbefale Arkitex til andre. Når vi skal bruge gardiner igen, vil vi helt klart bruge dette firma.

5. november 2014

Proffesionelt og prisrigtigt

Jeg har flere gange benyttet firmaet Arkitex, og alle gange er det gået over forventning. De har både overholdt aftaler omkring opmåling og tidsaftaler for levering og opsætning har været ligeså fantastisk. Alle der skal have opsat gardiner eller lignende kan med stor glæde bruge firmaet.

Jeg har også købt og fået opsat en markise. Det tog under 14 dage fra bestilling til den hængte på terrassen - og så var prisen meget rimelig.

Jeg er ikke i tvivl hvor jeg anbefaler køb af gardiner og lignende - Arkitex.

17. oktober 2014

kvalitet, service og pris i orden

Jeg har nu handlet både markise, gardiner til vores hjem og sågar fået skræddersyet gardiner til vores campingvogn. Artitex har været en tryg og stabil leverandør for mig. Aftaler overholdt, god sparring og konkurrence dygtige pris. Kan klart anbefales

8. oktober 2014

Usamarbejdsvillig og uden empati!

Jeg skriver på vegne af en pårørende som tilbage i starten af året blev syg med bipolar affektiv sindslidelse (manio depression), men i sin maniske periode fik bestilt gardiner hos Arkitex for omkring 22.000kr.

Ret hurtigt efter bestillingen overgik kommunikationen til mig, da min pårørende pga. sygdom og indlæggelse ikke kunne håndtere situationen. Jeg forklarede med det samme, at min pårørende ikke var i stand til at betale, og at vi gerne ville indgå i en dialog om, hvordan begge parter kunne komme godt ud af situationen.

- Og det på trods af, at Arkitex var begyndt produktionen af gardinerne uden at have modtaget halvdelen af beløbet som garanti, hvilket ellers er deres egen procedure. Aftalen var, at min pårørende skulle overføre 50% af beløbet før de ville sætte bestillingen i gang, hvilket min pårørende IKKE havde gjort pga. sit flygtige maniske sind. Hen blev heller ikke kontaktet vedr. den manglende betaling, men fik bare tilsendt en regning på det fulde beløb efter produktion. Arkitex handlede dermed i uoverensstemmelse med den indgåede aftale med min pårørende, og var tilmed yderst usamarbejdsvillige med hensyn til at finde en løsning. Hvis vi skulle være kommet helt ud af det krævede det en retssag,hvilket hverken min pårørende eller jeg havde overskud til. (min pårørende endte med at være indlagt i et halvt år og er pt ved at starte forfra på sit liv i en sen alder)

Efterhånden som tiden gik begyndte Arkitex at kime mig ned på telefon selvom jeg egentlig ikke havde nogen myndighed over min pårørebde, hens handlinger eller penge. Og det begyndte efterhånden at blive en ret ubehagelig affære, hvor selv jeg følte, at jeg skyldte penge væk og jeg blev efterhånden ret presset og ked af det.

Til sidst havde vi ingen anden udvej end at betale de 22.000kr. De tilbød dog at montere, da jeg slet ikke har de håndværksmæssige kundskaber til selv at gøre det.

Men hele affæren viser, at Arkitex overhovedet ikke har nogen empati og kun tænker på penge. Jeg råder derfor folk til ikke at støtte dette firma eller i hvert tilfælde at have dokumentation på al kommunikation med dem.

12. november 2013